| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Dziekuję Igorze za dobra wróżbę ;)
Piszesz, że Koła Losu szykuja zmiany na lepsze dla mnie... czy to oznacza, że uporam się z moim uczuciem i odnajdę szczęście gdzie indziej, czy ooznacza, że wkońcu zbliżę się do człowieka, który tak bardzo wrósł w moje mysli i serce?
Tak bardzo chciałam wiedziec co on do mnie czuje... ale zauważyłam, że ponawianie konkretnego pytania o jego uczucia do mnie nie przyniosło odpowiedzi, więc przypuszczam, że albo on nic nie czuje do mnie albo są inne powody, dla których nie powinnam Cię o to więcej pytać...
Jeszcze raz dziękuję Igorze za pozytywną przepowiednie i wogóle za to, że tutaj jesteś ;) Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie :)
|
|
|
Igorze,
czy uda mi się z FN?
kiedy zamieszkam z M?
Serdecznie dziękuję ;)
biednemu po mszy w niedziele ofiaruje pieniążki.
Pozdrawiam,
|
|
|
ZAKLĘCIA
madzikowa21
3 dni temu o 19:13
1. tak
2. na razie nie
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
Joanna75
3 dni temu o 13:02
Czeka cię lepsze życie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
StillUndecided
3 dni temu o 06:20
Wszystko przed tobą ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
kozarogata1234
4 dni temu o 18:12
Tarot kartą AS Monet mówi - Listopad ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witaj Igorze...a ja?
Jak będzie? Tym razem naprawdę chce wiedzieć
Pozdrawiam:)
|
|
Coco |
|
Igorze a ja? nie moge wiedziec kiedy ktos mnie pokocha z wzajemnoscia??
|
|
|
Witam Igorze!
Bezdomny pod kościołem podziękował za pieniądze i pozdrowił Ciebie. Moje pytanie dotyczy mężczyzny. Kiedy znajdę odpowiedniego partnera? Proszę podaj czas w miesiącach i czy będzie on pochodził z Torunia :)). Pozdrawiam serdecznie :)
Aha chciałam się dowiedzieć kiedy będziesz mógł mi przesłać techniki, które ochronią mnie od czarnych :) i Czy potrafisz obliczyć wiek mojej duszy? :))
|
|
:) |
|
Igorze,co z moimi uczuciami? Czy warto zaufac mężczyźnie z ktorym obecnie flirtuje? Czy on sam podejmie w końcu jakąś konkretną decyzje.
|
|
Uła.. |
|
Witam Cię Igorze:) Dużo ostatnio myślę na temat mojego dotychczasowego życia i obaw... Wiem,że potrafię układać w swojej głowie przeróżne scenariusze dotyczące D. Jednak nie jestem w stanie zrozumieć jego ciągłych zmian- a może tak ma być? Może czas faktycznie wiele zrobi... Czy będzie to upierdliwe z mojej strony,jeżeli jeszcze raz Cię poproszę o postawienie mi kart? Chciałabym żebyś mi troszkę pomógł. Chciałabym wiedzieć,czy najbliższy czas będzie lepszy i czy to co teraz jest przerodzi się w coś więcej tzn. czy podejmiemy poważne decyzje o Nas...? Ps. Pamiętam o ludziach potrzebujących,więc w najbliższym czasie jak się nadarzy tylko okazja ofiaruję pieniążki. Jak zawsze Serdecznie Cię pozdrawiam Igorze:)
|
|
|
Witaj
Od paru dni spotykam sie z A.
Czy jest to partner na dluzej i jak ulozy sie miedzy nami?
|
|
|
Hej!!!
Listopad ?
Czego moge sie spodziewac w tym miesiacu ?
Pozdrawiam............i z gory dziekuje za odpowiedz !!!
|
|
|
Dziękuję.. Mam jeszcze jedno pytanie: Czy karty mówią coś o moim byłym (M)? Czy będziemy jeszcze razem? i czy tym razem nam się wkońcu uda?
|
|
|
Ikonka
2 dni temu o 15:50
Tarot kartą IX Pucharów mówi, że jest tutaj duża szansa.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
malutkack
3 dni temu o 20:18
Proces dorastania niekiedy tak wygląda i ma burzliwy przebieg.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
oson
3 dni temu o 18:54
Tarot kartami Cesarzowa III i diabeł XV mowi, ze kobieta bawi się namiętnością.
Pozdrawiam
Igor
ps.a po co się z dziewczęciem przez forum filtruje ?
|
|
|
ZAKLĘCIA
orzeszek24
3 dni temu o 17:32
20 miesięcy i nie z Torunia.
Pozdrawiam
Igor
ps. za datek dziękuję ;)
|
|
|
ZAKLĘCIA
senna
3 dni temu o 15:11
A jak ty rozumiesz słowo wzajemność ? i na czym polega twoja miłość ?
Pozdrawiam
Igor
|
|