| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
Hejka.Mój problem jest prosty.Jak wywoływać duchy ? Bo chciałabym spróbować wywołaćducha.Czy to jest grone ? Proszę napiszcie mi na mojego e-maila /
|
|
|
bbbbbbbbbbbblllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e pisze sie szybciej niż llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll a wiecie dlaczego ??
|
|
|
pierdolenie o niczym pozdro szatan..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Słuchaj malwinka twoje pytanie jest banalne .....rozwionzanie:
OBEJRZYJ SIE W LUSTRZE........POZDRO SZATAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Hej dziewczyny!!! Mozecie wywolac podswiadomosc kogo tylko chcecie w bardzo prosty sposob otoz; wezcie kwadratowy klucz wsadzcie go w srodek jakiej kolwiek ksiazki tak abvy byl kwadratowo czescio nad ksiazko obklejcie ksiazke tak aby klucz nie wylatywal siadzcie na przeciw siebie z druga kolezanko i pacem wskazujacym trzymajcie klucz za jego kanty i powiedzie piec razy "wywolujemy podsiadomosc(imie i nazwisko osoby wywolywanej np wywolujemy podswiadomosc jana kowalskiego i tak 5 razy) robicie to z zamknietymi oczami potem otwieracie oczy i pytacie czy ta osoba jest z wami jezeli tak ksiazka sie przekreci w prawo a jezeli nie przeciwnie mozecie zadawac pytanie na ktore odpowiedz brzmi tak lub nie sprubojcie a sie zdziwicie na efekty. POZDRAWIAM SWIETY!!!!!
|
|
|
czy wywolywanie duchów jest strashne??
jak to zrobic?? i jak zachamowac swój strach?? proshe o shybkie rady
|
|
|
NO WIESZ WSAC DR EIDELEC W DUPE I KRYZC BOGU PRESTWORYA PIERDOLNIJ MNIE W DUPE
SPRAWDZ TO DZIALLA !!!! ZADWON DO MNIE 0692321350
|
|
|
ja kiedys wywolywalam duch....i nie radze....ale moge oipsac jeden z przykladow na wywolywanie duchow...a wiec najpierw trzeba znalesc spokojnew miejsce...w ktorym bedzie sie znajdowal okragly nie malowany czrany slol(mozna stol przykryc serweta czarna albo koloru soczystej czerwieni) na stole nalezy kreda narysowac dwa kola-wieksze a w nim drudie mniejsze...w pierwszym kole piszemy alfabet(tylko nie pamietam czy z polskimi literami)zgodnie z ruchem wskazowek zegara...w drugim kole piszemy cyfry(tak samo jak alfabet). potrxzebna jest jeszcze igla i czarna nitka.Gdy juz to wszystko przygotowalismy,wszyscy siadaja do stolu imlapia sie za rece.Osoba wywolujaca naklada sobie nitki na koniec palca-aha zapomnialam na stole gdzie sa barysowane kola nalezy w ich srodku zrobic malenka dziurke tak aby igla mogla delikatnie w niej osiasc-wklada igle to tej dziurki.Igle tzymamy nie za mozno niech troszke luzno sie trzyma w tej dziurce.Osobka ktora podjela sie zadaniia trzymania igly wywoluje 3 razy imie wzywanego ducha-czyli mowi"wywoluje ducha....."i tak 3 razy.Wtrakcie jak ona wywoluje wszyscy obecni siedza z zamknietymi oczami i skupiaja sie tylko na wywolywanej osobie.Gdy juz duch asie wywola zadaje sie mu na poczatek proste pytanie"czy duch ....znajduje sie miedzy nami"...albo cos podobnego.w odpowiedzi igla powinna sie poruszac i stawac na odpowiednich literach.Pytania powinno sie zadawac krotkie, i takich tez sie powinno oczekiwac odpowiedzi.Na koniec nalezy sie spytac czy duch chce wrocic...czasami bywa ze nie i jest duzy problem ale o tym nie bede opowiadac...nie zapomnijcie o tym ze ducha nalezy odwolac mowiac 3 razy"odwoluje ducha....".po skonczeniu nalezy wszysko staranie pochowac nie moze zostac na wierzchu.Acha i jeszcze jedno na stole powino sie znalesc pare sciec.Mam nadzieje ze uda wam sie i nie bedziecie mieli takich przykrych niespodzianek jak ja=) Pozdrawiam pa
|
|
|
i jeszce jedno nie wiem czy wiecie ale jesli wywolujecie dusze jakielkolwiek osoby...to zawsze przyjdze jej ta zla czesc...mozna powiedziec ze demon...
pozdro=)
|
|
|
i jeszce jedno nie wiem czy wiecie ale jesli wywolujecie dusze jakielkolwiek osoby...to zawsze przyjdze jej ta zla czesc...mozna powiedziec ze demon...
pozdro=)
|
|
|
niewywołujcie duchów bo puzniej beda one cos od was chciały!!!
mozecie byc opetani ,one beda od was chciały abyscie czynili zło!!!niebedziecie po nocach spały! NIEROBCIE TEGO!!!
|
|
|
hej mozesz podac mi swoje gg , chcialbym bardziej o tych duchach pogadac;) ale tak na powaznie .. dzieki serdeczne pozdrawiam :)
|
|
|
hej nati to bylo do Ciebie sora ze tego nie napisalem przed chwila :) albo stuknij do mnie na gg:" 8299655 pozdro 600... chce tylko o tym pogada, moja kobieta zabronila mi to robic wiec nie mam zamiaru,. chcialbym tylko uslyszec co Ty masz do powiedzenia na ten temat : dzieks PZDrO
|
|
|
hej nati to bylo do Ciebie sora ze tego nie napisalem przed chwila :) albo stuknij do mnie na gg:" 8299655 pozdro 600... chce tylko o tym pogada, moja kobieta zabronila mi to robic wiec nie mam zamiaru,. chcialbym tylko uslyszec co Ty masz do powiedzenia na ten temat : dzieks PZDrO
|
|
|
http://www.komnatadusz.ostrowiec.net.pl/
macie wszystko pisze w "seans spirytystyczny "
|
|
|
muj kolega muwil jak to zrobic . ale sie balem .wszystko moge wam powiedziec
|
|
|
denis czemu jak wpadłem z ekipš do opola musiałe spierdalać nago przez miasto?
|
|
|
mam probe. To forum miało być o tym jak wywoływać duchy więc przyjmijmy że ci co się na to porywajš to mniej więcej wiedza co nieco o tym. Ja sama sporo już o tym sięoczytałam ale troche isęboje i narazie mam zamiar próbować tylko przywoływanie nadwiadomoci. A i jeszce jedno pytanko. PIszecie że wywoływanie wymaga dowiadczenia i PRAKTYKI. ale żeby mieć praktyke musi być ta 1,2,5,10 próba. Czy umiecie podać choc ze dwa przykłady tego, żę wywoływanie duchów kończy siępozytywnie? ja duż orazy słyszałam od ludzi którzy to robili i robili to nie raz czasem nawet dla zabawy że wcale sięto le nie kończyło. Jak dla mnie jest to poniekšd kwestia tego jakie sie ma intencje i tego czy sie odwoła ducha ze skutkiem żeby zamknšć 'wrota'
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |