Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Miejsce na spam MagicAdam`a
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 61

Bede tu pisal wszystko co mi lezy na mysli zeby nie spamowac calego forum. To co przezylem, to co mnie zairytowalo i wkurwilo. Taki maly blog. Pozdro :*

www.google.pl

Nie wiem czy wybaczyc swojemu chlopakowi. Nadal go kocham mimo to iz mnie zdradzil. Odebrac te telefony od niego wkoncu ?

www.google.pl

Kopa w jaja !

Fajnie, Dzisiaj sie dowiedzialem ze ta suka juz jest oficjalnie z moim chlopakiem. Kurde jestem zalamany. :(

www.google.pl

Nie ta / ten to inna / inny. Nie łam się ;)

Boshe bralismy dzisiaj acodina :D Jezus maria moja kolezanka brala pierwszy raz i tez wziela 30 tabsow. Kurde zebyscie a widzieli :( Wygladala strasznie. Wszystkim juz przeszlo a ona ciagl sie kladla. Nie wiedziala kim jest ;/ Na szczescie artyna zadzwonila do jakies kolezanki doroslej z bloku i ona wyszla przerazona. Boshe Olka takie wielkie oczy robila NIGDY WIECEJ !~!@ Nie wiedziala nawet kim jest :/ KURWA !!!!!!!!

www.google.pl

Posmarkałem się...

uff juz jej przeszlo. Nigdy wiecej nie dostanie tego czegos ode mnie. Najlepsze ze mowi ze sama sobie kupi :] Jedno jest pewne. NIE CHCE JEJ JUZ TAKIEJ WIDZIEC !

www.google.pl

hehe jedyne co chcialem napisac to słowo "dupa" Oraz chce zlozyc wszystkch zyczenia dyngusowe i wielkanocne. Merry Christmass :* A najbardziej dla tych co si tu jeszcze udzielaja :) Dla Wendola, Wyckreta, wrony, idioty, Romka, Examiny, Dializy, Natx:* I dla tych co tu nie wymienilem bo mi sie nie chcialo

www.google.pl

http://www.belomors.ru/htf/smoochie/toothy_smoochie.swf Jeszcze raz wesołych :)

www.google.pl

Bardzo dziekuje i wzajemnie ! oraz takze dla Wszystkich pozostalych ! serdeczne pozdro

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Yeah ! Mam nowego chlopaka :D Jest starszy odde mnie jedyne dwie godziny. 22 kwiecien :D mmmm Jest identyczny :] Lubi wszystko to co ja. Normalnie nie wiem czasem czy nie rozmawiam z soba. JAkie to urocze ;P

www.google.pl

magicadam:
Mam nowego chlopaka :D
Ale z nim nie będziesz miał dzieci. Nie widzę powodu do radości.

Hi hi hi

Adoptujemy ^^

www.google.pl

Współczuje

wyckret:
Współczuje
Komu? Magicadamowi czy dzieciakowi?

Obu.

http://s5.bitefight.pl/bite/c.php?uid=99775

Wyssali mi 2.89 litra krwi.

Trza było uważać ;] Ja tam wole The Crims.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 61
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.