| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Coś co chcecie pokazać | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307 |
|
Witam wszystkich. Otóż pomyślałem sobie, że można by założyć temat specjalnie przeznaczony na...właśnie, co?
Wszystko czym chcielibyście się pochwalić, pokazać innym, lub rozreklamować. Można tu wrzucać linki, filmiki, muzykę, obrazki itp.
Czym to się różni od innych tematów? Niczym. Ale żeby nie doprowadzać do sytuacji offtopikowania, przerywania dyskusji, wszystko, co chcecie można tu wrzucić. Co o tym myślicie? Jeżeli, pomysł Wam nie odpowiada, nie piszcie, temat odejdzie w zapomnienie.
Czyńmy dobro! ]:
|
|
|
|||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
no takiej reakcje przewaznie ze strony 79 to sie nie spodziewalam.
|
|
|
|||
|
W takim razie ja zegnam to forum bo chyba to nie jest miejsce dla mnie.
Zycze wam wszytkiego najlepszego wszytkim:)
|
|
|
|||
|
|||||||
|
yohanna22
18 minut temu
Zróbmy zatem tak, przemyślisz sprawę przez tydzień w kontekście tego co ci wysłałem i podejmiesz decyzję, czy ci usunąć konto czy nie, w tej książce problem uciekania od decyzji jest poruszony w znakomity sposób?
Pozdrawiam
Igor
ps. chłopaki słusznie zauważyły ucieczka od dyskusji nie rozwiązuje problemów, sam to kiedyś jak miałem z 15 lat stosowałem, potem jednak problem silniej wracał.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Moj drogi ja nie uciekam ja wychodze jak widze ze ktos mnie obraza i wiem ze to nie jest miejsce dla mnie. Ty wlasnie to zrobiles, zreszta jest jeszcze jedna osoba na tym forum ktora tez mi cos zrobila i do tej pory nie przeprosila.
Wiec to jest tylko dodatek do podjecia decyzji ze to nie jest dobre dla mnie i poprostu przejscia dalej.
|
|||||
|
Uciekasz.
Nie uciekaj.
Tak na serio to nie był atak na Ciebie ale na stereotypy którymi czasem ludzie się posługują.
Robią to zazwyczaj nieświadomie , na zasadzie przeniesienia do potocznego języka.
A dzieje się tak pod wpływem nagłówków wiadomości które czytamy a które w naszej świadomości działają na zasadzie reklamy podprogowej-subliminalnej.
Jak to mówią- jesteśmy tym co jemy.
To samo tyczy się to strawy duchowej- Jakie treści czytasz, takie poglądy wyrażasz. Dlatego ważnym jest żeby gryźć kromkę z obu stron ;).
Nie gniewaj się. Wszystkiego dobrego.
|
|
|
Jak postanowisz tak zrobimy.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||
|
Jednak poprosze o calkowite usuniecie kata wszytko kompletnie.
Dziekuje
|
|
|
|||
|
Dużo się tu działo, ale jak dla mnie nic konkretnego.
Napisałaś Yohanna, że lubisz denerwować facetów, po czym się sama zdenerwowałaś i obraziłaś.
A o co poszło?
O politykę - to bez sensu.
Ja o sprawy polityczne przestałem się sprzeczać już dawno, bo to ma znaczenie jedynie teoretyczne.
PiS nie jest taki zły, jak myślałem.
Właściwie jedyne zastrzeżenie, jakie do nich mam, to że za bardzo podporządkowują się Kościołowi, a w polityce międzynarodowej Stanom Zjednoczonym, którym jest na rękę, żeby Europa była skłócona.
Naprawdę nie rozumiem Yohanna, co Cię tak dotknęło.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Pamiętasz Yohanna, jak mnie kiedyś atakowała niejaka Monetka z "numerycznym"?
Jakoś się tym nie przejąłem.
To tylko forum i tu i tak jest spokojnie w porównaniu chociażby do Onetu.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |