Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

w czwartkowom nozc u wiezyłem w duchy wywołaliszmy fryderyka szopena w szposzub okrogłego sztołu kieliszek sie poruszył na tak i odrazu na koncze mieliszmy szhowane gwozdzie w szafie a po szesi sie znalazły 2 na szafie to sztrah

pojebalo cie dziewczyno ?? zycie ci nie mile ?? razem z kolegami mialem wywolywac duchy ale nie pamietam dlaczego nie poszlem z nimi .debile chcieli wywolac niedawno zmarlego dziadka jednogo z nich ale chuj wie kogo wywolali .nagle poczuli blady strach jakby zobaczyli djabla zerwali sie z krzesel i wybiegli z pokoju ale jeden potknol sie i upadl nie wiem kto ale ktorys z kolegow podbiegl do niego i pomagal mu wstac poczul jak cos go dusi i zemdlal ten drugi wstal i po zrobieniu kroku poczul straszliwy bol na plecach jakby ktos wylal mu roztopione zelazo . teraz leczy sie psychicznie a na plecach ma odcisk dloni wyraznie widoczny . niedlugo ma miec przeszczep skury w tamtym miejscu .

Wywołujš duchy, potem egzorcyœci maja ręce pełne roboty. Cudem jest trafić do odpowiedniego egzorcysty, w KK na cała Polske jest ich tylko 5. Wy chyba głupie idiotki jestescie, bawicie się nie wiedzšc z czym i kim? I właœciwie po co? Trzeba mieć fest naršbane aby zabawiać się w taki sposób....myœlicie chociaż trochę, czy od parady nosicie własne głowice niewiedzy ????

marycha ? A skšd będziesz wiedziała , że to duch własnie twojej przyjaciółki? polecam ten link ... http://www.egzorcysta.pl/.

Każdy kto chce wywoływać duchy tak dla zabawy jest Kamikadze ... Ja np. NIemamtera kolegów bo sie psychicznie leczš ... A mówiłem żęby niewywoływać ....

zapomniałem dodać ... Kiedyœ próbowałem wywoływać duchy ... cusz nie udało sie ... do dziœ dziękuje koledze który chciał sie u mnie napić wody (był jakšœ godziny przed seansem) że napił się œwięconej i zostawił jš na wieżchu ... Ale i tak żaden z uczestników seansu boji sie zostać sam .... do dziœ a tobyło jakieœ 3 lata temu .... NIE RADzE !

widziałeœ ducha?

nawet sie nie wygłupiajcie - bedziecie miały problemy ze sobš - bole głowy - to czyste szaleństwo - tego nei da się opisać - to potęzne odejœcie od Boga.... potężny grzech ....

qba Bzdury piszesz. Żadne odejœcie od Boga i żaden grzech, ale duże problemy prawie pewne.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

jak sie wywołuie duhcy

Trzeba otworzyć kanał i same przyjdš.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

tak

http://img507.imageshack.us/img507/9679/1936560263414898965f3839ph.gif

o jakie warzne sprawy morzna pytac? napewno czy on mnie kocha więc o jakie?

jak chcecie wywołać ducha to wpiszcie w goglach ,,Jak wywołać ducha'' tam jest dokładny opis.

widziałem ducha w moim domu, to było bardzo dziwne. jest to taki półprzeŸroczysty cień który zazwyczaj widać kštem oka. Mieszkam na ulicy na której kiedyœ był cmentarz nawet nie wiem czy chrzeœcijański. W około 4 z 10 domów straszy i ktoœ widział w nich coœ niewytłumaczalnego (sšsiedzi). W piekarni która stoi tuż ogok mojego domu pracownicy też widujš, spotykajš sie z niewytłumaczalnymi zjawiskami... odp.

Siemka wszstkim tu paula i agata dzis ogladalysmy okropne strony z duchami,powiem wam szczerze ze sie boimy .jakas godz. temu chcialysmy wywołać duchy i teraz coœ cišgne za nami lata !! help my !!!! odpiszcie!dziewczyny

lata !!! hahahahahahha duchy nie latajš .. sprawdz może to baba jaga;/ ehh

JA TAM WIERZE!!!!!!! Mój kuzyn z kolegami wywołał ducha.Potrzebny jest krzyrzyk,pisak,kartka,woda œwięcona następnie trzeba o północy bez kogos dorosłego zadawać pytania a wtedy pisak sam na nie odpowie i napisze je na kartce!!!!!!!!!! peoponuje każdemu!!!!!!! Paulina z Wałbrzycha

droga Paulinko?? czy byłby mozliwy kontakt na jakims komunikatorze z tobš bowidze ze posiadasz wiedze potrzebna aby komunikowac sie ze swiatem duchów a ja potrzebuje wiecej wiadomosci na ten temat prosze o kontakt
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.