Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorku ominales mnie?

Ja czekam na odpowiedź już 2 miesiące, także nie jesteś sama :)

"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)"

Witaj Igorku :) Czekam na odpowiedź to dla mnie pilne naprawdę. Czas zaczyna mnie troszkę gonić, a póki co mogę się jeszcze wycofać. Czy zamieszkam z P ? Uśmiech zostawiam

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

I znów zapomniałam Biedna podziękowała i obiecała modlitwę :)

witaj Igorku jak potoczy sie moj zwiazek z dotychczasowym partnerem??? czy mojego syna czekaja jakies zmiany w zyciu w nadchodzacym czasie ,jesli tak to jakie?? dziekuje i pozdrawiam cieplutko biedny powiedzial Bog zaplac....

Igor:
ZAKLĘCIA marta190 5 dni temu o 12:13 Tarot kartą Głupiec XXII mówi, że facet sam nie wie o co mu chodzi. Pozdrawiam Igor
dziękuje.. ale mam próbować czy odpuścić sobie?

Na pytanko Czy ja i Radosław bedziemy razem? Igorku opowiedziales:
Igor:
ZAKLECIAPannaNikt4 dni temu o 23:43Tarot kartą VII Pucharów i Głupiec XXII mówi, że pojawi się miłość wynagrodzona ;)PozdrawiamIgor
czyli mam rozumiec, ze NIE? ze na horyzoncie juz inny mezczyzna jest? dziekuje i pozdrawiam

Igorze, ale babska ciekawość robi swoje... Co znaczy czeka mnie wielkie szczęście??w miłości? w pracy? Proszę odpowiedz.. i ile muszę na nie jeszcze czekac.,. trace juz chyba nadzieje wszelkie.. to nie chodzi o szczescie z Tym T prawda?? czy to ktos kogo juz znam , czy dopiero poznam? A czy zmienię wkrótce prace?? pozdrawiam...

Igorze, czy moja zwiazek przerwa kryzys? czy z tym partnerem załoze rodzine? Pozdrawiam cie, a biedna kobieta dziekowala za wsparcie.

ZAKLĘCIA nefrete Wczoraj o 20:05 Tarot kartami Diabeł XV i Walet Mieczy mówi, że jeśli młody człowiek pokona u siebie namiętności to jest szansa na to, że cos się z nim da zrobić. Aktualnie jest nie dojrzały do roli w jakiej go widzisz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA chmurecek 3 dni temu o 22:52 1. Koło Fortuny X - ożywienie i wzmocnienie uczuć 2. Rycerz Mieczy - a synowi się powiedzie, musi się tylko bardziej przyłożyć. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA mojalza Tarot kartami II Kije i VIII Mieczy mówi, że to nie jest aktualnie najlepszy pomysł. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Niunia84 4 dni temu o 19:54 Tarot kartami Królowa Monet i VII Monet mówi, że w twoim życiu nastąpi odmiana dzięki aktywnej pomocy starszej kobiety. Trzeba tylko będzie zaakceptować, że starszy ma rację. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

marta190:
Igor:ZAKLĘCIA marta190 5 dni temu o 12:13 Tarot kartą Głupiec XXII mówi, że facet sam nie wie o co mu chodzi. Pozdrawiam Igor dziękuje.. ale mam próbować czy odpuścić sobie?
gdy spotkam biednego dam mu coś

ZAKLECIA baby 4 dni temu o 16:55 Przypomnij się w środę. Pozdrawiam Igor ps. jeszcze nie czas;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA marta190 39 sekund temu Spróbować musisz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Czemu muszę :), aż tak duże szansę są? Na razie proszę jego kolegę o kontakt do niego, ale na razie nic nie mam. Poza tym może mogło mi się wydawać że coś było między nami... Z mojej strony tak, on się otwierał coraz bardziej na mnie, były czułości, ale też niezbyt wiele, nie wyznawał mi nic, ale coś czułam

Igor:
ZAKLĘCIA mojalza Tarot kartami II Kije i VIII Mieczy mówi, że to nie jest aktualnie najlepszy pomysł. Pozdrawiam Igor
Dziękuję Igorku Czy mam przez to rozumieć, że P nie jest mi pisany? Radosnej niedzieli :)

dziekuje i do uslyszenia w srode

Dobry wieczór Drogi Igorze, czy nadal mam cierpliwie ciekacz na wróżbę? Czy może ten wieczór jest odpowiedni na słowo-wskazówkę dla mnie? Bardzo proszę o pomoc... ściskam Jagnuca