Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619

Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejœcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych Œwiętymi . Jak wiele się wypełniło .. mogliœcie przekonać się we wczeœniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006 2005 - rok Rydwana VII liczba "7" 2006 - rok Mocy ( obudzenia Uœpionej Siły ) - podœwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 ! kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoœci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - Œmierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!

Doœc Długo mnie nie było na tym Forum , żecz jasna ze względów życiowych . Będę starał się pisac pomimo wielu Aktów krytyki poza scenš tego Forum , i mego Tematu. Wiele uległo zmianie w ostatnim czasie kiedy przeglšdam nazwy tematów zaœmiecajšcych poważne Dialogi i Przemyœlenia wielu ludzi którym nie zależy na Zabawie , lecz na Wiedzy dostępnej poza marginesami obecnej Nauki . Człowiek w obecnych czasach dšży do Uważnoœci innych na Sobie , mimo swych wypowiedzi i prezentowanego podejœcia do życia w œwiecie poza komputerem. Obecny rok należy do Rzšdów Podœwiadomoœci , i jej wpływu na wiele róznych spraw w naszych życiach , jej oddziaływanie na wszelkie wydarzenia , czy to w œwiecie czy w naszych życiach jest Najsilniej Zaznaczone . Na Szczęœcie rok przyszły zmusi nas do wycofania ze zgiełku spraw mało ważnych i pozwoli sięgnšc do żródła Mšdroœci , to będzie pozytywna Strona roku 2007 . Negaty.. moze objawic się formš głębokiej depresji , a nawet wrogoœci .. chamulce które ludzie nieœwiadomie wpieli sobie w życie codzienne wyparte do nieœwiadomoœci ich istnienia zacznš dawac o sobie znac . Mogš właœnie dawac znac poprzez rózne gałęzie chorób Nerwowo - Psychicznych . A więc idšc tš samš myœlš .. ludzie szukajšcy prawdy odnajdš jš .. również w odniesieniu do Relacji we wszelkich aspektach życiowych oraz społecznych .. za chwilę przedstawię krótki zarys dalszego Teoretycznego Założenia z mojej strony Obecnego Roku .. C.D.N

