| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Dzień dobry Igorze:) Czy mógłbyś mi doradzić jak zwrócić na to uwagę i kiedy może się to mniej więcej wydarzyć? Ps.Pamiętam o biednych :) Pozdrawiam .
|
|
|
witam!!
Igorze dziękuję za poradę :). Wiem, do czego zmierzasz, ale mi chodziło raczej o szkolenie mojego warsztatu i poznawanie nowych technik. Ale mniejsza o to znalazłam w internecie coś takiego
http://www.dkb-mevlana.org.tr/Webside%20in%20Polish_KB.pdf
wiesz coś na temat księgi wiedzy????Pozdrawiam
|
|
:) |
|
ZAKLECIA
Alice
2 godziny temu
Do tego dojść musisz sama.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
Igorze,
Proszę zobacz w kartach:
co mnie czeka w w pracy?
oraz w zwiazku z partnerem?
serdecznie pozdrawiam
|
|
|
ZAKLĘCIA
malutkack
godzinę temu
Pojawią się znaki.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
orzeszek24
51 minut temu
Mówimy o tym samym.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
Alice
23 minut temu
Najpierw uporządkuj swoje myślenie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
cześć, Igorze
... po cichu proszę o wskazówkę, która pomoże mi w rozterkach sercowych...
ściskam
Jagna
|
|
|
ZAKLĘCIA
jagnuca
26 minut temu
W tych sprawach podejmuj zawsze decyzje rano pomiędzy 7 a9 kiedy mózg posiada najwyższą wydajność.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorze,
co mnie czeka w tym związku?
jak pouklada sie moja zawodowa sytuacja?
pozdrawiam
wera
|
|
|
Igorze a jak można temu zaradzić??? Jedyne co wiem i widzę,to to że gdzieś w środku jest w Nim ból o jego byłą partnerkę z którą był bardzo długo a Ona zostawiał go dla innego...Wiem,że ciągle gdzieś tam nie daje mu spokoju:/ Pozdrawiam .
|
|
|
|||
|
Znowu wracam ;) Wiesz Igorze... myślałam nad tym wszystkim i najlepiej będzie jak ja to zakończę i po prostu przestanę się odzywać. Jestem zmęczona tą całą sytuacją,bo za długo się to ciągnie... Pozdrawiam Cię Serdecznie :)
|
|
|
|||
|
Dziekuje Igorze ;)
Czy mógłbyś jeszcze sprawdzić w kartach co z Markiem? Czy powinnam z nim być?
|
|
|
|||
|
Witam Igorze:) Jestem bardzo dociekliwą kobietą;) i zastanawiam się dlaczego nic o czym mi pisałeś nie sprawdziło się...Na dodatek ta ostatnia zmiana we wróżbie o 180 stop. w drugą stronę. Zasięgnęłam porady osoby,która od ponad 40 lat zajmuje się wróżeniem i ezoteryką. Rok temu byłam również u niej... Pisząc do Ciebie chciałam zobaczyć,czy to się pokrywa... Ta osoba widzi zupełnie coś innego,karty które stawiała również pokazują inne rzeczy. Tarot z zeszłego roku,który miałam stawiany sprawdził się w 100%. Teraz czekam na następne rezultaty,więc czas pokarze co będzie. Jeżeli chodzi o znaki,to mogłabym już od niemal samego początku coś podejrzewać,że jest coś nie tak z Nim. Po pięknych chwilach pojawiały się dni ciszy... Jednakże wiem,że On ogólnie boi się jakiegokolwiek związku. Wiem że jest w Nim ciągle ból po tamtych doświadczeniach. Teraz gdy otworzył się bardziej-znowu przyszedł strach... Czas pokarze co będzie.Jestem jednak dobrej myśli i wydaje mi się,że jednak coś chciało żebyśmy się znowu spotkali po tylu długich latach...A co z tego będzie,to jeden znak"?" Nie jestem mu obojętna-to widać. Pozdrawiam Cię Igorze
|
|
|
Twoja precyzja Igorze momentami mnie zadziwia ;))
Zastanawiam się obecnie nad kwestią mojej edukacji. Myślę o zmianie kierunku studiów, czy to wyjdzie na dobre? Obecny mam wrażenie nie jest do pokonania przeze mnie. Liczę na Twoją radę, bo nie mogę liczyć na konstruktywną uwagę od nikogo prócz Ciebie.
Pozdrawiam G.
|
|||
" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. " |