Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam! Panie Igorze bardzo proszę o pomoc! Juz sama nie wiem co mam robic ..zaley mi na jednym chlopaku (M..) i ostatnio ja do niego pisalam smsy i nie wiem czy on czeka az ja napiszę..czy jemu woogle na mnie zalezy :( bardzo prosze o pomoc jezeli Pan bedzie mogl ..czy mam jakjas u niego szanse? bardzo Pana proszę...pozdrawiam:) czekam z niecierpliwoscia ...bo nie wiem co mam robic;( Sylwia

Witaj Igorze Proszę powiedz co mnie czeka w ciągu tego roku

Anka

Dużo zmian na lepsze cię czeka. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze jaka relacja mnie czeka z pewnym mezczyzna na litere M?

irene71:
Igor:zaklęciairene717 dni temu o 22:09Tarot kartą Walet Mieczy mówi,że Martę też zostawi.PozdrawiamIgor Witam, pomogłam finansowo chłopcu czekającemu na operację.Proszę, powiedz mi jak długo jeszcze Piotr z Martą będą razem i czy my kiedyś jeszcze będziemy przyjaciółmi z Piotrem,bo na razie wogóle się do mnie nie odzywa. Pozdrawiam.
Witam po przerwie Igorze, chyba Twoja przepowiednia zaczyna się spełniać. Marta wyrzuciła jego serce i kwiaty z NK. Było to dla mnie dużym zaskoczeniem, bo do tej pory byli nierozłączni, nawet pojechali razem na wczasy. A może to tylko chwilowe spory? Proszę Cię bardzo, bardzo mocno, powiedz mi jeszcze tylko, czy moja relacja z Piotrem wróci na stopę przyjacielską jak dawniej, czy też już nigdy się do mnie nie odezwie? Pozdrawiam serdecznie.

Igorku ! Jaka bedzie moja sytuacja finansowa do konca tego roku? Czy finansowo dam sobie radę sama ?

Igor:
ZAKLĘCIA MalaMi83 Wczoraj o 14:16 No ale cóż ty poradzisz na złe nawyki ? znaczysz dla niego wiele jednak stare przyzwyczajenia biorą górę, ale to tez znak, że namiętność wygasa. Jeśli go kochasz a tak mniemam pozwól mu wrócić do niej aby jeszcze raz się przekonał, że dobrym posunięciem było rozstanie z nią. Nic innego niestety zrobić nie możesz. Pozdrawiam Igor
Igorze,, minelo właciwie 3 miesiace.. wrocili do siebie,, mimo ze namietnosc miedzy nami nie wygasla co teraz?beda szczesliwi??uda im sie tym razem? czy faktycznie zrozumie ze dobrym posunieciem bylo rozstanie z nia?

Witam Igorze. Mam do Ciebie ogromną prośbę...Niedługo wyjeżdżam,więc proszę czy mógłbyś odpowiedzieć na moje pytanie dotyczące sytuacji z D. Ciągle czekam cierpliwie,jestem lojalna,wiele toleruję... Nie wiem jednak,czy to wszystko ma jakikolwiek sens.Zmieniłam jednak troszkę mój stosunek do niego,bo czuł się za bardzo pewny siebie i przy okazji mnie. W dalszym ciągu jednak nie potrafię zrozumieć niektórych jego zachowań. Moje uczucia w stosunku do Niego nie uległy zmianie a może nawet się spotęgowały... Proszę jeżeli możesz odpowiedz. Z góry Serdecznie dziękuję i życzę Tobie i wszystkim tu osobą miłego i spokojnego dnia :) Pozdrawiam

jeszcze raz proszę o pomoc.czy mam sama napisac do Mateusza czy on sie odezwie/? czy ja dla niego cos znacze? czy bedziemy razem?? czekam prosze...

Witam Panie Igorze!! Miałam sen. Byłam w kolejce na górę, dużo ludzi tam wchodziło. Starzec, który wpuszczał ludzi na górę, powiedział, że jest to góra KERMAN następnie ofiarował mi kamień, na którym widniał napis 1 1 1 (to znaczy te jedynki były przekrzywione). Później mi powiedział, że jest jeszcze szansa dla ludzi na ziemi. Na naszej planecie żyją osoby, które potrafią zmieniać bieg wydarzeń. Mają na tyle silne dusze, aby kreować rzeczywistość i jeśli zbiorą się na tej górze ( KERMAN_) i połączą się w modlitwie i medytacji to zapobiegną wojnie. Mój przewodnik powiedział, że mam modlić się o pokój na świecie bo i tu nie jestem pewna bo może chodzi o IRAN zbiera siły militarne do wojny ( broń jądrowa ). Dlatego chciałabym prosić każdą osobę odwiedzającą ten portal o modlitwę w intencji pokoju na świecie. Pozdrawiam serdecznie

:)

orzeszek24:
Na naszej planecie żyją osoby, które potrafią zmieniać bieg wydarzeń. Mają na tyle silne dusze, aby kreować rzeczywistość
Znam takiego wojownika. Poprosiłam Go, żeby się odezwał. :)
orzeszek24:
Mój przewodnik powiedział, że mam modlić się o pokój na świecie
Dziś po północy rozmawiałam z Włodkiem o oczyszczani całej Ziemi. Ten sen mógł mieć z tym związek. :)

Dzień dobry, Igorze, rozstałam się z darkiem, o którym kiedyś rozmawialismy... Jest mi smutno, bardzo... Czy znajdę jeszcze szczęscie? Czy ktoś mnie pokocha? Co robić...? Pozdrawiam, ze łzami w oczach Jagnuca

ZAKLĘCIA orzeszek24 Wczoraj o 13:09 I dobrze ci się śniło. Pozdrawiam Igor ps. w Starożytności miejsca mocy miały różne nazwy ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA jagnuca 3 godziny temu Teraz niema mnie w Krakowie ale jak wrócę to postawię ci Horoskop ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA malutkack 3 dni temu o 13:32 Mogę ale po 20 stym sierpnia. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorku...Co mnie czeka miłego do końca sierpnia? Czy zostanę czymś miło zaskoczona? Pozdrawiam cieplutko Paulina...

dziękuję, Igorze

Drogi Igorze!! Mam problem z dostaniem pracy. Jestem po studiach i nie mogę nigdzie się zaczepić. Czy mógłbyś mi powiedzieć, czy dostanę pracę w Toruniu? Pracy szukam wszędzie, ale na stałe chciałbym przenieść się do Torunia. Czy to jest moje miejsce docelowe?? Pozdrawiam serdecznie i proszę o odpowiedź.

:)

Dziękuje Igorze:) Wyjeżdżam 19 sierpnia,ale mam nadzieję,że znajdę dostęp do internetu:) Serdecznie pozdrawiam :)

Czy dostanę pracę o którą się ubiegam?