Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

na tworzeniu czegos razem, dawaniu, braniu, inspirowaniu siebie nawzajem. A w ogole to dziwne pytanie, ciezko na nie odpowiedziec, bo pewne rzeczy sie czuje a nie mysli o nich. To moze inaczej zapytam, kiedy bede w stalym zwiazku znowu?

To była miłość! Ciekawe, kto dzisiaj wytrzymałby to?http://kimjestemkim.wordpress.com/2008/11/06/kochanka-w-habicie/

Dziekuje Igorze:) Aha, nie wiem jak u innych ale przez ostatnie dwa dni nie moglam wejsc na forum. Logowalo mnie, po to by po chwili wyrzucic.

Coco

Witam Cię Igorze:) Dzisiaj spotkałam dziewczynę,która prosiła pod sklepem o pomoc... Dałam mojej córeczce pieniążki żeby jej dała:)Dziękuję Ci Igorze za odpowiedź,ale nie wiem czy to mój proces dorastania,czy D... ?;) Jak mam zapatrywać się na to jak po spotkaniu nie odzywa się przez kilka ładnych dni ?:/ tak często bywa... Przecież nie mogę ja dzwonić i być nachalna pytając- czy coś się dzieje, czy wszystko jest ok ?:/ Heh, czasami mnie to dobija. W tym momencie jakoś się powstrzymuję przed wybraniem numeru do niego- mam nadzieję,że dam radę... Chyba bardzo Cię męczę pytaniami;)Przepraszam Cię za to,ale jest mi łatwiej po tym jak do Ciebie napiszę :) Serdecznie Cię pozdrawiam Igorze:)

ZAKLECIA malutkack 3 godziny temu Nie męczysz mnie za datek dziękuję. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA senna Wczoraj o 13:17 Musisz chwilę poczekać na takiego partnera jaki ma być,bo jaki ma być to już wiesz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Ancik1410 Wczoraj o 20:08 Ale koniec smutny ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA coco71 5 godzin temu No coś pada ostatnio. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Ale koniec smutny ;)
Smutny, bo była inna mentalność ludzi.

Jeżeli nie jestem męcząca,to kamień mi z serca spadł :)A już myślałam Igorze,że coś więcej mi napiszesz... ;)Dobrej nocy i pozdrawiam :)

ale chwile tzn 2 m-ce czy 2 lata? :D

zerwał nam się kontakt Marta 19.09.1989 i Vince 26.05.1975 czy go nawiążemy? Czy będzie coś między nami? Zanim straciliśmy kontak coś rozkwitało ale to związek na odległość

witaj Igorze Mam pytanie co czeka mnie w nadchodzacym nowym roku?serdecznie dziekuje i pozdrawiam

Witam, Igorze proszę postaw mi tarota, trochę sie pozmieniało w moim życiu i straciłam pewność czy dobrze wybrałam, stad moje pytania: 1- czy powinnam zmienić prace? 2- co mnie czeka w obecnej? 3 czy powinnam zamieszkać z moim partner? 4 czy poważnie on myśli o tym związku? serdewcznie dziękuje , róweniz w imieniu biedengo żebrzącego pod kościołem

Witaj Igorku, Czy moglbys spojrzec dla mnie w karty? Czy ja i Radosław bedziemy razem? pozdrawiam

anula1972kika:
witam,Anna 03-10-1972 Maciej 29-01-1971 czy wrócimy do siebie i naprawimy i odbudujemy nasz zwiazek
Igorku,prosze o pomoc oddalamy sie od siebie...

Czy przeczucie mnie nie myli i mnie oszukuje ? A może to tylko jednorazowy wyskok lub moja chora wyobraźnia ? ;) Pozdrawiam i informuję, że bezdomna ma już opiekę.

" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. "

Mała poprawka: Czy przeczucie mnie nie myli i ON mnie oszukuje*

" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. "

Witam Igorze! Jakoś omijasz moje pytanie. Proszę napisz, czy dostanę pracę o którą sie ubiegam?

Drogi Igorze.. 1.Kiedy znajdę pracę i gdzie? 2.Co mnie czeka w miłości? Biednego wspomogę jak tylko spotkam. Pozdrawiam