Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze, kiedy poznam faceta z ktorym wejde w zwiazek malzenski,zaloze rodzine? Biedny podziekowal.

Igorze - witaj, napisałeś, że czeka mnie inna, lepsza przyszłość. Czy miałeś na myśli kogoś zupełnie innego? Na Nim ciągle mi zależy, choć On zdaje się, że szybko sobie kogoś znalazł - nową zabawkę. Jeśli mam swoje życie spędzić u boku kogoś innego - to niech się stanie, ale nie chcę dłużej cierpieć, męczyć się. Tracę siły, brak mi motywacji do życia, choć na zewnątrz "trzymam fason". Jak długo jeszcze? Jeśli ten lepszy, szczęśliwszy człowiek jest gdzieś w pobliżu, jak Go dostrzec? Ja Go jeszcze nie widzę. Biedna pokiwała głową:)

dzień dobry, pytasz mnie, Igorze, jakie wnioski - otóż w pracy na wszytsko musze miec potwierdzenie na pismie, nie mogę wierzyć na słowo, bo potem - nawet jak ktoś obieca coś zrobić - w niewygodnym dla niego momencie wyprze się tej obietnicy. dla mnie sprawa wyjasniła się pozytywnie (tym razem), naprawiłam co ktoś popsuł i jest już dobrze. ale niesmak pozostał... dziękuję za odpowiedź. może przy okazji mógłbyś powiedzieć jaka przyszłość uczuciowo przede mna? miłego dnia:) u mnie słońce! czego i Wam wszystkim życzę:)

Igorze, chciałam Ci serdecznie podziękować! Kiedyś przepowiedziałeś mi, że znajdę wymarzoną pracę i tak też się stało;) Jeśli znalazłbyś chwilkę to bardzo proszę o karty w sprawie uczuć. Rozstałam się z dotychczasowym partnerem, jednak nadal mi na nim zależy. Czy uda nam się przezwyciężyć problemy i wreszcie zalegalizować związek? Biedny nie zareagował.. pozdrawiam

Witam Igorze! Czy moja mama ma złe intencje w stosunku do mnie i mojego męża i czy chce zeby było nam jak najgorzej? Czy Weronika kocha mojego brata? Będę wdzieczna za odpowiedz Pozdrawiam :)

Wiatm, ..czy spotkam w niedalekiej przyszłości mojego przyszłego męża? Igorze, wiesz coś na ten temat? :) Pozdrawiam G.

" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. "

Dobry wieczór Igorze:) Mam do Ciebie wielką prośbę... czy możesz mi wytłumaczyć,to dlaczego kary tak nagle się zmieniły? Dużo myślałam i pamiętam jak pierwszy raz napisałam do Ciebie ze swoim problemem w marcu :) Ty odpisałeś mi że faktycznie D. boi się dzieci i zobowiązań finansowych,ale czas wszystko zrobi i nie ma co przyspieszać faktów. W kolejnych moich pytaniach odpisywałeś,że czekają mnie szczęśliwe zmiany. Pamiętam również jak zadałam Ci pytanie-dlaczego On się tak zmienia w stosunku do mnie? odpisałeś,Proces dorastania niekiedy tak wygląda i ma burzliwy przebieg.Potem dostałam odp. że dostanę pomoc od młodego mężczyzny a na końcu w przeciągu krótkiego okresu czasu- nagle- Tarot kartami Król Pucharów i V Kijów mówi, że niestety ten partner może być przyczyna katastrofy uczuciowej.Wszystkie te pytania dotyczyły jednego mężczyzny. Na samym początku prosiłam Cię,żebyś mi pomógł i podpowiedział czy jest sens trwania w tym? Wszystko było na tak. Nie pojmuję tego Igorze... Jeżeli możesz,to wytłumacz mi to. Serdecznie Cię ozdrawiam:)

Przepraszam za pomyłkę ;) to miało być nie ozdrawiam a pozdrawiam :)

Witam Igorku czy będę z Agnieszką i czy coś ją łączy z byłym?? Biedny pozdrawia

ZAKLĘCIA malutkack Wczoraj o 00:22 To znaczy, że może pojawić się nie przewidziany czynnik "X" na który należy w danej chwili uważać. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Dzień dobry Igorze:) Tzn. że jeżeli będę uważała na ten tzw.czynnik "X" który może się pojawić,to wcale nie musi się tak zakończyć??? ;) Miłego dzionka i pozdrawiam:)

Igorze, napisales mi ze TEN, jesli pokona swoje namietnosci, i zebym sie do niego odezwala. Zrobilam tak a on mi na to ze zszedl sie z ex. Tylko sie wstydu najadlam....

Witaj Igorze!! Biedy pod kościołem powiedział, że bardzo Ci dziękuje, po czym zdjął kapelusz i ukłonił się. Będę startowała na ASP w Toruniu (zaocznie) i chciałam dowiedzieć się jak pójdą mi egzaminy wstępne. Czy muszę się jeszcze przyłożyć? Czy może spróbować za rok?? Pozdrawiam

:)

Igorze - czy powinnam się wstydzić swojej "ślepoty"? Czy uczucia do tego człowieka aż tak mnie zaślepiły, że nie dostrzegam nikogo innego? Czy może to "nie ten czas", "nie ta pora"? Może powinnam jeszcze poczekać, albo po prostu dać mu do zrozumienia, że bardzo mnie obchodzi i czekać na ciąg dalszy wydarzeń (pytanie tylko: jakich?) i przekonać się, jak jest naprawdę z jego uczuciami? Może to tylko z jego strony taka gra - działanie na emocje? Wiem, wiem, ... takich przypadków jest wiele... A to pech, ...

Jutro rano odpowiem na pytania. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze.. Czy karty mówią coś na temat mojej przyszłości? Tzn. co ze szkoła, pracą? Poszukać czegoś innego, czy zostawić to tak jak jest? Kiedy poznam tego jedynego? Czy w moim życiu wydarzy się jeszcze coś dobrego?

Witaj, Mam pytanie czy mógłbyś zobaczyć w kartach czy: 1) czy zmiany które nastąpiły w pracy będą dla mnie pozytywne? 2) czy będe musiała zmienic prace? 3) kiedy mój partner bedzie gotowy na załozenie ze mna rodziny? 4) czy on powaznie o mnie mysli? Z góry bardzo Ci dziękuję i serdecznie pozdrawiam biedny również podziękował

Bardzo dawno tu nie zaglądałam, pozdrawiam Cię serdecznie Igorze. Powiedz mi proszę, czy widzisz może jakieś większe zmiany w moim życiu ? Z góry dziękuję :-)

Igorze, jaka bedzie dla mnie jesien? poznam kogos moze kto mi umili te ponure dni??

Witam wszystkich i witam Ciebie Igor, dawno nie było mnie na tym forum chyba z dwa lata ale sprawdziło mi się to o co pytałam Cię kiedys hmm pewne wydarzenia znów skłoniły mnie by zapytac Cie o cos... czy będę zdrowa? dziekuje Ci bardzo z góry za odpowiedz, trzymaj sie ciepło