::::::::::::::::::: Pażdziernik 2006 ::::::::::::::::::::::: 1) Dobry M-c dla Astronomii i Badań zwišzanych z kosmosem , możliwe sš Odkrycia , które na wglšd w Wyniki Odkrycia / mogš wzbudzic strach lub obawy œwiata Nauki przed ujawnieniem treœci owych odkryc Opinii Publicznej ,któregoœ z krajów któremu Rak patronuje urodzeniowo . 2) Œwiat Islamu może tego m-ca pod przykryciem œwiatła Słońca dokonac zamachu Terrorystycznego bšdz przygotowac ostateczny plan kolejnego Zamachu Terrorystycznegoz wykorzystaniem Broni Niekonwencjonalnej . Jeœli NIC !!! nie wydarzy się tego M-ca odzew może nadejœc w odbiciu Przyczyny w roku przyszłym -- 2007 miesišcach Najbardziej Zapalnych tj. Kwiecień i Lipiec 2007 roku . 3) Jakaœ Ksišżka , i jej Autor znajšcy dobrze zakamarki ludzkiej duszy zdobędzie uznanie œwiata i zacznie przycišgac ludzi do księgarń swym Talentem i Dziełem . 4) Lek na chorobę Psychicznš - wieku starczego , a raczej jego odkrycie , Może zostac ujawniony . 5) Manipulacje Rzšdów opiniš Publicznš wobec majšcych podjętych byc Decyzji w Ważnych Sprawach !!! :::::::::::::::::::: Listopad 2006 ::::::::::::::::::::::::: 1) Napewno Zmiany w Klimatcie , możlie przedłużenie lata . 2) Wysyp Nowoœci wszelkiej maœci , które zrewolucjonizujš życia Rodzin i Społeczeństw - Nowe Trendy ważne dla Przyszłoœci . 3) Polepszenie Sytuacji materialnych wielu ubogich państw bšdz jednego z nich , które najmocniej potrzebowac będzie wsparcia materialnego . 4) Wspaniału M-c dla Całego Œwiata !!! Możliwe Zażegnanie jakiegoœ kryzysu , konfliktu .. podpisywanie Zgód , łagodzenie negatywnej karmicznej przeszłoœci jakiœ narodów Owocne rozmowy na Arenie Międzynarodowej w sprawach Wielkiej Wagi !!!! :::::::::::::::::::: Grudzień 2006 ::::::::::::::::::::::::: 1) Pewna Mšdra - Uczona Kobieta odkryje Tajemnice dotyczšcš Czegoœ co jest powszechnie Znane , jej Odkrycie może zadecydowac o dalszym biegu Przyszłoœci , w odniesieniu doi Rangi Odkrycia ! + .. - .. coœ zwišzanego z Naukš !!! 2)Będš starania któregoœ z krajów Œwiata o przywrócenie Kary Œmierci , bšdz Wykonany zostanie Wyrok na osobie Znanej . 3) Ludzkoœc wejdzie w Nowy Rok 2007 , z Niepewnoœcia i wachaniem w działaniu , z perpsektywy nadchodzšcego nowego roku dla Całego Œwiata . 4) Zmiany w Koœciele , Przekazy .. ( Możliwe Objawienie jakieœ Œwiętej ); góra Szykuje Niespodziankę . Dużo Znaków zapowiadajšcych rok przyszły , powroty zapomnianych przez Kurz Czasu i Czasów . "Tajemnice Odkryje Grób / Groby" ost .. przekaz jaki wyłapałem patrzšc w karty wczorajszej Nocy . C.D.N ...

http://enemyoftheearth.org/cartoons/bushalmighty.jpg Pytania i moje małe myœli ....... 1) Czy ktoœ Napisał coœ czego nie Zna Œwiat z perspektywy Duchowej ??? 2) Czy jest Ktoœ Taki na tej planetcie kto poœwięcił cały swój Majštek by ratowac bardziej potrzebujšcych ??? 3)"Czyż Polityka nie Stanowi o Losie Œwiata?!" 4)"Czy Ksišdz Reprezentuje Boga , czy Nim się Staje ?!" 5)"Co Było przed Bogiem i Kim jest Bóg jeœli nie Nami i wszystkim co pełza po Ziemi i porusza konarami drzew?!" 6) " Nawet jeœli Miasto wasze wyprze się Was , a pustynia przywita Żarem Piekła wiedzcie że jesteœcie w Raju i zostaliœcie powołani przez Wyższe Plan do wzniosłych Zadań i Celów Życia w piekle zwanym Ziemiš , gdzie Niebo mieszka nad jej mieszkańcami ponad ich Głowami" 7) "Byc Człowiekiem , znaczy byc Sędziš własnej Moralnoœci, Myœli , i wszystiego co podobne jest Ciału Waszemu którego jesteœcie Twórcami , z Myœli Boga płynšcej" 8)"Nie Patrzmy w kolory i grymasy okryc Twarzy , których czas przeminie, a pamięc zetrze kurz ich samych" 9)" Kłamstwo pozostanie Kłamstwem dopóki nie ujrzy Œwiatła Prawdy" 10)"Wojna jest jak Matka , która co 9 m-cy rodzi nowe dziecko Wojny" 11)Czymż Byłaby Miłoœc bez Sexu ? odp : Brakiem Łšcznoœci z Bogiem w jego Jednoœci wygnanej z Raju . 12)"Nie ma w jednym Czasie dwóch takich samych dusz , sš tylko ciała podobne sobie" 13)"Największym Wrogiem Przyjaciela jest nasz Wróg" Aurelian łasasowski ;) Pozdrawiam z innym nickiem na Czele ...

o Dżizas, jak dobrze, że znowu jesteœ Aurelianie :) Twoje słowa zawsze działajš na mnie budujšco :) pozdrawiam!

jedenZdziesieciu:
2)Będš starania któregoœ z krajów Œwiata o przywrócenie Kary Œmierci , bšdz Wykonany zostanie Wyrok na osobie Znanej .
czyżby Saddam?

nie obstawiam Głów , może wreœcie złapiš Ben Ladena .. tak czy owak , kara œmierci na Saddamie wniosła by do jego Duszy więcej Wolnoœci aniżeli ma Teraz . Karš Œmierci samš w Sobie jest Dożywocie , a Œmierc wolnoœciš która daje Szansę Duszy zdac Rachunek Czynów z Życia na Ziemi poza FizycznoSciš w której Wolnoœc jest Synonimem Klatki . Czyli reasumujšc ( podsumowujšc ) , nasz Lovly Saddam - ek będzie mógł wówczas w cišgu 50 lat po Œmierci znów Szybko zejœc na Ziemię w Celu Naprawienia i Odkupienia obcišżeń Karmicznych które Sam i Nie - Sam nałożył na swš Duszę .. Klik Klak .. a w Niebie Anioł Karmy zapisuje nowe Stronnice któregoœ z Anycmonków którym w Głowach i Dupaqch się poprzewracało .. Również Pozdrawiam Campari ;)

IRAN !!! http://www.theodoresworld.net/pcfreezone/iranpresidentUGH.jpg http://www.globalsecurity.org/wmd/world/iran/images/shahab-3b.jpg http://as.wn.com/i/e0/99cb8913170ee2.jpg http://www.npr.org/ news/images/2006/apr/10/iran_200.jpg I ... "Czarny Koń Spotka się z Białym krew Białego Konia odniesie Sukces . Czarny poniesie porażkę zmuszony wrócic skšd przybył" II - .. "Czarny koń doznajšc porażki zechce się zrewanżowac chełpišc się Wiedzš i Mšdroœcia swych uczonych , by oœmieszyc i wpędzic w Strach Białego Konia" III .. - "W Czasie Pełni , Czarny Koń postawi białego Konia przed Ostatecznym podjęciem Decyzji" IV .. - "Rozmowy Czarnego konia z białym spełznš na obumarlych owocach zmuszajšc dzieci jego do krycia się w Jaskiniach" V .. - "Biały Koń wypowie Œwiętš Wojnę Zachodowi , bronišc żarliwie słów Œwietego Proroka" VI .. - "Historia Białego Konia idšc za głosem Sierpu i Kosy załamie się kiedyœ i dozna Upadku , Koń Czarny sprowadzi niewolę , Zniszczenie , i Œmierc dla jego Ludzi. Jeœli Biały Koń nie podejmie własciwej Decyzji , nim czas na Ziemi dobiegnie końca wydarzy się To co Ma się Wydarzyc" VII .. - " To co na ustach Tajemnic Prawdš się Stanie , odnajdzie Przeznaczenie któregoœ Dnia " rp. Autor Anonimowy .. jedenZdziesięciu. Pozdrawiam Szanownego Grono Anonimowych Czytelników pa

Udało mi się zalogować :)[b/] Witam Wszystkich Dla Admina gratulacje za nowy GUI Które pytanie będzie lepsze? 1. Czy zmieniamy rzeczywistoœć w której jesteœmy poprzez nasze działania?? 2. Czy przechodzimy do innej rzeczywistoœci "konsumujšc" nasze wybory i decyzje? Bartek

2. Czy przechodzimy do innej rzeczywistoœci "konsumujšc" nasze wybory i decyzje? Pozdrawiam i Dzięki za meaila Bartku ariel

::::::::::::::: Pazdziernik 2006 ::::::::::::::::::::::::::: Pkt 5. j.w - " Manipulacje Rzšdów ( tyczyło się Rzšdu RP ) opiniš Publicznš wobec majšcych podjętych byc Decyzji w Ważnych Sprawach !!! " Potwierdzenie : " "Media publiczne podporzšdkowane PiS" Zródło http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/media-publiczne-podporzadkowane-zos taly-pis,800292,2943 Pozdrawiam

Czeœć Ariel i Czeœć pozostali czytajšcy Zatem egoizm każdego z nas wiedzie prym? Rozwinięcie pytania: 1) Zostawiajšc rzeczywistoœć, nazwijmy jš gorszš, zostawiamy tam również innych? 2) Zostajšc w rzeczywistoœci, nazwijmy gorszej, toniemy w niej razem z innymi? 3) Zaplanowaliœmy takie męki? :) Tak to skonstruowane? Pozdrawiam Bartek

Czeœc Bartek Poza tym œwiatem będšc Tam , na górze .. dusza inaczej Rozumuje . Nie jest połšczona ze œwiatem Fizycznym i postrzega go bardziej z wymiaru duchowego . Projektuje przy Asystscie Wyższych Energii ( Aniołów , Opiekunów róznie można ich nazwac ) .. przyszłe życie , tak by mogło wznieœc jej poziom energetyczny wyżej po przeżytej szkole na Ziemi. Z tamtej perspektywy .. męki , problemy itp itd .. to Cenne Lekcje dla Ducha Naszego , lecz kiedy np. dajmy na to Teraz ! uœwiadamiamy sobie owo właœnie To , że jest Tak a nie inaczej wówczas pukamy się w głowę i często mówimy samym sobie -- "Ale jesteœmy głupi , że zgodziliœmy się na to" --- . Więc .. po wczeœniejszych rozmyœleniach na ten temat i temat Aniołów oraz ich przekazów do ludzi poprzez rózne formy kontaktów z tamtš strona doszedłem do wniosku takiego iż jeœli owa Energia przyjęła by Ciało gubišc swe skrzydła inaczej by "œpiewała o Miłoœci itp" plštajšc się w zależnoœci Kamiczne uwarunkowane wybranym życiem na Ziemi . Tak naprawdę , Bóg którego opisuje Religia , jest połowicznie tym Prawdziwym Bogiem .. tak naprawdę wiele doœwiadczeń osób podróżujšcych poza Ciałem Fizycznym pytajšc sie po ich doœwiadczeniach o Boga . Często mówili .. że nie spotkali go osobiœcie , że odkryli prawdziwš istotę i zadania Aniołów , Opiekunów którzy często przybierajš formę takš jakš przenosimy z tego œwiata na tamten po œmierci , czyli używajš oszustwa by zniwelowac szok !!! tego , że Życie po Œmierci , to nie tak jak opisuje Biblie i inne księgi Œwięte . Po powrocie do Domu ! , inaczej spojrzymy na nasze obecne Życia , i po pewnym Czasie ( którego tam nie ma ) zatracimy naszš fizycznoœc pamiętajšc mgliscie ostatnie życie na ziemi przed œmierciš . Wiele dusz gubi się po œmierci , gdyż wydaje im się iż Zyjš nadal bšdż Œniš niekończšcy się sen

http://fotografia.interklasa.pl/zdjecia/9566-20061013094810.jpg

Ariel:
..Projektuje przy Asystscie Wyższych Energii ( Aniołów , Opiekunów róznie można ich nazwac ) .. przyszłe życie..
Cechuje mnie pewna niecierpliwoœć i dlatego szukam odpowiedzi bez stoickiego spokoju ....
Ariel:
często mówimy samym sobie -- "Ale jesteœmy głupi , że zgodziliœmy się na to"
... lecz na pewno, bo tak sobie obiecałem, dam sobie sam :) "w pysk" za te wymyœlanki, o ile nie wytłumaczy mi sensownie słusznoœci tych założeń moje lub czyjeœ wyższe ja. Na dzisiaj odbieram to tak: ok, męczymy się w jakimœ celu. Tylko dlaczego ta męka jest taka straszna dla niektórych? Przychodzi mi na myœl okreœlenie: plan szatański. Obym się mylił. Oby to wszystko przyniosło wszystkim korzyœci a nie upadek. Pozdrawiam

Dlatego Bartku ponieważ nie ma po œmierci piekła gorszego aniżeli na Ziemi !!! Œwiadomosc w œwiecie Fizycznym zważajšc na Warunki Kulturowo - Mentalne warunkujš ludzkš ograniczonoœc w stosunku do rozumienia pewnych Doœwiadczen , Zjawisk . Wiadomo ... Doœwiadczyc /ac to nie Czytanie ani pisanie . Teoretycznie można na czynniki pierwsze rozłozyc owe pytania , rozmyœlania .. Praktycznie sytuacja wyglšda inaczej . Człowiek pomimo tego iż może wiedziec , i mowic WIEM ! słyszac to o czym wczesniej napisalem .. tego WIEM ! nie wprowadza bezpoœrednio do swego życia , w celu pozbycia się problemów zwišzanych z samymi "urokami" Życia . Nasz Œwiat jest jak jeden wielki Cyrk w którym co jakiœ czas nowe przedstawienia na funduje kosztem zdrowia , i pomimo tego iż możemy wiedziec .. na czym ten Cyrk się opiera bioršc pod lupę filary jego przeznaczenia nigdy nie będziemy do końca pewni tego co może nam oferowac , czym zaskoczyc itd .. Samoookłamywanie się !!! ... często mówimy -- Tak , Wiem .. Tak , Rozumiem .. bojac się przyznac przed samym sobš , co gorsza .. kimœ Innym .. ze nic nie wiemy , i nic nie rozumiemy .. tylko Wydaje nam się ! Wydawac sie zawsze może , a Pewnosc przychodzi z chwilš kiedy dotykamy Doœwiadczenia które nie inaczej oparte jest o Nas , o nasze Ja ! w Danej chwili . Krótko .. to my wybralismy sobie rodzicow , srodowisko , zawod , przyjaciol , wrogow , przeszkody , nagrody ... to My , i jeszcze raz My sobie to ułożylismy przy lekkiej współpracy Wyższych Energii które zaoferowały nam swojš ochoronę ala "Juventus" na Ziemi . Pewnie ktos moze pomyœlec - no dobra , a czy czasem to Bóg wszystkiego nie zaplanował ?!! - hmm .. i w tym miejscu dotykamy Czegoœ ! co dla wielu może okazac się Murem ! Granicš Umysłu i Wierzeń ! .. właœnie , Kim jest Bóg ? podpowiem .. napewno jest Życiem ! Miłoœciš ! .. dalej ?!!! , po co to wszystko ? te całe życie na Ziemi ? My ? Pozostawiam do rozmyœlań i zapowiadam że niebawem ( nie znam czasu "niebawem" ) , zaprezentuje własne odkrycia Interpretacji Nostradamusa na XXI w . z całkiem nowej perspektywy przy pomocy jednego Francuza który bardzo mi pomógł tym co odkrył ! Przedstawie .. jasne Tłumaczenie XV wiecznego Jasnowidza i Mistrza z Salon w odniesieniu do jego Centurii ( Ksišg ) -= Szyfrów !!!! http://home.tiscalinet.ch/jean-claude.pfaendler/dateien/nostradamus/001%2 0portraetb Pozdrawiam ps. Na meaile odpowiem , przy większym Zasobie Czasu .

I jak ci się żyje Arielu bo jak widziałem w kartach to problemy minš a życie bedzie płynšc dalej spokojnie po woli bez poœpiechu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Pocieszajace.

Dzięki Igorze żyje się mi .. œrednio .. czyli Dobrze ! Za 3 m-ce moja Lady urodzi dziecko , płci jeszcze nie znamy :-)) Za Wróżbę również Dziękuję i Cieszę się , że widzisz wszystko w Dobrych Barwach , ufam że tak się Stanie iż problemy zniknš . Staram się nie odcinac od tego co jest miodem mych pasji , i może hmm.. w przyszłym roku wydam Tomik wierszy a potem ksišżkę jednš , i drugš za lat parę o ile nic się nie sprawdzi z tego co wieszczš i wychodzi na bliski czas dla Œwiata ! Jak narazie pocieszajšcym jest to iż .. wiele np. złego się nie sprawdzilo pomimo tego iż Sytuacja na Arenie Międzynarodowej jest niezadowalalajšca i nie nasyca optymizmem .. to III W.Œ nie mamy , i Daj Boże .. by nie wybuchła . Polska przeciwieństwem do Wielkiej Brytanii jest na Stówę , lecz Gdzie Najlepiej ? w Domu , z dala od Babilonu hehe . Ludzie potrafiš tak sobie œrubę dokrecic , a w chwilach relaksu pienišdz Wielki przepuscic w cišgu niespełna Chwili !!! i znów pracowac itd .. w polsce może zarobki nie sš takiej jak w angli , lecz człowiek ma więcej wolnego czasu .. i Żywiej wyraża Radoœć aniżeli Tam . Tam .. wiadomo , moza kupic sobie wszystko , a wszystko jak wiadomo oznacza NIC ! Gó***o Wielkie ! które będzie znow chciało stac się Wszystkim co do szczescia potrzebne by po jakims czasie znów stac się Niczym ! Radoœc - Spełnienie ! to jest Cel sam w Sobie . Ech ... tylu polaków przypisuje samym sobie Sukces tak szybko zapominajšc że Prace ktoœ im załatwił , pomógł wstawiajšc się za nich ... a tu taki Egoizm ze nie da się tego ogarnšc w Spokoju kiedy się widzi Pewnoœc kiedy się juz ma tš pracę , w angli . Oczywiscie sš i tacy co sami jš sobie znalezli i załatwili , ale to płotki w oceanie który sam się zapłodnił .. rybka rybce pokarm dzieli a potem sama zjada Siebie nie widzšc jak gubi złotko w które była odziana . Zaznaczam iż tekst owy odnosnie england nie jest w nikogo wymierzony i skierowany . Wole Szczerze powiedziawszy życ trochę ubożej aniżeli pławic się kosztem Zdrowia w bogactwie które tak naprawdę daje nam chwilowe szczęscie zabierajšc Siebie samego , własne Ja ! Byc Człowiekiem , to Prawdziwa Sztuka ! Pozdrawiam i Igorze - oddwdzięczę się tym samym za krotkš wróżbę która mnie Ucieszyła . Ariel

