| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Natknąłem się na świetną stronę:
http://www.gabriella-jasnowidz.com
Jako, że znam swoją sytuację, widzę jak się rozwija i do czego zmierza, to wysłałem swoje dane w celach "weryfikacyjnych" :)
Odpowiedź przerosła moje najśmielsze oczekiwania! :)
Otrzymałem obszerną i bardzo trafną wróżbę :)
Polecam - to nic nie kosztuje :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
tlko ze ta wrozka kazdemu pisze to samo....na koncu wrozby prosi o wplate,wyludzanie pieniedzy
|
|
|
No, nie spodziewałem się, że ktoś będzie całej masie ludzi wypisywał takie długie teksty, ale myślałem, że to jakiś wróżebny system komputerowy jakieś losowanie itp. przeprowadza i daje odpowiedzi na zasadzie szablonów.
Ale skoro każdemu pisze to samo, to... lipa.
Mimo wszystko mi pasuje (jestem w dość przejrzystej sytuacji) i nawet dostałem drugiego maila.
"Spędziłam wiele godzin przygotowując..." itp. :) Na końcu oczywiście prośba o zapłatę. Przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia, że nie płacę :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
dokladnie to samo dostalam,na poczatku bylam zaskoczona bo nawet kilka slow ktore napisala pasowalo do mojej sytuacji,ale postanowilam to sprawdzic i poprosilam kolezanke by tez do niej napisala i dostala dokladnie slowo w slowo takiego samego maila...POZDRAWIAM
|
|
|
JESLI CHCESZ TO OPROCZ IGORKA JEST PEWNA KOBIETA KTORA JEST NAPRAWDE WSPANIALA OSOBA,PANI EWA.DO KTOREJ MOZESZ NAPISAC O SWOIM PROBLEMIE A ONA NAPEWNO CI ODPISZE ,ODPOWIE NA TWOJE PYTANIA. POD ODPOWIEDZIA NAPISZE CI ZE JESLI SPELNILA TWOJE OCZEKIWANIA MOZESZ JEJ WYSLAC JAKIS PIENIAZEK I PODA NR.KONTA.ALE NIE ZMUSZA DO ZAPLATY PRZED ODPOWEIDZIA.JESLI NIE BEDZIESZ ZADOWOLONY POPROSTU NIE WYSYLASZ. TO NIE TYLKO WROZKA ,TA KOBIETA TO ROWNIEZ PSYCHOLOG PRZYNAJMNIEJ JA JA TAK ODBIERAM,WSPANIALA OSOBA O CUDOWNYM SERDUSZKU http://wrozka.ewa.wizytowka.pl/
|
|
|
Drogi Igorze od dłuższego czasu zastanawiam się nad rezygnacją z ciepłej posadki i założenia własnego biura. Czy rok 2012 jest dobrym czasem? Czy podołam sama, czy szukać partnera do biznesu ( a może gdzieś jest koło mnie - kto to? jeżeli tak)? Czy będę miała powodzenie w biznesie?
Biedna kobieta dziękowała bardzo.
|
|
|
ZAKLĘCIA
aneta9
6 godzin temu
Tarot kartami kochankowie VI i walet Monet mówi, nie za bardzo, ale wspólnikiem już nie może być mężczyzna.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
senna
Wczoraj o 19:58
Tarot kartą VII Mieczy mówi, jeśli pokonasz jego namiętności.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
jaaa
Wczoraj o 11:32
Tarot kartą IX Monet i III Monety mówi w Warszawie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
angfr56
Wczoraj o 08:41
Nie była byś z niej zadowolona, tarot kartami Kapłanka II i III iecze mówi, że twoja przyszłość jest w dziedzinie: prasy, komunikacji i wydawnictw - pracę uzyskasz dzięki kobiecie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
Grace
2 dni temu o 16:00
Zanim odpowiem - kiedy patrzysz w jego oczy to co widzisz ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
anula1972kika
3 dni temu o 15:48
Tarot kartami V Pucharów i VII Kijów mówi, że niestety - ze względu na dominację zmysłów i brak rozumu.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
PannaNikt
4 dni temu o 23:43
Tarot kartą VII Pucharów i Głupiec XXII mówi, że pojawi się miłość wynagrodzona ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
agulinamalina
5 dni temu o 22:21
1 i 2 - nie
3 tak
4 tak
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
marta190
5 dni temu o 12:13
Tarot kartą Głupiec XXII mówi, że facet sam nie wie o co mu chodzi.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorze :)
Twoje długie milczenie też jest znakiem, wróżbą. Zrozumiałam, że nie mam na co czekać. Postaram się całkiem zapomnieć i skoro ta potrzebująca patrzyła przenikliwie w dal, to być może powinnam poczekać na to, co przyniesie przyszłość.
Trochę poczytałam tu na forum w oczekiwaniu na odpowiedz. Myślę więc, że o to Ci chodziło.
Dzięki:)
pozdrawiam
|
|
|
ZAKLĘCIA
kargola
11 minut temu
Czeka cię całkiem inna przyszłość niż przypuszczasz - dobra przyszłość ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Dziękuję, tego mi trzeba, chociażby po to, by się nie ślimaczyć, nie rozklejać i nie rozczulać nad własnym pechem.
Dobra, inna przyszłość każdemu się marzy, ale nie każdy ją będzie miał. Poczekam sobie spokojnie na nią.
O, już mi cieplej na sercu :)
serdeczności :)
|
|