| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witaj Igorze!!!
Mam bardzo pilną sprawę. Dwa lata temu miałam wypadek, w wyniku którego poniosłam obrażenia ciała do tej pory jestem na leczeniu. Teraz ubiegam się o odszkodowanie, ale ubezpieczyciel stwierdza, że winę za wypadek ponoszę ja (nie chcą uznać winy właściciela terenu na którym doszło do wypadku) . Proszę postaw mi tarota, co mam dalej robić. Czy iść z tą sprawą do sądu. Czy mam dać sobie spokój i więcej tej sprawy nie ruszać. Pozdrawiam
|
|
:) |
|
Igorze czy ja sie z nim jeszcze spotkam? czy on w ogole ma zamiar sie do mnie odezwac??
|
|
|
Witam Igorze:) To ja... znowu wróciłam ;) Proszę-ale to bardzo Cię proszę:) powiedz mi,czy w najbliższym czasie nadejdą jakieś zmiany z D... Czy czas będzie lepszy od ostatniego ? Czuje się jakbym ciągle trwała w jednym miejscu i nie mogła zrobić kroku do przodu :/ Czasami opadam z sił,aby podnieść się znowu i zobaczyć co czas przyniesie... Pamiętam jak napisałam do Ciebie pierwszy raz z pytaniem o D... Odpisałeś mi wtedy,że nie ma sensu przyspieszać faktów :) Pamiętam o tym :) Wczoraj dałam pieniążki tej samej biednej dziewczynie,która klęczy pod sklepem i prosi o pomoc... Serdecznie Cię pozdrawiam i życzę miłego dnia:))
|
|
|
Witam!
- czy w najbliższym czasie spotkam kobietę z którą wejdę w poważny związek?
- jak długo będę szukać pracy?
|
|
|
ZAKLECIA
orzeszek24
7 godzin temu
Opisz dokładnie okoliczności.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. " |
|
Witam!!
Wypadek miałam dwa lata wysiadłam z autobusu i doznałam urazu ciała (nie chcę na forum opisywać szczegółów), w każdym razie na miejscu był mój przyszły szwagier i pomógł mi ( jest on jedynym świadkiem zdarzenia). Niestety nie mam biletu świadczącego o tym że jechałam akurat tym autobusem i o tej porze (to była zima, teren Pksu nie był oświetlony i ogólnie źle oznakowany, zaniedbany). Kierowca autobusu po dwóch latach nie pamięta całego zajścia. Obecnie teren Pksu należy do TESCO. Igorze powiedz co widzisz w tarocie. Pozdrawiam.
|
|
|
Ps. W tym miejscu nie ma już przystanku Pks wybudowali TESCO.
|
|
|
Mam zdjęcia tego przystanku, które dołączyłam do całej dokumentacji z tym że Ubezpieczyciel nie widzi nic złego w wyglądzie tego przystanku.
|
|
|
ZAKLĘCIA
orzeszek24
23 minut temu
Bilet mogłaś zgubić w trakcie wysiadki, istotne są zeznania świadków, nawet gdybyś jechała na gapę nie zwalnia to ubezpieczyciela przewoźnika z odpowiedzialności gdyż posiadanie biletu nie udowadnia jazdy pojazdem a tylko zakup biletu czyli zawarcie umowy przedwstępnej.
Wysiadanie z autobusu jest ubezpieczone.
Kierowca ma prawo tego nie pamiętać ale czy sporządził notatkę i zgłosił to przełożonym ? itd...
Ktoś ci tutaj źle doradzał.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
Grace
Wczoraj o 23:01
Tarot kartami Królowa Monet i Cesarzowa III mówi, że kobieta chcąca głębokich i prawdziwych zmian musi wybierać.
Pozdrawiam
Igor
ps. wróżba jest dobra ;)
|
|
|
ZAKLĘCIA
derek
Wczoraj o 19:34
W czerwcu ;)
3 miesiące takiej jak trzeba - a teraz pomoże ci kobieta.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
malutkack
Wczoraj o 15:09
Tarot kartą IX Pucharów pyta czego się boisz ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
senna
Wczoraj o 13:54
Zadzwoń, sprawdź, przekonaj się sama ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Dzień dobry Igorze:) Czego się boję? hmmm... chyba boje się odrzucenie,tego że coś z D... nie wyjdzie:/ teraz już wiem,że bardzo go kocham. Boje się tego,że On w pewnym momencie zacznie się wycofywać,bo jego też dopadnie strach i lęk ... Strach przed tym,że ja mam dzieci i jakiś bagaż doświadczeń życiowych. Jest młodszy ode mnie i może ułożyć sobie życie z kimś,kto jest wolny od tego- to mnie paraliżuje Igorze:( Ostatnio jednak mnie troszkę zaskoczył swoich ciepłem i czułością ,to było piękne:)) Czułam się jak w Niebie... Teraz jednak wiem,że nastąpi jego cisza :( Igorze,czy On się aż tak boi,że ucieka na kilka dni?:/ Serdecznie Cię pozdrawiam i dziękuje,że odpisałeś :) Ps. Czekam z niecierpliwością na Twoją odp.
|
|
|
Igorze, ja juz zrobilam pierwszy krok, naprawde nie powinnam dzwonic.
Powiedz mi tylko, zapytalam wczesniej czy to TEN powiedziales ze jak pokona swoje namietnosci, bo 7 mieczy, to TEN. Kurcze, z tego co ja wiem to 7 mieczy nie oznacza nic dobrego, wiec jak to sie ma potoczyc? Powiedz mi, czy on sie odezwie???? Jesli ja tego nie zrobie?
|
|
|
Witaj Igorze!!
Dziękuje Ci za tak szybką odpowiedź. wracając do tej sprawy kobieta, która ją prowadzi mówi, że uda się po poradę do pani mecenas ( bo sama nie wie co ma zrobić). Mam do Ciebie kolejne pytanie, kiedy znajdę pracę? Krucho z moimi finansami; wiem pisałeś, że pomoże mi w tym młody mężczyzna, ale chciałabym dowiedzieć czegoś więcej, kiedy to nastąpi i jaka to będzie praca? Pozdrawiam ciepło :)
|
|
|
Witam
Igorku czy w domu mojej sympatii zawita szczeście,spokój oraz ułoży się jej mamie??Jeśli tak to kiedy??
Tradycyjnie podzieliłem się posiłkiem z potrzebującym,który obiecał modlitwe.
POzdrawiam
|
|
|
|||