Witam A w szczególnosci pana aurella którego najwyrazniej w brzuchu sciska, widze ze do dzisiaj nie moze tego przebolec ze maial kolegow w angli ktorzy chcieli pomoc no ale coz swoja niezaradnosc chlopak przezucil wlasnie na nich. troche naprostuje to co chlopak pisze bo jestem osoba ktora go przyjela, ale jak to w zyciu bywa ludzie za pomoc pluja w twarz tak wiec znamy sie od bardzo dawna najpierw pojechal brat ja zostalem z arielem :lysym: trzeba bylo prawko robic niezdazylem musialem jechac no i sie zaczelo zal chlopakowi d... scisnšl... choc mowilem ze jak sie da to zalatwimy cos minelo jakies 8 miesiecy pienieadze mial sponsorowane na prawko oczywiscie kolaniaz straszny nawt nie poszedl nie wspomne ze mial za to dostac samochod ( nie wydaje mi sie ze duzo ludzi ma takich kolegow) no ale coz nie wnikam. zdazyla sie okazja mial pracowac u nas bo tymbardziej przyjdzie dziecko sprawa oczywista ale powiem szczerze chlopak nawet nie dorosl do sytuacji.... oczekiwalismy na prace no i bylo calkiem niezle ariel alkochol mial codziennie zabawa spanie i jedzenie za friko ja mialem jechac do polski na urlop i... szok ariel na to ze chce wracac, juz nie wazna byla sytuacja bezrobotny siana nie ma perspektyw zadnych jak wiekszosc polakow oczywiscie rodzicielstwo na medal widzac ze jade on tez chce bo znowu duza odmiana a tu w anglii trzeba pracowac by cosc miec a nie siedziec i pierdziec w stolek mieszajac kartami ze cos sie uda... ariel to bylo dobre kiedys karty sa droga a czekajac to sie dorobisz garba i dlugi na glowe nie licz na cud... jak sie za siebie nie wezmiesz to wiesz co crystal methodowa schizma bedzie przy tym pikus, no i oczywyscie na koniec dzieki arielu ze za to ze przed twoja matka zrobiles z nasz materialistycznymi swiniami jak to cie cyckalismy jak to strasznie sie zmienilismy pamietaj chlopcze ze za to co otrzymales w sytuacji jakiej jestes dotychczas nie wyrobilibys sie w 3 wcielenie i nie zal mi tych pieniedzy mylilem sie ale ludzie sa tylko ludzmi a przyjazn to zadkosc jak zorza polarna w polsce trzymaj sie i pozdro materialistyczne swinie

było minęło Bartek , a co do Wybuchów Nerwów i Głuopt to każdy ma do tego prawo . Zreztš , Serio Dziękuję za goœcine bez żadnej œciemy . A to że tak zareagowałem i napisałem co napisałem nie œwiadczy o tym , że jest pełniš prawdy . Poprostu był taki okres , i taki czas że coœ musiało nastšpić BAD ! Jowita to wiedziała już wczesniej od Adama mamy , tym Bad goœciem miałem być ja i się Spełniło . Przepraszam za taki odbiór , myslałem tylko że ... umywacie ręce , i traktujecie mnie jak jakiegoœ gówniarza . Zresztš , wolę patrzeć Teraz na to co jest Teraz ! Nie ma sensu roztrzęsywać Czegoœ , co jest nam do Szczeœcia niepotrzebne , no nie ? i Wybacz Berti hehe ale nie jestem chłopcem . Każda przayjazn ma swoje plusy i minusy ... i okresy kiedy musi napluć sobie w twarz , by coœ zrozumieć . Ja zrozumiałem Very Dużo , co może wam się wydawać róznie . Serio ... Dzięki Wielkie ! A to co było ? ... to tylko kawałek czegoœ , co było złym okresem czasu . dla was , i dla mnie - emocje robiš swoje . Trzymajcie się i Życzę Wam Szczęœcia i Spełnienia Planów zwišzanych z polskš . ps. co do auta , sprawa była cienka .... Twoja Matula bardziej potrzebowała pieniędzu uznałem , kiedy wyj juz byliscie w Angli . Zresztš Ita może coœ powiedzieć , i niech do Chuja nie odwraca się od prawdy . Wiem że jesteœ dla niej ważny ,i nie zależało mi na odbiciu Ciebie , bo przecież nie jestem do chuja pana gejem hehe . Co do mojego życia - żyje , mam się w miarę Dobrze , chodze do szkoly , robie tš cholernš mature za rok , potem dalej ... moje materiały trafiły do łodzi , czekam na decyzje w sprawie 2 ksišżek i 3 która dopiero ma powstac . Na razie nie mam czasu na nic , domyœlasz sie pewnie jak to jest kiedy Narzeczona ma niebawem rodzic . Żle nie mam , i żyje dniem dzisiejszym. Pozdrów Tomka i jowite .. Pozdrawiam ;) hehe
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.