Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
samobójstwo
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 775
Poprzednia strona | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | .. | 38 | 39 | Następna strona

W jaki sposób najłatwiej i najmniej boleśnie się zabić?

Ludzie, kto jest na tym forum. Zamist pomóc, w większoœci jakieœ głupie zdanka. Dziecko napisz do mnie o swoich problemach, chętnie porozmawiam. Można zyć w radoœci i miłoœci. Często taki stan krytyczny wskazuje na to,że dusza nie chce już dłużej zyć w dotychczasowych wzorcach i woła o zmiany na lepsze. Napisz do mnie, pomagam takim ludziom elakanaloa@wp.pl, lub wejdŸ na stronę www.zyjwmilosci.orge.pl Jeœli popełnia się samobójstwo, w następnym wcieleniu otrzymuje się takie same problemy do przerobienia i tak w kółko. Dużš mšdrzej jest rozwišzać problem. [%sig%]

AntiUS, reinkarnacja, to zupelnie nowe zycie. Uczysz sie chodzic, mowic, a nie w kazdym zyciu mozesz miec mozliwosc nauczyc sie pisac !!!! Pomysl o tym !

Mam 15lat,niechce mi się żyć przestałem wieżyć w boga.Jaki jest najskuteczniejszy sposób na samobójstwo?????(Tylko nie wieszanie bo niemam gdzie)???

Ja, ja Cie kocham. Zyj dla mnie !!!!

gosia po tym co powiedziałaœ, obawiam się że już się powiesił :-P

"gosia po tym co powiedziałaœ, obawiam się że już się powiesił :-P" buahaha

to haarp poprzez takie wypowiedzi goski chce wybic populacje!!!

HAARP spieszy sie rzeczywiscie z wybijaniem populacji. Ile wybije, to jego !!!! Za rok, za dzien, za chwile razem nie bedzie nas.

hehe, Goœka kim ty jesteœ i czemu bawisz się naszym kosztem? ;-)

Jestem kobieta i nigdy nie bawie sie ludzmi !!!!

niewiecie oczym mówicie samobujstwo to jedyne rozwiaznaie czasami sam niemama tyle dodwagoi aby tro zrobic

Nierózwmiem was ludzie czemu potepacie czyjs słuszny wybór to co oni robia jest dobre

potępiajš, ale gdy znajdš się w podobnej sytuacji to dopiero zrozumiejš

".....i miłoœć umiera z miłoœci...." < Ewa Filipczuk > Różo, tyœ chora: Czerw niewidoczny, Niesiony nocš Przez wicher mroczny, Znalazł łoże w szczęœliwym Szkarłacie twego serca I ciemnš, potajemnš Miłoœciš cię uœmierca < William Blake > < Chora róża > "....Ile marzeń kršży w umyœle dziecka Ile œwiateł pomieœcić może jedna łza..&#8217;&#8217; < Louis Aragon >

"...Czy warto było kochać tak aż do bólu..." nie warto , nie warto było...lecz już zapóżno...otulam sie szczelnie pierzynš tych samych snów, tych samych marzeń, jak w kokonie leżę spowita... zapachu nocy zimowej nie zapomnę, piosenek ciemnych tkliwych bezgłoœnych, na ustach twych zastyglych słowek...zycie zyciem sie toczy... choc przeciez wciaz pamietam jak lezac w puchu dywanu nie miescila mi sie w myslach wizja naszego dalszego drogowskazu....wiec odeszlam Miły od ciebie....odeszlam od snu naszego , ktorym plynelismy bezpiecznie, bezpiecznie nie czuje sie juz bez niego....na nic slowa tak piekne jak kiedys ty je mowiles w parku gdzie rozy kwiecie zrywales i z reki wrozyles....wrozyles Miły przyszlosc ze mna wrozyles...widziales ze mna swa wielkosc....widzilaes oczyma serca lub pozadania cielesnosc... tak siedze teraz wtym puchu siedze mokra od placzu od lez milosnych zapachu uciekam w .... .....sen nasz... tak go nazwalismy ...ten raj na ziemi a w niebie.... zabilam wszystko co cenne ...zabilam milosc twa...zabilam siebie.... ...Aureolka spadła na ziemie....

Coœ smutnego i pięknego - dla koneserów: http://www.bolt.com/wendol/audio/253397?cn=STREAM_wendol_audio_large_PAGE3 [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Witam wszystkich, na tym forum jestem nowy, pisze raczej na forum niewyjasnione.pl. Trafilem tu szukajc czegos w google i jak zobaczylem ten temat to postanowilem zabrac zdanie w tej dyskusji. Jezeli chcecie sie zabic to zrobcie to tak zeby wyszlo na 100% lub jezeli nie wyjdzie byscie nie skonczyli jako kalecy bo zamiast odejsc uwiezicie sie tutaj z jeszcze gorszym zyciem. Ale pamietajcie z eniekazdy moze z tad odejsc, wiekszosc ludzi sie nawet nad samobojstwem nie zastanawia, ci za to ktorzy sie zastanawiaja zadko do tego podchodza, jednak ci ktorzy podchodza do takiej proby, koncza roznie. Ale zeby odejsc trzeba czegos wiecej niz wlasnej checi, musisz miec niejako zgode na opuszczenie tej planety z tamtej strony. wiem ze moze wam sie wydawac to nieprawdopodobne, ale ja juz tez mam probe samobojcza za soba i wiem o czym mowie. Niechce mi sie tego pisac znowu wiec skopiuje czesc mojego topica z tamtego forum. To niestety jest prawda, jesli ci nie pozwola odejsc to nie odejdziesz, juz to przerabialem. rozciolem sobie tetnice przez ktora podobno przeplywa spora ilosc krwi na minute i wg. danych ksiazkowych wykrwawienie sie poprzez ta tetnice nastepuje w ciagu kilku minut. Najsmieszniejsze jest to ze czlowiek jak sie skaleczy nawet igla lub przetnie papierem to zazwyczaj pojawi sie chociaz kropla krwi. Ja po przecieciu tenicy jej jednak nie ujrzalem, wiec cielem obok i obok az wkoncu zrobilem sobie niezla przerwe miedzy koncowkami tetnicy i pozbylem sie sporej ilosci tkanki tak ze widzialem dobrze ze tetnica jest rozcieta, ale nic, ani kropli krwi nie wylecialo z niej. To bylo jakies 6 lat temu, czasami pozniej chcialem ponowic probe ale juz pewnie nigdy jej nie ponowie bo wiem ze to oni zablokowali mi krew by nie wyplynela, tym bardziej ze sami to pozniej potwierdzili. Potem poznalem czlowieka ktory chcial popelnic samobojstwo, wiec szedl ulica i rzucil sie pod nadjezdzajacy tramwaj, jakis gosciu obok pewnie pomyslal ze biedak sie wywrocil i zlapal go za nogi i wyciagnol, ale tylko na tyle ze tramwaj nie zdazyl zachaczyc o glowe za to odciol mu obie rece na wysokosci lokci. czlowiek nie tylko sie nie zabil ale jeszcze jego zycie sie bardziej pogorszylo. Mozecie niewiezyc w to co napisalem ale ja mam kontakt z tamta strona, dopiero kilka lat po tej probie oni mi potwierdzili ze zablokowali mi przeplyw krwi. Na tamtym forum sa tez inne tego typu historie, i ja wiem ze ludzie ktorzy je napisali nie zmyslaja. A tulinki do tych postow. http://www.niewyjasnione.pl/temat3691/ http://www.niewyjasnione.pl/temat6565/

Dziekuje Ci za ten post i za linki.

Ale kto blokuje krew, aby nie wypływała przez rozciętš tętnicę? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

mozna tu zrobic niezly biznes i sprzedawac trucizny na forum a czesc pieniedzy przeznaczyc na walke z samobojstwami hehehe
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 775
Poprzednia strona | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | .. | 38 | 39 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.