Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze! Czy pani I. coś do mnie czuje? Co ona o mnie myśli? Pozdrawiam serdecznie.

Witaj Igorze! Zostałam pominięta, wiec jak może spójrz w karty i zobacz czy dostanę rozwód z orzeczeniem o winie męża.

Igorze ale dlaczego mam zacząć rozmowę o jego matce??? a ogólnie mam u niego szanse? bardzo bym chciała z nim chodzić tylko że w ogóle się nie znamy :( ODPISZ IGORZE.

Dziekuje Ci Igorku :* madziaaa29 Pokaz sie na tym nk i zobacz mnie :) tez nie jestem idealna :) wiecej wiary w siebie!

ja tez juz czekam i czekam ale zdaje sobie sprawe ze jednej osobe ciezko ogarnac wszystkich na raz;]

alve podaj e-maila to ci prześle adres na mój profil.. tylko ..że ja mam wyłączoną tą opcje to cię nie zobaczę. xD

Igor:
tak, al nie bez męki ;)
Dziękuję za odpowiedź więc on już taki jest ;) Mam jeszcze jedno pytanie: czy i kiedy zajdę w ciążę i urodzę dziecko? Pozdrawiam gorąco

Kto pyta nie błądzi

Igorze. Gdyby Bog mial dla mnie inne rozwiazania to bym sie ucieszyla. Ale niestety sama musze wpadac na roznorodne pomysly i roznie na tym wychodze. Narazie jestem w takim stresie, ze chyba tylko grom z jasnego nieba by cos zaradzil. Albo wygrana w totolotka.

fala

Witaj Igorze, dawno tu nie zaglądałam, ale liczę na Twoją pomoc. Mam pytanie odnośnie mojego związku.. Chciałabym się dowiedzieć, kiedy mój chłopak mi się oświadczy i czy w ogóle to nastąpi?? Jesteśmy ze sobą już prawie 4 lata. Pozdrawiam gorąco

Witaj Igorze. Jakiś czas temu poznałam chłopaka ze studiów sęk w tym, że wydawało mi się, że mnie okłamywał, że chodziło mu tylko o jedno. Czy rzeczywiście tak było? Moje intencje były szczere wobec niego...on ma teraz dziewczynę. Ale mam pytanie czy jest w niej naprawdę zakochany czy może znowu zmyśla? Czy kiedyś mnie przeprosi? Czy coś między nami znowu zaiskrzy? Boję się rozpoczęcia tego roku akademickiego...przez niego. Nie wiem jak mam się zachować :( Pozdrawiam Cię serdecznie... Ania

Witaj Igorze. Mam wątpliwości co do mojej pracy, jestem przyjęta na umowę zlecenię, boję się, że mogę stracić pracę z końcem tego roku. Proszę cię o pomoc. Pozdrawiam

Witam, prosze mi powiedzieć czy mój były chłopak, Andrzej, kiedyś wróci do mnie??

[quote=Igor]ZAKLĘCIAzoa322 dni temu o 00:369 czerwcaPozdrawiamIgor[/quote to jeszcze trochę muszę poczekać.. pozdrawiam

WITAM PANIE IGORZE MÓJ MĄŻ PISZE PROJEKT NA DOFINANSOWANIE DOKŁADNIE NA HIPOTERAPIE,CZY WNIOSEK PRZEJDZIE I UDA NAM SIE ZREALIZOWAĆ DANE ZADANIE

prosze mi powiedziec,czy dostane rozwód z orzeczeniem winy meza,strasznie kłamie,wszystko poodwracał,boje sie

Drogi Igorze! Powtarzam moje pytanko.Czy nasza sytuacja finansowa materialna w koncu sie poprawi? Czy wyjdziemy wraz z mezem z dolka finansowego? I czy znajde prace w tym roku.Bede wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam gorąco

Witaj Igorze Jeszcze raz zwracam się do Ciebie z pytaniem czy Wojtek odezwie się w październiku do mnie? Prosiła bym o odpowiedz bo już parę razy zostałam pominięta. Pozdrawiam Życzę miłego dnia.

Dziękuje Igorze za odpowiedź:) mam jeszcze jedno pytanie: kiedy się zakocham????

Dlaczego mnie pominales? ...az taka zla jestem?

Justyna Lukasik

eh no nie zalamuj mnie bo na to wychodzi ze tez zla jestem czekam juz 3tyg na odpowiedz;) a tak na powaznie to spokojnie, Igorze będę czekać tyle ile trzeba.pozdrawiam