Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze..Mężczyzna, do którego coś czuje, poznał kogoś.. jak widzisz ich związek? Czy będę jeszcze kiedyś odgrywała ważną rolę w jego życiu?

Hey Igor, prosze zobacz w kartach czy powinnam być z Konradem?czy lepiej szukac dalej?

ZAKLĘCIA malinka 7 godzin temu Jeśli to nie jest miłość to po co się męczyć ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Niestety forum działa źle, trudno się zalogować więc często mnie niema na forum. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Alice 3 dni temu o 17:20 Tarot kartami Kochankowie VI i V Monet mówi, że jeśli przerwiesz niekorzystne związki wyzdrowiejesz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA epiaa 3 dni temu o 08:32 A jakie ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA madzikowa21 4 dni temu o 20:10 Najczęściej w naszych pytaniach znajdują się odpowiedzi na nasze problemy: 3) kiedy mój partner bedzie gotowy na załozenie ze mna rodziny? 4) czy on powaznie o mnie mysli? Oznacza, że według twojego systemu wartości: - partner będzie poważnie o tobie myślał kiedy zdecyduje się na założenie rodziny. Co do pracy - to musisz się nauczyć akceptować zmiany. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA StillUndecided 4 dni temu o 00:02 Zostaw to tak jak jest ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kargola 5 dni temu o 22:11 Widzę, że sama wiesz co jest grane ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA orzeszek24 5 dni temu o 21:37 Artystą się jest albo nie jest - można do tego posiadać oczywiście wykształcenie ale bycie to stan duchowy - wewnętrzny. Skoro zdjął kapelusz i się ukłonił przed tobą znaczy - to nie mniej ni więcej, że czeka cię spory sukces w tej dziedzinie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 5 dni temu o 14:54 Kazałem ci to zrobić specjalnie w ramach "warsztatów wiary we własne siły" ;) Teraz już przynajmniej beze mnie wiesz co jest co ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA malutkack 5 dni temu o 14:50 Nie musi ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA sympatyczny2500 6 dni temu o 15:39 Na razie skoncentruj się na ewolucji duchowej i swoich naukach. Pozdrawiam Igor ps. ona dorasta ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Grace 7 dni temu o 22:05 Tak, 10 czerwca ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA nowa81 7 dni temu o 14:32 1. fakt nie lubia się 2. kocha Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA vienna 2 października, 17:23 Tarot kartami Moc XI i As Pucharów mówi, że w listopadzie sprawy ulegną całkowitemu wyjaśnieniu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA jagnuca 1 października, 08:29 Jak to mówią niekiedy w pracy jak w seksie "zasada ograniczonego zaufania" musi mieć zastosowanie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Alice 3 dni temu o 17:20 Tarot kartami Kochankowie VI i V Monet mówi, że jeśli przerwiesz niekorzystne związki wyzdrowiejesz. Pozdrawiam Igor
Nieźle mi teraz dałes do myślenia Igor, proszę mogłbys mi jeszcze przyblizyc czy tarot ma na mysli niekorzystne zwiazki z ludzmi ktorzy mnie otaczaja np w pracy, znajomi itp czy raczej chodzi o blizszy zwiazek, z obecnym partnerem?? bede bardzo wdzieczna za odpowiedz

ZAKLĘCIA marinika 30 września, 20:02 Ty kochana jeszcze nie jesteś gotowa. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA sekretarka 30 września, 12:31 Powodzenia ;) pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą