| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619 |
|
Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych więtymi . Jak wiele się wypełniło .. moglicie przekonać się we wczeniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006
2005 - rok Rydwana VII liczba "7"
2006 - rok Mocy ( obudzenia Upionej Siły ) - podwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 !
kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - mierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!
|
|
|
Doc Długo mnie nie było na tym Forum , żecz jasna ze względów życiowych . Będę starał się pisac pomimo wielu Aktów krytyki poza scenš tego Forum , i mego Tematu. Wiele uległo zmianie w ostatnim czasie kiedy przeglšdam nazwy tematów zamiecajšcych poważne Dialogi i Przemylenia wielu ludzi którym nie zależy na Zabawie , lecz na Wiedzy dostępnej poza marginesami obecnej Nauki . Człowiek w obecnych czasach dšży do Uważnoci innych na Sobie , mimo swych wypowiedzi i prezentowanego podejcia do życia w wiecie poza komputerem. Obecny rok należy do Rzšdów Podwiadomoci , i jej wpływu na wiele róznych spraw w naszych życiach , jej oddziaływanie na wszelkie wydarzenia , czy to w wiecie czy w naszych życiach jest Najsilniej Zaznaczone . Na Szczęcie rok przyszły zmusi nas do wycofania ze zgiełku spraw mało ważnych i pozwoli sięgnšc do żródła Mšdroci , to będzie pozytywna Strona roku 2007 . Negaty.. moze objawic się formš głębokiej depresji , a nawet wrogoci .. chamulce które ludzie niewiadomie wpieli sobie w życie codzienne wyparte do niewiadomoci ich istnienia zacznš dawac o sobie znac . Mogš włanie dawac znac poprzez rózne gałęzie chorób Nerwowo - Psychicznych . A więc idšc tš samš mylš .. ludzie szukajšcy prawdy odnajdš jš .. również w odniesieniu do Relacji we wszelkich aspektach życiowych oraz społecznych .. za chwilę przedstawię krótki zarys dalszego Teoretycznego Założenia z mojej strony Obecnego Roku .. C.D.N
|
|
|
::::::::::::::::::: Pażdziernik 2006 :::::::::::::::::::::::
1) Dobry M-c dla Astronomii i Badań zwišzanych z kosmosem , możliwe sš Odkrycia , które na wglšd w Wyniki Odkrycia / mogš wzbudzic strach lub obawy wiata Nauki przed ujawnieniem treci owych odkryc Opinii Publicznej ,którego z krajów któremu Rak patronuje urodzeniowo .
2) wiat Islamu może tego m-ca pod przykryciem wiatła Słońca dokonac zamachu Terrorystycznego bšdz przygotowac ostateczny plan kolejnego Zamachu Terrorystycznegoz wykorzystaniem Broni Niekonwencjonalnej . Jeli NIC !!! nie wydarzy się tego M-ca odzew może nadejc w odbiciu Przyczyny w roku przyszłym -- 2007 miesišcach Najbardziej Zapalnych tj. Kwiecień i Lipiec 2007 roku .
3) Jaka Ksišżka , i jej Autor znajšcy dobrze zakamarki ludzkiej duszy zdobędzie uznanie wiata i zacznie przycišgac ludzi do księgarń swym Talentem i Dziełem .
4) Lek na chorobę Psychicznš - wieku starczego , a raczej jego odkrycie , Może zostac ujawniony .
5) Manipulacje Rzšdów opiniš Publicznš wobec majšcych podjętych byc Decyzji w Ważnych Sprawach !!!
:::::::::::::::::::: Listopad 2006 :::::::::::::::::::::::::
1) Napewno Zmiany w Klimatcie , możlie przedłużenie lata .
2) Wysyp Nowoci wszelkiej maci , które zrewolucjonizujš życia Rodzin i Społeczeństw - Nowe Trendy ważne dla Przyszłoci .
3) Polepszenie Sytuacji materialnych wielu ubogich państw bšdz jednego z nich , które najmocniej potrzebowac będzie wsparcia materialnego .
4) Wspaniału M-c dla Całego wiata !!!
Możliwe Zażegnanie jakiego kryzysu , konfliktu .. podpisywanie Zgód , łagodzenie negatywnej karmicznej przeszłoci jaki narodów Owocne rozmowy na Arenie Międzynarodowej w sprawach Wielkiej Wagi !!!!
:::::::::::::::::::: Grudzień 2006 :::::::::::::::::::::::::
1) Pewna Mšdra - Uczona Kobieta odkryje Tajemnice dotyczšcš Czego co jest powszechnie Znane , jej Odkrycie może zadecydowac o dalszym biegu Przyszłoci , w odniesieniu doi Rangi Odkrycia ! + .. - .. co zwišzanego z Naukš !!!
2)Będš starania którego z krajów wiata o przywrócenie Kary mierci , bšdz Wykonany zostanie Wyrok na osobie Znanej .
3) Ludzkoc wejdzie w Nowy Rok 2007 , z Niepewnocia i wachaniem w działaniu , z perpsektywy nadchodzšcego nowego roku dla Całego wiata .
4) Zmiany w Kociele , Przekazy .. ( Możliwe Objawienie jakie więtej ); góra Szykuje Niespodziankę . Dużo Znaków zapowiadajšcych rok przyszły , powroty zapomnianych przez Kurz Czasu i Czasów .
"Tajemnice Odkryje Grób / Groby" ost .. przekaz jaki wyłapałem patrzšc w karty wczorajszej Nocy .
C.D.N ...
|
|
|
o Dżizas, jak dobrze, że znowu jeste Aurelianie :) Twoje słowa zawsze działajš na mnie budujšco :)
pozdrawiam!
|
|
|
|||
|
nie obstawiam Głów , może wrecie złapiš Ben Ladena .. tak czy owak , kara mierci na Saddamie wniosła by do jego Duszy więcej Wolnoci aniżeli ma Teraz . Karš mierci samš w Sobie jest Dożywocie , a mierc wolnociš która daje Szansę Duszy zdac Rachunek Czynów z Życia na Ziemi poza FizycznoSciš w której Wolnoc jest Synonimem Klatki . Czyli reasumujšc ( podsumowujšc ) , nasz Lovly Saddam - ek będzie mógł wówczas w cišgu 50 lat po mierci znów Szybko zejc na Ziemię w Celu Naprawienia i Odkupienia obcišżeń Karmicznych które Sam i Nie - Sam nałożył na swš Duszę ..
Klik Klak .. a w Niebie Anioł Karmy zapisuje nowe Stronnice którego z Anycmonków którym w Głowach i Dupaqch się poprzewracało ..
Również Pozdrawiam Campari ;)
|
|
|
Udało mi się zalogować :)[b/]
Witam Wszystkich
Dla Admina gratulacje za nowy GUI
Które pytanie będzie lepsze?
1. Czy zmieniamy rzeczywistoć w której jestemy poprzez nasze działania??
2. Czy przechodzimy do innej rzeczywistoci "konsumujšc" nasze wybory i decyzje?
Bartek
|
|
|
2. Czy przechodzimy do innej rzeczywistoci "konsumujšc" nasze wybory i decyzje?
Pozdrawiam i Dzięki za meaila Bartku
ariel
|
|
|
::::::::::::::: Pazdziernik 2006 :::::::::::::::::::::::::::
Pkt 5. j.w - " Manipulacje Rzšdów ( tyczyło się Rzšdu RP ) opiniš Publicznš wobec majšcych podjętych byc Decyzji w Ważnych Sprawach !!! "
Potwierdzenie : "
"Media publiczne podporzšdkowane PiS"
Zródło http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/media-publiczne-podporzadkowane-zos taly-pis,800292,2943
Pozdrawiam
|
|
|
Czeć Ariel i Czeć pozostali czytajšcy
Zatem egoizm każdego z nas wiedzie prym?
Rozwinięcie pytania:
1) Zostawiajšc rzeczywistoć, nazwijmy jš gorszš, zostawiamy tam również innych?
2) Zostajšc w rzeczywistoci, nazwijmy gorszej, toniemy w niej razem z innymi?
3) Zaplanowalimy takie męki? :)
Tak to skonstruowane?
Pozdrawiam
Bartek
|
|
|
Czec Bartek
Poza tym wiatem będšc Tam , na górze .. dusza inaczej Rozumuje . Nie jest połšczona ze wiatem Fizycznym i postrzega go bardziej z wymiaru duchowego . Projektuje przy Asystscie Wyższych Energii ( Aniołów , Opiekunów róznie można ich nazwac ) .. przyszłe życie , tak by mogło wzniec jej poziom energetyczny wyżej po przeżytej szkole na Ziemi.
Z tamtej perspektywy .. męki , problemy itp itd .. to Cenne Lekcje dla Ducha Naszego , lecz kiedy np. dajmy na to Teraz ! uwiadamiamy sobie owo włanie To , że jest Tak a nie inaczej wówczas pukamy się w głowę i często mówimy samym sobie -- "Ale jestemy głupi , że zgodzilimy się na to" --- . Więc .. po wczeniejszych rozmyleniach na ten temat i temat Aniołów oraz ich przekazów do ludzi poprzez rózne formy kontaktów z tamtš strona doszedłem do wniosku takiego iż jeli owa Energia przyjęła by Ciało gubišc swe skrzydła inaczej by "piewała o Miłoci itp" plštajšc się w zależnoci Kamiczne uwarunkowane wybranym życiem na Ziemi . Tak naprawdę , Bóg którego opisuje Religia , jest połowicznie tym Prawdziwym Bogiem .. tak naprawdę wiele dowiadczeń osób podróżujšcych poza Ciałem Fizycznym pytajšc sie po ich dowiadczeniach o Boga . Często mówili .. że nie spotkali go osobicie , że odkryli prawdziwš istotę i zadania Aniołów , Opiekunów którzy często przybierajš formę takš jakš przenosimy z tego wiata na tamten po mierci , czyli używajš oszustwa by zniwelowac szok !!! tego , że Życie po mierci , to nie tak jak opisuje Biblie i inne księgi więte . Po powrocie do Domu ! , inaczej spojrzymy na nasze obecne Życia , i po pewnym Czasie ( którego tam nie ma ) zatracimy naszš fizycznoc pamiętajšc mgliscie ostatnie życie na ziemi przed mierciš . Wiele dusz gubi się po mierci , gdyż wydaje im się iż Zyjš nadal bšdż niš niekończšcy się sen
|
|
|
|||||
|
I jak ci się żyje Arielu bo jak widziałem w kartach to problemy minš a życie bedzie płynšc dalej spokojnie po woli bez popiechu.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Dzięki Igorze żyje się mi .. rednio .. czyli Dobrze ! Za 3 m-ce moja Lady urodzi dziecko , płci jeszcze nie znamy :-))
Za Wróżbę również Dziękuję i Cieszę się , że widzisz wszystko w Dobrych Barwach , ufam że tak się Stanie iż problemy zniknš . Staram się nie odcinac od tego co jest miodem mych pasji , i może hmm.. w przyszłym roku wydam Tomik wierszy a potem ksišżkę jednš , i drugš za lat parę o ile nic się nie sprawdzi z tego co wieszczš i wychodzi na bliski czas dla wiata ! Jak narazie pocieszajšcym jest to iż .. wiele np. złego się nie sprawdzilo pomimo tego iż Sytuacja na Arenie Międzynarodowej jest niezadowalalajšca i nie nasyca optymizmem .. to III W. nie mamy , i Daj Boże .. by nie wybuchła . Polska przeciwieństwem do Wielkiej Brytanii jest na Stówę , lecz Gdzie Najlepiej ? w Domu , z dala od Babilonu hehe . Ludzie potrafiš tak sobie rubę dokrecic , a w chwilach relaksu pienišdz Wielki przepuscic w cišgu niespełna Chwili !!! i znów pracowac itd .. w polsce może zarobki nie sš takiej jak w angli , lecz człowiek ma więcej wolnego czasu .. i Żywiej wyraża Radoć aniżeli Tam . Tam .. wiadomo , moza kupic sobie wszystko , a wszystko jak wiadomo oznacza NIC ! Gó***o Wielkie ! które będzie znow chciało stac się Wszystkim co do szczescia potrzebne by po jakims czasie znów stac się Niczym ! Radoc - Spełnienie ! to jest Cel sam w Sobie . Ech ... tylu polaków przypisuje samym sobie Sukces tak szybko zapominajšc że Prace kto im załatwił , pomógł wstawiajšc się za nich ... a tu taki Egoizm ze nie da się tego ogarnšc w Spokoju kiedy się widzi Pewnoc kiedy się juz ma tš pracę , w angli . Oczywiscie sš i tacy co sami jš sobie znalezli i załatwili , ale to płotki w oceanie który sam się zapłodnił .. rybka rybce pokarm dzieli a potem sama zjada Siebie nie widzšc jak gubi złotko w które była odziana . Zaznaczam iż tekst owy odnosnie england nie jest w nikogo wymierzony i skierowany . Wole Szczerze powiedziawszy życ trochę ubożej aniżeli pławic się kosztem Zdrowia w bogactwie które tak naprawdę daje nam chwilowe szczęscie zabierajšc Siebie samego , własne Ja !
Byc Człowiekiem , to Prawdziwa Sztuka !
Pozdrawiam i Igorze - oddwdzięczę się tym samym za krotkš wróżbę która mnie Ucieszyła .
Ariel
|
|
|
Witam
A w szczególnosci pana aurella którego najwyrazniej w brzuchu sciska, widze ze do dzisiaj nie moze tego przebolec ze maial kolegow w angli ktorzy chcieli pomoc no ale coz swoja niezaradnosc chlopak przezucil wlasnie na nich. troche naprostuje to co chlopak pisze bo jestem osoba ktora go przyjela, ale jak to w zyciu bywa ludzie za pomoc pluja w twarz tak wiec znamy sie od bardzo dawna najpierw pojechal brat ja zostalem z arielem
|
|
|
było minęło Bartek , a co do Wybuchów Nerwów i Głuopt to każdy ma do tego prawo . Zreztš , Serio Dziękuję za gocine bez żadnej ciemy . A to że tak zareagowałem i napisałem co napisałem nie wiadczy o tym , że jest pełniš prawdy . Poprostu był taki okres , i taki czas że co musiało nastšpić BAD ! Jowita to wiedziała już wczesniej od Adama mamy , tym Bad gociem miałem być ja i się Spełniło . Przepraszam za taki odbiór , myslałem tylko że ... umywacie ręce , i traktujecie mnie jak jakiego gówniarza . Zresztš , wolę patrzeć Teraz na to co jest Teraz ! Nie ma sensu roztrzęsywać Czego , co jest nam do Szczecia niepotrzebne , no nie ? i Wybacz Berti hehe ale nie jestem chłopcem . Każda przayjazn ma swoje plusy i minusy ... i okresy kiedy musi napluć sobie w twarz , by co zrozumieć . Ja zrozumiałem Very Dużo , co może wam się wydawać róznie . Serio ... Dzięki Wielkie ! A to co było ? ... to tylko kawałek czego , co było złym okresem czasu . dla was , i dla mnie - emocje robiš swoje .
Trzymajcie się i Życzę Wam Szczęcia i Spełnienia Planów zwišzanych z polskš .
ps. co do auta , sprawa była cienka .... Twoja Matula bardziej potrzebowała pieniędzu uznałem , kiedy wyj juz byliscie w Angli . Zresztš Ita może co powiedzieć , i niech do Chuja nie odwraca się od prawdy . Wiem że jeste dla niej ważny ,i nie zależało mi na odbiciu Ciebie , bo przecież nie jestem do chuja pana gejem hehe .
Co do mojego życia - żyje , mam się w miarę Dobrze , chodze do szkoly , robie tš cholernš mature za rok , potem dalej ... moje materiały trafiły do łodzi , czekam na decyzje w sprawie 2 ksišżek i 3 która dopiero ma powstac . Na razie nie mam czasu na nic , domylasz sie pewnie jak to jest kiedy Narzeczona ma niebawem rodzic . Żle nie mam , i żyje dniem dzisiejszym.
Pozdrów Tomka i jowite .. Pozdrawiam ;) hehe
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |