Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Dzień dobry Igorze:) Czy mógłbyś mi doradzić jak zwrócić na to uwagę i kiedy może się to mniej więcej wydarzyć? Ps.Pamiętam o biednych :) Pozdrawiam .

witam!! Igorze dziękuję za poradę :). Wiem, do czego zmierzasz, ale mi chodziło raczej o szkolenie mojego warsztatu i poznawanie nowych technik. Ale mniejsza o to znalazłam w internecie coś takiego http://www.dkb-mevlana.org.tr/Webside%20in%20Polish_KB.pdf wiesz coś na temat księgi wiedzy????Pozdrawiam

:)

ZAKLECIA Alice 2 godziny temu Do tego dojść musisz sama. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLECIA Alice 2 godziny temu Do tego dojść musisz sama. Pozdrawiam Igor
ja tak go kocham ze nie wyobrazam sobie zakonczyc tego zwiazku, jestem z nim bardzo szczesliwa...wiec prosze powiedz mi czy to o niego chodzi? jesli tak to wole cierpiec niz go zostawic;((

Igorze, Proszę zobacz w kartach: co mnie czeka w w pracy? oraz w zwiazku z partnerem? serdecznie pozdrawiam

ZAKLĘCIA malutkack godzinę temu Pojawią się znaki. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA orzeszek24 51 minut temu Mówimy o tym samym. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA Alice 23 minut temu Najpierw uporządkuj swoje myślenie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

cześć, Igorze ... po cichu proszę o wskazówkę, która pomoże mi w rozterkach sercowych... ściskam Jagna

ZAKLĘCIA jagnuca 26 minut temu W tych sprawach podejmuj zawsze decyzje rano pomiędzy 7 a9 kiedy mózg posiada najwyższą wydajność. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, co mnie czeka w tym związku? jak pouklada sie moja zawodowa sytuacja? pozdrawiam wera

Igorze a jak można temu zaradzić??? Jedyne co wiem i widzę,to to że gdzieś w środku jest w Nim ból o jego byłą partnerkę z którą był bardzo długo a Ona zostawiał go dla innego...Wiem,że ciągle gdzieś tam nie daje mu spokoju:/ Pozdrawiam .

Igor:
ZAKLECIA Alice 23 minut temu Najpierw uporządkuj swoje myślenie. Pozdrawiam Igor
staram sie codziennie i codziennie musze zaczynac od nowa...

Znowu wracam ;) Wiesz Igorze... myślałam nad tym wszystkim i najlepiej będzie jak ja to zakończę i po prostu przestanę się odzywać. Jestem zmęczona tą całą sytuacją,bo za długo się to ciągnie... Pozdrawiam Cię Serdecznie :)

Igor:
Widzę, że sama wiesz co jest grane ;)
Podobno kart nie stawia się sobie samemu. Ale ja łamię tę zasadę. Stąd coś niecoś wiem. Poprosiłam Cię, Igorze o pomoc, a właściwie o potwierdzenie tego, co karty mi mówią. Chciałam być mądrzejsza od własnej karmy, trochę Go (tego "niedojrzałego") potrząsnąć, żeby się zdecydował. Ale On nie zrozumiał. Jest mu łatwiej, bo zeszłam mu z oczu. Sama przed sobą nie chcę się przyznawać, ale coś mi się zdaje, że całkiem możliwe, że ktoś, kto "wyciera mi nosek", podnosi po każdym upadku, wspiera, rozwesela, opiekuje się mną być może jest tym kimś, kto według kart z czasem stanie się przyjacielem, a pózniej partnerem i za kilka lat mężem. Na razie jest zwykłym znajomym. Nie robię sobie żadnych nadziei. Bo ciągle, mimo wszystko ... Tyle z karcianych bajek, ale że trochę trudno wierzyć w cuda - szukam potwierdzenia, czy warto i co warto. Dziękuję i pozdrawiam :)

Dziekuje Igorze ;) Czy mógłbyś jeszcze sprawdzić w kartach co z Markiem? Czy powinnam z nim być?

Igor:
ZAKLĘCIA epiaa 3 dni temu o 08:32 A jakie ? Pozdrawiam Igor
Jakie zmiany ??? Może w miłości, albo może zajdę w ciąże ? Ostatnio dużo o tym rozmyślam i nie ukrywam...chciałabym. A może poprostu widzisz, że będę żyła tak z dnia na dzień a ta codzienność będzie mnie coraz bardziej przytłaczała :-(

Witam Igorze:) Jestem bardzo dociekliwą kobietą;) i zastanawiam się dlaczego nic o czym mi pisałeś nie sprawdziło się...Na dodatek ta ostatnia zmiana we wróżbie o 180 stop. w drugą stronę. Zasięgnęłam porady osoby,która od ponad 40 lat zajmuje się wróżeniem i ezoteryką. Rok temu byłam również u niej... Pisząc do Ciebie chciałam zobaczyć,czy to się pokrywa... Ta osoba widzi zupełnie coś innego,karty które stawiała również pokazują inne rzeczy. Tarot z zeszłego roku,który miałam stawiany sprawdził się w 100%. Teraz czekam na następne rezultaty,więc czas pokarze co będzie. Jeżeli chodzi o znaki,to mogłabym już od niemal samego początku coś podejrzewać,że jest coś nie tak z Nim. Po pięknych chwilach pojawiały się dni ciszy... Jednakże wiem,że On ogólnie boi się jakiegokolwiek związku. Wiem że jest w Nim ciągle ból po tamtych doświadczeniach. Teraz gdy otworzył się bardziej-znowu przyszedł strach... Czas pokarze co będzie.Jestem jednak dobrej myśli i wydaje mi się,że jednak coś chciało żebyśmy się znowu spotkali po tylu długich latach...A co z tego będzie,to jeden znak"?" Nie jestem mu obojętna-to widać. Pozdrawiam Cię Igorze

Twoja precyzja Igorze momentami mnie zadziwia ;)) Zastanawiam się obecnie nad kwestią mojej edukacji. Myślę o zmianie kierunku studiów, czy to wyjdzie na dobre? Obecny mam wrażenie nie jest do pokonania przeze mnie. Liczę na Twoją radę, bo nie mogę liczyć na konstruktywną uwagę od nikogo prócz Ciebie. Pozdrawiam G.
Igor:
ZAKLĘCIA Grace 7 dni temu o 22:05 Tak, 10 czerwca ;) Pozdrawiam Igor

" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. "

Witaj Igorze, Dawno mnie tu nie było, no ale się tu nic nie zmieniło ;) proszę postaw mi tarota co mnie czeka w sferze uczuć, a szczególnie w związki z M? Serdecznie dziękuję, biednemu dam datek pod kościołem jak tylko będę mieć okazję. Pozdrawiam!