Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA paolka262 Wczoraj o 23:08 Tak się niekiedy dzieje, ale kiedy obraz spada przy ludziach w domu. Pozdrawiam Igor ps. akurat z tym mam doświadczenia własne ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 3 dni temu o 16:45 Tarot kartami Królowa Mieczy i VI Pucharów mówi, że doradza mu kobieta najgorzej jak może. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA sympatyczny2500 4 dni temu o 22:12 Tarot kartami Głupiec XXII i Wieża XVI mówi, że jest taka szansa ale jej trzeba się bacznie przyglądać by się znowu nie zawieść tym razem na niej ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA anna13 4 dni temu o 18:39 Prawdziwemu chłopu zawsze głupoty po głowie chodzą co nie oznacza, że musi z tego coś wynikać. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA crethka 4 dni temu o 18:22 A na jakiej zasadzie uprawiacie seks ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA wisnia 17 sierpnia, 21:03 Przepiękna książka tez polecam gorąco. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Grace 17 sierpnia, 01:30 Wyjdziesz z tego tylko drugi raz nie popełniaj tego samego błędu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA pawel1 16 sierpnia, 23:08 Tak się wam tylko wydaje. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA paula8508 16 sierpnia, 21:40 Tarot kartami Kochankowie VI i VIII Kijów mówi, że przed tobą zmiany na lepsze. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA orzeszek24 16 sierpnia, 15:20 Tarot kartami Sprawiedliwość VIII i IV Puchary - konieczna jest modyfikacja w twoim życiu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA StillUndecided 16 sierpnia, 06:47 Tarot kartą IV Miecze mówi, że to typ samotnik. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA aga111 13 sierpnia, 20:13 Tarot kartami Sprawiedliwość VIII i IV Puchary mówi, że nie możesz się dalej się upierać się przy swoich projektach. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, Mam 2 pytania roszę zobacz w kartach czy M jest gotowy emocjonalnie zaangażować się w tą znajomość? Jeśli tak to kiedy? Co mnie czeka w pracy? Z góry bardzo dziękuję, biedna kobieta też podziękowała ;) Pozdrawiam ciepło N.

ZAKLĘCIA orzeszek24 12 sierpnia, 17:05 Tarot kartami Walet Kijów i III Kije mówi, że jeśli skorzystasz z pomocy młodego mężczyzny to znajdziesz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA nefrete 9 minut temu 1. tak 2. zmiany Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, czy T. będzie z nią szcześliwy czy kolejny raz sie im nie uda i sie rozstaną? i czy poznam wkrotce kogos z kim bede wejde w zwiazek?kto mnie pokocha i bede szczesliwa? Biedny podziekował. M,

Hm,tylko że w domu była jego mama:/ i jak spadł ten obraz to był ogromny huk,a obraz wisiał w innym pokoju.

Paolko, za bardzo się przejęłaś :) Ochłoń nieco i uspokój swoje emocje :) Mi kilka lat temu też spadały różne przedmioty. Obraz dużych wymiarów huknął mnie w głowę, kilka dni póżniej szkło z antyramy spadło na kołdrę pod którą spałam, za parę dni półka z nagraniami oberwała się i łapałam ją razem z zawartością, ... Leciało we mnie wszystko, co mogło. Czarna seria skończyła się I ŻYJĘ!!! :) Teraz łóżko stoi tak, że nic nad nim nie może zawisnąć (mimo, że nie myślałam o tym przy ustawianiu go) i mogę spać spokojnie. :)

Igorze i co teraz? Prosze, tylko nie odpowiadaj zagadka bo ... po tym co ostatnio wymyśliłam bo myślałam, oberwało sie znowu paru bliskim.... których kocham:) Proszę o odpowiedz. Dodam, ze ... chodzi o uczucia:) Pozdrawiam:)

Coco

Koło obrazu i półki przechodziłam. Taka silna energia chciała mnie wyłomotać!!! :) O przedmiotach codziennego użytku spadających na mnie nie będę wspominać :) Na szczęście to był krótki okres i dawno temu :)Nawet nie miałam guza :)