| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
w czwartkowom nozc u wiezyłem w duchy wywołaliszmy fryderyka szopena w szposzub okrogłego sztołu kieliszek sie poruszył na tak i odrazu na koncze mieliszmy szhowane gwozdzie w szafie a po szesi sie znalazły 2 na szafie to sztrah
|
|
|
pojebalo cie dziewczyno ?? zycie ci nie mile ?? razem z kolegami mialem wywolywac duchy ale nie pamietam dlaczego nie poszlem z nimi .debile chcieli wywolac niedawno zmarlego dziadka jednogo z nich ale chuj wie kogo wywolali .nagle poczuli blady strach jakby zobaczyli djabla zerwali sie z krzesel i wybiegli z pokoju ale jeden potknol sie i upadl nie wiem kto ale ktorys z kolegow podbiegl do niego i pomagal mu wstac poczul jak cos go dusi i zemdlal ten drugi wstal i po zrobieniu kroku poczul straszliwy bol na plecach jakby ktos wylal mu roztopione zelazo . teraz leczy sie psychicznie a na plecach ma odcisk dloni wyraznie widoczny . niedlugo ma miec przeszczep skury w tamtym miejscu .
|
|
|
Wywołujš duchy, potem egzorcyci maja ręce pełne roboty. Cudem jest trafić do odpowiedniego egzorcysty, w KK na cała Polske jest ich tylko 5.
Wy chyba głupie idiotki jestescie, bawicie się nie wiedzšc z czym i kim? I właciwie po co? Trzeba mieć fest naršbane aby zabawiać się w taki sposób....mylicie chociaż trochę, czy od parady nosicie własne głowice niewiedzy ????
|
|
|
marycha ?
A skšd będziesz wiedziała , że to duch własnie twojej przyjaciółki? polecam ten link ...
http://www.egzorcysta.pl/.
|
|
|
Każdy kto chce wywoływać duchy tak dla zabawy jest Kamikadze ...
Ja np. NIemamtera kolegów bo sie psychicznie leczš ... A mówiłem żęby niewywoływać ....
|
|
|
zapomniałem dodać ...
Kiedy próbowałem wywoływać duchy ... cusz nie udało sie ... do dzi dziękuje koledze który chciał sie u mnie napić wody (był jakš godziny przed seansem) że napił się więconej i zostawił jš na wieżchu ...
Ale i tak żaden z uczestników seansu boji sie zostać sam .... do dzi a tobyło jakie 3 lata temu ....
NIE RADzE !
|
|
|
nawet sie nie wygłupiajcie - bedziecie miały problemy ze sobš - bole głowy - to czyste szaleństwo - tego nei da się opisać - to potęzne odejcie od Boga.... potężny grzech ....
|
|
|
qba
Bzdury piszesz.
Żadne odejcie od Boga i żaden grzech, ale duże problemy prawie pewne.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Trzeba otworzyć kanał i same przyjdš.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
o jakie warzne sprawy morzna pytac?
napewno czy on mnie kocha
więc o jakie?
|
|
|
jak chcecie wywołać ducha to wpiszcie w goglach ,,Jak wywołać ducha'' tam jest dokładny opis.
|
|
|
widziałem ducha w moim domu, to było bardzo dziwne. jest to taki półprzeroczysty cień który zazwyczaj widać kštem oka. Mieszkam na ulicy na której kiedy był cmentarz nawet nie wiem czy chrzecijański. W około 4 z 10 domów straszy i kto widział w nich co niewytłumaczalnego (sšsiedzi). W piekarni która stoi tuż ogok mojego domu pracownicy też widujš, spotykajš sie z niewytłumaczalnymi zjawiskami...
odp.
|
|
|
Siemka wszstkim tu paula i agata dzis ogladalysmy okropne strony z duchami,powiem wam szczerze ze sie boimy .jakas godz. temu chcialysmy wywołać duchy i teraz co cišgne za nami lata !! help my !!!! odpiszcie!dziewczyny
|
|
|
lata !!!
hahahahahahha
duchy nie latajš ..
sprawdz może to baba jaga;/ ehh
|
|
|
JA TAM WIERZE!!!!!!!
Mój kuzyn z kolegami wywołał ducha.Potrzebny jest krzyrzyk,pisak,kartka,woda więcona następnie trzeba o północy bez kogos dorosłego zadawać pytania a wtedy pisak sam na nie odpowie i napisze je na kartce!!!!!!!!!! peoponuje każdemu!!!!!!!
Paulina z Wałbrzycha
|
|
|
droga Paulinko?? czy byłby mozliwy kontakt na jakims komunikatorze z tobš bowidze ze posiadasz wiedze potrzebna aby komunikowac sie ze swiatem duchów a ja potrzebuje wiecej wiadomosci na ten temat prosze o kontakt
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |