| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Coś co chcecie pokazać | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307 |
|
Witam wszystkich. Otóż pomyślałem sobie, że można by założyć temat specjalnie przeznaczony na...właśnie, co?
Wszystko czym chcielibyście się pochwalić, pokazać innym, lub rozreklamować. Można tu wrzucać linki, filmiki, muzykę, obrazki itp.
Czym to się różni od innych tematów? Niczym. Ale żeby nie doprowadzać do sytuacji offtopikowania, przerywania dyskusji, wszystko, co chcecie można tu wrzucić. Co o tym myślicie? Jeżeli, pomysł Wam nie odpowiada, nie piszcie, temat odejdzie w zapomnienie.
Czyńmy dobro! ]:
|
|
|
Takie programy sa bardzo dobre, moje dzieci potem same mnie zaskakuja z kad tyle wiedza. Ja tez mam pare ulubionych na youtube.
Cos z polityki. Lubie faceta dobry jest. Ciezko mi sie czasami czyta bo nie znam sie za dobrze na polityce i nie rozumie do konca o czym mowi.
http://krytykapolityczna.pl/kraj/leder-wywiad-paternalizm-patriarchat/
|
|
|
Na polityce sie nie znam, ale fajnie by bylo jakby teraz jakas lewacka partia wiedziala jak wejsc i zagarnac ludzi. Eh tam, a tak wogole to on cos mowie ze PiS znowu moze wygrac na nastepna kadencje to, to juz bedzie bardzo zle dla Polski.
|
|
|
http://www.newsweek.pl/polska/prof-andrzej-leder-o-pis-kosciele-i-klasie-sredniej,artykuly,398264,1.html
Polska klasa średnia zupełnie nie zdała egzaminu. Jest zapatrzona w swoje partykularne interesy i w ogóle nie ma poczucia odpowiedzialności za inne grupy społeczne
I z tym sie zgadzam.
Czy ktos sie przejmuje ze emeryciy nie maja na leki i okulary. Ze dzieci nie maja co jesc, i rodzice nie maja na ciepla kurtke na zime.
Kazdy tylko patrzy zeby mu dobrze bylo, tak jak politycy, mysleli ze dadza 500 + i zalatwia wszystko.
Juz wam nie bede biedolic.
|
|
|
|||
|
Nie powiedzialam ze PO bylo dobre.
1. kosciol nie powinien byc mieszany w polityke
2. chca kontrolowac ludzi i media
3. podejscie do wszelkiego rodzaju odmiennosci
To sa 3 rzeczy ktore mnie najbardziej niezadawalaja i pamitaj w Polsce mam jeszcze rodzine i chce zeby zyli normalnie.
|
|||
|
Kościół od zawsze mieszał się w politykę. PIS akurat tu nic nie zmienił.
Chcą kontrolować ludzi i media- proszę Cię- a która partia rządząca do tego nie dąży?
Odmienność jest społecznie w porządku i posiada bez wątpienia swoje prawa - dopóki nie próbuje narzucać swoich poglądów i zachowań większości- tak czy nie?
Polska od zawsze była dość konserwatywna jeśli chodzi o wartości czy to rodzinne czy społeczne- tu PiS chyba się wpisuje w ten konserwatyzm bo inaczej nie wygraliby wyborów.
Co to znaczy- żyć normalnie?
Każdy żyje jak potrafi a ja wolę żeby w Polsce rządziła propolska partia niż ta która reprezentuje interesy obcych mocarstw. Niech się martwią aferzyści i złodzieje- Twoi rodzice zakładam do niech nie należą? Więc o co się martwisz?
I w końcu co to za tekst o typowym polskim gadaniu- weź mnie nie wkurzaj.
Dostałaś filmik na wywołanie uśmiechu a nie rozjuszenie- co cie ugryzło.
Zobaczymy zobaczymy- ja chciałbym żeby było dobrze a Ty nie baw się w złą prorokinię.
|
|
|
http://wyborcza.pl/7,75398,21520296,wszystkie-media-w-rekach-kaczynskiego-pis-chce-zdazyc-z-repolonizacja.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
Tutaj np. wiadomosci z dzisiaj. Wiem ze jest zle poniewaz duzy kapital zagraniczny wykupil prase w Polsce, ale czy rzad zrobi cos lepszego. Przeciez oni obejma kontrole i beda po swojemu prac ludzia w glowach co tez dobre nie bedzie.
Bedzie tak jak Wiadomosci na TVP1 wszytko ulozone i przygotowane pod PIS.
|
|
|
|||||
|
|||||
|
|||||||||
|
|||
|
|||||
|
|||||
|
|||
|
Więc niech steruje! Do tego został powołany w wyniku wyborów powszechnych. Kto ma sterować Anglicy? Niemcy? Francuzi?
Przez 400 lat byliśmy sterowani przez obcych, chyba już czas żebyśmy zaczęli samostanowić o sobie. Takie to dla Ciebie dziwne i nie do przyjęcia?
|
|
|
|||
|
|||||||
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |