| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLĘCIA
malutkack
4 dni temu o 13:44
Tarot kartami VII Monet i Rycerz Mieczy mówi, że z problemów wyjdziesz dzięki pomocy młodego mężczyzny.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
dobry wieczór,
tak się składa, że mieszkam w Krakowie:)
ale żona ma pierwszeństwo
natomiast jesli czas sprzyja, to poprosiłabym o obiecany rzut okiem w karty:)
jesli nie sprzyja - poczekam
miłego wieczora
|
|
|
Witam
Drogi Igorku mam dwie prośby
1-czy mnie zwolnią z pracy??bo ostatnio mi sie nie układa i popełniam błędy oraz moja była kopie dołki pode mną.Czy to wpłynie na utratę pracy??
2-Poznałem ostatnio sympatyczną dziewczynę i ciekaw jestem co karty mówią o naszej znajomości.
Tradycyjnie wspomogłem bezdomnego jedzonkiem. To chyba mój ulubieniec bo żartował ze mało kto mu daje jedzenie i picie.Na wieść że to od Ciebie obiecał modlitwę.
Pozdrawiam
|
|
|
Dziękuję Ci Igorze za postawienie kart:) W sumie nie wiem jak mam odebrać Twoją odpowiedź,ponieważ kiedyś zadałam inne pytanie ... Odpisałeś wtedy,że czeka mnie szczęśliwa zmiana :) Teraz się zastanawiam,ponieważ młodym mężczyzną w moim życiu jest D. W sumie nie do końca...Nie jesteśmy w typowym związku,ale moje serducho należy do Niego. Mam jednak czasami obawy,bo wiem że On się boi angażować i boi się związku a najgorsze dzieci- ja je mam z małżeństwa. Moje myśli co do Niego czasami nie dają mi spokoju... Obawiam się wielu rzeczy:( może nie potrzebnie,ale już sama nie wiem...On jest bardzo skomplikowany. Nie wiem,czy to wszystko przetrwa a chcę tego z całego serca.Doskonale zdaję sobie z tego sprawę jak kiedyś żył i jak potrafił traktować kobiety-co do tego wydaje mi się ,że był szczery... Ja raczej nie chciałabym czuć,że jestem jedną z wielu.Czasami ogarnia mnie strach przed tym,że jakaś kobieta Nam zagrozi... Czy mam się czego obawiać?Proszę Cię Igorze możesz odpowiedzieć mi jeszcze na to pytanie... Z góry serdecznie dziękuję i życzę miłej nocy:)
|
|
|
ZAKLĘCIA
jagnuca
Wczoraj o 22:50
No właśnie ;))
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
malutkack
8 godzin temu
Najgorsza jest własna zaniżona samoocena.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
sympatyczny2500
Wczoraj o 23:33
Tarot kartami As Monet i II Monety mówi, że czeka cię zmiana zajęcia przynosząca poprawę, czyli nowa dobrze popłatna praca. Co do tej kobiet nie rób sobie na razie wielkich nadziei.
Pozdrawiam
Igor
ps. dziękuję ;)
|
|
|
Dzień dobry Igorze:) Wiem o tym,że tak jest... Jakiś czas temu straciłam pewność siebie:( Jednak nie raz słyszę od osób bliskich i nie tylko- popatrz w lustro,spójrz na siebie jesteś piękną i wspaniałą kobietą... Staram się nad sobą pracować i wierzę,że znowu wrócę do swojej siły i pewności siebie:) Wiem,że to we mnie jest tylko boi się ujawnić ponownie... Boje się ponownego cierpienia i to z jego strony.Moje życie w większości było usłane kolcami...Traciłam osoby,które kochałam i to od dziecka.Ciągle tkwi we mnie ten lęk i ja to wiem. Jak się go pozbyć?Mam wielką nadzieję,że kiedyś dojdę do tego:) Nie można jednak ciągle żyć przeszłością i ciągle wracać do złych wspomnień,bo życie toczy się dalej...dlatego wyżej napisałam że staram się pracować nad sobą :) Z Twojej odpowiedzi wynika,że to ja sama dla siebie jestem problemem...
Serdecznie Cię pozdrawiam i dziękuję :) Życzę miłego i udanego dzionka :))
|
|
|
ZAKLECIA
malutkack
6 minut temu
A powiedz mi czy ty uprawiasz jakiś sport ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Od dłuższego czasu nie Igorze... Wcześniej miałam w sobie dużo sił i samozaparcia żeby ćwiczyć nawet w domu. Często jeździłam na rowerze z moimi dziewczynkami. Kupiłam nawet na okres zimowy rowerek stacjonarny,żeby mieć więcej ruchu.Jakiś czas robi on jednak za wspaniały wieszak... Taki zastój mam już dobrych kilkanaście miesięcy :/
Pozdrawiam Cię Serdecznie:)
|
|
|
witam,Anna 03-10-1972 Maciej 29-01-1971 czy wrócimy do siebie i naprawimy i odbudujemy nasz zwiazek
|
|
|
Igorze,
czy:
1- zmiany w pracy to dobre zmiany?
2- czy uda mi się z partnerem razem zamieszkać?
3 kiedy załozymy rodzine?
dziekuję równiez w imieniu kobiety żebrzacej i pozdrawiam ;)
wera
|
|
|
a czy moge cos zrobic by sie to zmienilo i co by jemu zaczelo zlezec? prosze o pomoc
|
|
|
Witaj Igorze!!
Są dwie drogi i nie wiem, którą powinnam wybrać. Mógłbyś mi podpowiedzieć ;). Czy powinnam pracować z ludźmi, czy raczej powinnam podążać drogą sztuki ;). W którą stronę powinnam pójść ( wiem, że intuicyjnie powinnam iść tam gdzie mi dusza wskaże co powinnam w sobie rozwijać, ale na razie "przyjaciele" i "czarni" podpowiadają mi różne rozwiązania i pogubiłam się. Mógłbyś zapytać kart?
pozdrawiam
|
|
:) |
|
Drogi Igorze... Już naprawdę nie wiem co mam zrobić ze swoim życiem... Nie wiem, którą drogę wybrać... Co robić i jak żyć.. Wokół mnie 'kręci' się dwóch Facetów.. Nie wiem, który ma wobec mnie szczere intence; K.P czy M.F..? A może powinnam poczekać na kogoś innego? Proszę Cię pomóż mi... Może karty są w stanie 'powiedzieć' coś na ten temat...
|
|
|
ZAKLECIA
StillUndecided
14 godzin temu
Tarot kartami IV Monety i Rycerz Monet mówi, że problem wynika z braku determinacji.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
orzeszek24
Wczoraj o 23:24
Podążanie drogom sztuki polega na pracy z ludźmi.
Pozdrawiam
Igor
|
|