Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze!! Dziękuje za podpowiedź :). Wiesz może czym konkretnie charakteryzuje się energia 4 żywiołów. Czy mógłbyś podpowiedzieć mi w jaki sposób mogłabym ją rozwijać? Może znasz jakiś poradnik :) Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego:) PS. Mam jeszcze jedno pytanie w jaki sposób mogę chronić się przed złą energią, przed nasyłaniem negatywnych wibracji?

:)

Napiszę teraz w skrócie, a rozwinę w mailu, jak będę miała natchnienie. :) Czarne energie cały czas chcą mnie "wyłomotać". Zawsze jakiś powód się znajdzie. Wcześniejsze lata na razie zostawię w spokoju. Jak chciałam dostać się do Włodka - broniły mi dostępu, nie pozwalały na kontakt. A że jestem upartą babą - to i cel osiągnęłam, na co Włodek odpowiedział: "no wreszcie jesteś, dotarłaś, lepiej póżno, niż wcale, już myślałem, że ci się nie uda, albo że się poddasz". Cały czas, kiedy coś chcę osiągnąć czarni mi w tym przeszkadzają. Dzisiaj kilka minut temu rozmowę o magach i opętaniach w polityce musiałam przerwać, bo literówka mi się poprzestawiała w najlepszym momencie rozmowy. Po zamknięciu Skype wszystkie klawisze działają normalnie, bez resetowania komputera! I tak swoje niedługo osiągnę. Proces przygotowań dobiega końca. Nie mogą mi przeszkodzić. Twardą skórę mam na grzbiecie i silną ochronę energetyczną oraz wsparcie z nieba w zgodzie z naszym najwyższym dobrem, to na pewno dam sobie radę i swoje zrobię! :) A niech nam Ziemia jaśnieje! :)

ZAKLĘCIA orzeszek24 Wczoraj o 21:09 Jest kilka prostych rozwiązań akurat dla ciebie mam kilka, jak uporam się z malowaniem prześlę ci na maila. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Ancik1410 Wczoraj o 22:02 Po czasie zacząłem doceniać tych którzy mi przeszkadzali gdyż dzięki nim zmusiłem się do rozwoju co nie znaczy, że nie ma wyrobionego zdania. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA senna Wczoraj o 15:1 Tarot kartami VI Mieczy i Rycerz mieczy mówi byś o nim zapomniała gdyż twoje sprawy go nie angażują. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Serdecznie Igorze:) Wiem,że odpowiadasz na pytania we właściwym czasie... Jednak wcześniej napisałeś,że możesz odp. po 20 sierpnia,ale rozumiem :) Na wszystko musi przyjść czas...:) Myślałam jednak,że może mi coś napomkniesz ;) Serdecznie pozdrawiam Ciebie i wszystkich siedzących na Tajne :)

witam..prosze o pomoc baardzo mi zalezy na Mateuszu(ur.1992) ja Sylwia (17.08.1993) co mam robic..czy probowac czy mam szanse??

po prostu chciałabym żeby mnie ktoś przytulił...

Witam cię Igorku.. Proszę cię powiedz mi jak dalej potoczy sie moja znajomość z Szymonem? Wczoraj(1.września) smsowaliśmy i Szymon napisał mi że mnie kocha...czy na prawdę tak jest?;( Dowiedziałam się też że wyprowadził się z naszego osiedla:( i mieszka dużo dalej..wynajmuje piętro w domku jednorodzinnym.Czy my się jeszcze spotkamy?Zrobiło mi się przykro że go już "tu" nie ma..że wychodząc z domu nie spotkam go:( tak jak to bywało do tej pory:( Czy mogę mu ufać? proszę cię pomóż mi Igorku.Jak tylko nadarzy się okazja dam pieniążki biednemu.Pozdrawiam.

Witam serdecznie !!! Mam problemy z moim malzenstwem o dluzszego czasu . Moje pytanie:Czy mam dalej o nie walczyc ? czy maz sie zmieni na lepsze ? a moze sobie darowac i zyc samej chociaz pod wspolnym dachem ? Z gory dziekuje za odpowiedz .Pozdrawiam !http://www.tajne.org/forum/read.php?f=1&t=127104&p=304

Igorze, z kim teraz zamieszkam??

Witam Cię Igorze, Igorze... jest mi ciężko bo nadal nie potrafię sobie poradzić z moim problemem. Czy mogę liczyć na Twoją odpowiedź? Moje pytania są na str.299. Biednych nadal wspieram... Ostatnio umarła biedna, którą najczęściej obdarowywałam w Twoim imieniu :( Pozdrawiam i życzę Ci dużo zdrówka.

Witaj Igorku :) Proszę odpowiedz czy wreszcie zamieszkamy razem z P bo jeśli nie to jeszcze mam czas by się wycofać wiem, że trzeba czekać ale to pilne :) Spokojnego wieczorku :)

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

A tak na marginesie wszystkie osoby zainteresowane ciekawymi zjawiskami zapraszam do zapoznania się z działalnością Polskiego Towarzystwa Studiów Spirytystycznych. http://www.spirytyzm.pl/ Organizują oni bardzo ciekawe spotkania oraz wykłady które osobą zainteresowanym tematyką poruszaną na naszym forum mogą bardzo pomóc w samorozwoju. Pozdrawiam Serdecznie Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Joanna75 2 dni temu o 14:14 Dziękuję ci bardzo za to co dla niej zrobiłaś, tarot kartami Sprawiedliwość VIII i Król Monet mówi, że twoja sytuacja była nieunikniona jednak Koła Losu szykują dla ciebie pozytywne zmiany. pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 2 dni temu o 12:28 Tarot kartą V Kijów mówi - postępuj z ufnością a znajdziesz właściwą drogę - będzie to ciekawa osoba. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kozarogata1234 2 dni temu o 11:08 Tarot kartami IV Miecze i III Kije mówi tak - powiedz partnerowi niech nie podskakuje tak bo ty bez niego sobie świetnie poradzisz ale on bez ciebie nie za bardzo. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 3 dni temu o 11:45 Tarot kartą III Monety mówi, że wszystko przed wami. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA jagnuca 4 dni temu o 22:12 Gdybyś mieszkała w Krakowie to bym cię przytulił o ile żona nie wysłała by mnie zimować na balkon ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA sylwus123456 4 dni temu o 20:23 Ale jak widać Mateuszowi na tobie nie za bardzo. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą