pozdro| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| co to jest ? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 71 |
|
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Gdy rozmawialiśmy sobie w temacie o wegetarianiźmie w pewnym momencie zaczęliśmy mówić o wspólnotach ekologicznych. Przytoczyłem kilka fotek i wspomniałem o wspólnocie 'Findhorn'. Jako, że powyższy temat dotyczy elfów (między innymi), przypomniało mi się, że właśnie mieszkańcy Findhorn mówią o kontaktach jakie są tam utrzymywane z tymi istotami:
'Pierwsze było Findhorn.Tam, w latach 60-tych w miejscu, gdzie ziemia była nieurodzajna a klimat dość ostry, udało się z pomocą eterycznych opiekunów roślin stworzyć ogrody rozsławione na całym świecie jako 'cud z Findhorn'. Cały proces tworzenia tych ogrodów był kierowany telepatycznie bądź channelingowo przez istoty z innych wymiarów rzeczywistości. Następna była Perelandra i Green Hope Farm w USA. Dzięki duchowym kontaktom wyhodowano rośliny, z których wydobywano lecznicze esencje kwiatowe sprzedawane również u nas.'
'W Findhorn bowiem nadziemski świat roślin i zwierząt współdziała z elfami, gnomami, Duchami Natury oraz Panem - stąd też wprawiające w zdziwienie zarówno zwykłych ludzi, jak i naukowców-specjalistów, wspaniałe plony, zbierane w okolicy, gdzie z trudem dają się hodować liche gatunki zbóż..., skąd bardzo blisko do koła polarnego, w okolicy, która leży wyżej na północ niż Moskwa i niektóre tereny Alaski.'
Polecam bardzo ciekawy artykuł:
Elfy z Findhorn
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
Myślę że są dwie możliwości .... Albo to lalka owinięta w jakieś gluty lub rozkładająca się wróżka... hm....
|
|
Karzą mi żyć,Choć dawno umarłam... |
|
|
|
|
I znowu tajne.org - jestesmy pierwsi !
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article1594170.ece
Wedding ghost is spooky guest
THIS picture shows the presence of an unexpected wedding guest while a pair of newlyweds enjoy their first dance.
Jordan Martin, 12, caught the blurry figure as the couple danced at their wedding reception at Tewkesbury Rugby Club, Gloucester.
He was speechless when he flicked through his snaps and saw the haunting image of a woman's head and torso floating inches from the ground near the DJ booth.
The picture was taken as newlyweds Nigel and Helen Davis took to the floor for the first dance after their wedding at Gloucester Register Office on May 31.
pozdr |
|
|
|
|
|
Ciarki mi przeszły po plecach.
Chyba powinnam się cieszyć, że nie spotkam czegoś takiego na spacerze...
|
|
Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem. |
|
Bardzo ciekawe ...Zawsze mnie interesowały takie przypadki jak i ciekawostki.
|
|
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
kurcze wiem że to stare zdjęcie...ale to na samej górze to dzwoneczek:O piotruś pan sie chyba załamał....
a tak naprawde zdjęcia bardzo interesujące...
|
|
|
a on był dzwoneczkiem??? jej Wendol nie zostało ci troche magicznego pyłu??bo ja chętnie bym polatała:)
|
|
|
Wendol jest tak bogatą osobowością i tak złożoną....ze był wszystkim ;)) tylko nie soba :))
|
|
|
hahahah....no ale pyłku by troche odstąpił..pod warunkiem, ze nie jest chemiczny:P
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 71 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |