| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||
|
Dzień dobry,
Igorze jakiś czas temu obiecywałeś mi, że postawić dla mnie karty po swoim powrocie. Czy mogłabym prosić aby stało się to teraz?
Koło potrzebujących nie przechodzę obojętnie
Udanego dnia
Jagnuca
|
|
|
Witam serdecznie,
i po raz kolejny nieśmiało się przypominam z pytaniem sprzed kilku tygodni.
Pozdrawiam
|
|
"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)" |
|
Igorze, nie wiem czy coś zrobiłam, ale moi przyjaciele przestali się do mnie odzywać. Czuje się samotna.. Dlaczego tak się stalo?
|
|
|
Witam Igorze:) Tak bardzo czekałam na Twoją odpowiedź dotyczącą mojego pytania. Nie wiem dlaczego mnie pominąłś ?:/ Odpisałeś mi przecież że odpowiesz jak wrócisz... Bardzo mnie martwi. Serdecznie pozdrawiam.
|
|
|
Witam Igorze!
Mam bardzo wielka prosbe czy moglbys powiedziec mi jak dalej potoczy sie moje malzenstwo z moja zona Marta gdyz rok temu odeszla ode mnie do inego.Bardzo Ja kocham robilem i nadal robie wszystko przez ten czas by wrocila do mnie ale niestety ona jest głucha na moje prosby i gesty dzien w dzien prosze Boga by nawrocila sie i dala szanse naszemu małżeństwu na nowo rozkwitnac.Bardzo Cie prsze sprawdz czy moja zona odejdzie od kochanka i do mnie wróci?Z góry bardzo dziekuje!Biedny ucieszyl sie i serdecznie podziekowal:)
|
|
|
Witam Igorze!!
Dziękuje za wróżbę, ale nie wiele z niej rozumiem :), ponieważ w Toruniu mam niewielu znajomych ;). Czy mógłbyś mi coś więcej napisać. Wiem, że w moim życiu jest potrzebna zmiana, ale nie wiem o którego mężczyznę ci chodzi:). Aha miałam sen, znów byłam na górze i stał tam starzec powiedział mi, że jest przy mnie energia 4 żywiołów i że to co teraz dzieje się w moim życiu nie jest aż tak istotne i nie mam się tym przejmować. Powiedział, że mogę prosić o co tylko chcę, ale mam zastrzec w duszy, że nie chcę nikogo skrzywdzić. Powiedział " powiedz w myślach czego chcesz i dodaj; tylko, żeby nikomu nic złego się nie stało". Czy wiesz coś więcej o energii 4 żywiołów?
Pozdrawiam serdecznie :))
|
|
:) |
|
witam cie igorze wracam do ciebie po paru miesiacach poniewaz znalazłam sie w podobnej sytuacji co tu duzo mowic wszystko za pierwszym razem sie sprawdziło jak napisałes krok po kroku i za to serdeczne dzieki...chciałabym wiedziec czy ja i paweł bedziemy para czy zostaniemy tylko przyjaciółmi czy mu jeszcze na nas zalezy??i czy nas kocha czy wszystko stracone..dziekuje biedny pod kosciołem serdecznie podziekował zawsze tam wracam...pozdrawiam
|
|
|
ZAKLECIA
tusia110908
4 godziny temu
Tarot kartami VI Monet i III Miecze mówi, że obecnie najlepiej gdybyście zostali tylko znajomymi.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
orzeszek24
4 godziny temu
Sen oznacza, że możesz moc wykorzystać tylko w dobrym celu.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
czajoo
9 godzin temu
Tarot kartami Sprawiedliwość VIII i IV Puchary mówi, nie upieraj się dalej przy tym projekcie gdyż jest dla ciebie szkodliwy. Los odsunął od ciebie żonę byś uniknął katastrofy.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
malutkack
Wczoraj o 11:42
Odpisuję jak przychodzi właściwy czas.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
kamila777
Wczoraj o 11:15
Tarot kartami II Miecze i V Pucharów mówi, że odbyła się na twój temat oszczercza rozmowa.
Pozdrawiam
Igor
ps. ale się nie przejmuj często tak miałem ;) oznacza to, że znajomi są bardzo głupiutcy skoro w to uwierzyli ;)
|
|
|
ZAKLĘCIA
Ancik1410
3 dni temu o 00:11
To normalne niekiedy u osób twojego pokroju.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
paolka262
4 dni temu o 23:34
Kiedy byłem mały u nas w domu tez obraz spadał potem niestety najczęściej przychodził telegram w wiadomej sprawie, huk był przeraźliwy taki jakby co najmniej pociąg hamował.
Znam to uczucie bardzo dobrze bo spadł kilka razy ;( teraz już rozumiem, że musiał.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
MalaMi83
4 dni temu o 22:03
Tarot kartami As monet i VII Pucharów mówi, że czeka cię wielkie szczęście.
Pozdrawiam
Igor
ps. resztą już się nie interesuj ;)
|
|
|
|||
|
Jeśli zechcesz i nie będziesz miał nic przeciwko - opiszę Ci w mailu, do jakich wniosków doszłam po wielu rozmowach z Włodkiem (to dotyczy osób mojego pokroju - jak zauważyłeś, oraz działania energii na mnie - zwłaszcza tej, która mocno chce mi w czymś przeszkadzać, albo dokopać).
|
|
|
Chętnie poczytam ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|