Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

niedawno poznałam pewnego mężczyznę, Pawła. Chciałam zapytać jak rozwinie się ta znajomość, co z niej wyniknie? Dziękuję za odpowiedź.

niedawno poznałam pewnego mężczyznę, Pawła. Chciałam zapytać jak rozwinie się ta znajomość, co z niej wyniknie? Dziękuję za odpowedź.

Nie wszystkie pytania są skomplikowane. Można na nie łatwo sobie samemu odpowiedzieć. Dla tych, co chcą szybkiej i prostej odpowiedzi: http://www.astromagia.pl Mnie się podoba :)

ZAKLĘCIA orzeszek24 3 dni temu o 13:09 Liczba 111 oznacza, że takich osób w tym miejscu musi się zebrać 111, kiedyś w czasach Mojżesza wystarczyło 77 miu teraz musi ich być 111 . Pozdrawiam Igor ps.swego czasu w USA przeprowadzano eksperymenty z ludźmi którzy dokonywali afirmacji: pokoju, spokoju, czystości myślenia itd.. ludzi tych rozstawiano w różnych miejscach w mieście i badano ich wpływ na społeczeństwo a potem reakcje zwrotne, ktoś gdzieś ostatnio nawet o tym pisał nawet chyba "nieznany świat" ;) .

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, co tak naprawde czuje do mnie M.F? (jeśli oczywiście cokolwiek czuje)

Witam Panie Igorze!! Biedny pod kościołem powiedział, że dziękuje ( szczerze to niezbyt pouczająca wiadomość). Jak studiowałam w Toruniu to zdarzyła się pewna sytuacja. Na początku roku akademickiego nie znałam w ogóle miasta a musiałam odebrać legitymację, indeks itd. mieszkałam na obrzeżach miasta odległość od centrum utrudniała mi poruszanie się po mieście. Wyruszyłam więc autobusem w nieznane ( do dziekanatu) ;). W autobusie przysiadła się do mnie starsza kobieta i pytała się mnie o drogę, okazało się, że pochodzi z Torunia ale od 5 lat mieszka w Grecji i teraz przyjechała wraz ze swoim mężem załatwić rentę. I tak od słowa do słowa okazało się, że zmierza do poradni neurologicznej, która mieści się odłownie obok mojego dziekanatu ;). Kiedy zmierzałyśmy do celu, powiedziała mi, że miała wylew, który sparaliżował prawą część jej ciała. Przebywała w śpiączce przez 4 miesiące w tym czasie była w świetlistym tunelu, tam mężczyzna powiedział jej że Bóg jest wszędzie i bez względu na to gdzie się modli Bóg ją wysłucha. Jest tylko jeden warunek, człowiek musi mieć czyste serce, czyste myśli, bez zazdrości i zawiści. Szczera, czysta modlitwa w głębokim skupieniu zostanie wysłuchana przez Boga. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź na moje wcześniejsze pytanie.

:)

witaj Igorze biedny tylko sie usmiechnal i podziekowal.

witam, pokochałam Pawła od 1 wejrzenia i on mnie tez, wystraszylam sie jego deklaracji i wyszło inaczej, dzis mamy ze soba kontakt sms, czasem dzwoni ale mamy inne zwiazki, kochamy sie nadal, czy jest szansa na spotkanie bo trudno jemu sie odwazyc, kiedy by to nastapilo, tesknie za nim, pozdrawiam, Gosia

Drogi Igorze, Proszę o radę. W chwili obecnej znajduję się na tzw. "zakręcie życiowym" a dokładnie uczuciowym. Powiedz proszę co mówią karty na ten temat? Pozdrawiam G.

" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. "

http://chomikuj.pl/obserwator44/Audio+Book/Z*c5*82ota+Ksi*c4*99ga+Saint+Germain Dla poszukującuch czegoś więcej ...;)

Przeczytaj ZŁOTĄ KSIĘGĘ

Witaj Igorku :) Proszę to ważne chcę się wyprowadzić i zamieszkać z P Czy to się uda? Pozdrawiam wakacyjnie :)

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

A Biedny prosił by podziękować :)

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

http://www.google.pl/#sclient=psy&hl=pl&rlz=1W1ADRA_pl&source=hp&q=co+to+jest+haarp&rlz=1W1ADRA_pl&aq=0&aqi=g2&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=f345ab437f63fea7&biw=1280&bih=545

OK już jestem z powrotem. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igor, dawnoooo mnie tu nie było, czy Mógłbyś postawić mi tarota?? Bardzo proszę, gdyż nurtuje mnie jedno pytanie, czy mój mężczyzna oświadczy mi się w bliskiej przyszłości, w tym roku albo w przyszłym?? jesteśmy ze sobą już prawie 6 lat, kocham Go bardzo mocno, ale już sama nie wiem czy to ma sens....... Pozdrawiam

Witaj Igorze.. Zwracam się do Ciebie z prośbą. Czy mógłbyś mi pomóc, gdyż nurtuje mnie problem z moim mężem. Czy Adrian mnie zdradza z Eweliną? Czy łączy ich jedynie praca jaką wykonuje dla jej rodziny, czy mają bardziej intymne kontakty? pozdrawiam Cię, Anna.

Witam Drogi Igorze poznałem uroczą kobietę,bardzo miło mi się z nią rozmawia i spędza czas.Dość dobrze się rozumiemy. Czy stworzymy związek.W głębi serca bardzo bym chciał, zwłaszcza ze ona rozumie co przeszedłem w ostatnim związku, a ja rozumiem ją. Biednemu dałem kanapki,ucieszył się, a nawet słyszałem w jego głosie wzruszenie.Dostał ode mnie też napój.Wybacz ale pieniążków nie daje,boje się że pójdzie na alkohol. Pozdrawiam i liczę na szybka odpowiedz.

Igorze czy pan M. mi wybaczy i zgodzi sie na jedno spotkanie? czy cos z tego bedzie?

Drogi Igorze. Bardzo proszę o pomoc...Mojemu chłopakowi Robertowi spadł ze ściany obraz pod jego nie obecność.Czytałam że to oznacza śmierć;( Czy wydarzy się coś złego w jego domu? Prosze Cie bo ię boję;(
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.