Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
hm?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78

czemu idiotyczne wpisy nie sš kasowane?! to forum było kiedyœ takie wartoœciowe!!

Darkan, z łaski swojej, napisz jeszcze raz, bo nie mogę wywnioskowac o co ci chodzi.

Masz na mysli takiego z czekolady??

dializza666:
Ja kocham wszystkich ludzi na tej planecie
po poziomie agresji w twoich wypowiedziach ciężko w to uwierzyć

Piłaœ, czy przedawkowałaœ leki? Czy może jedno i drugie?

Widzisz, te same slowa mozesz ujrzec jako czekoladowe lub jako zelazne.

myœle wyckret, że dalsza dyskusja(?) z tš paniš nie ma sensu. ma w tym momencie jakiœ atak i po prostu musi sie wyładować, po przez durne teksty

Niewštpliwie.

Bezboznicy.

Ateiœci*

O zgrozo!!

Jakiœ problem?

A kochasz Jezusa Chrystusa??

Nie. Nie widziałem, nie rozmawiałem, nie znam->Nie kocham.

D_I_A_L_I_Z_O Na poczatku twoje tematy bardzo mi sie podobały. To były takie fajnie przerywniki przy ktorych moglem sie usmiechnac. Ale teraz to zmienilo sie w jakies tematy ktore trudno zrozumiec. I nie sa smieszne (wiekszosc) :) WC dla kobiet mi sie podobalo :) Ale teraz mysle ze ten gigantyczny spam nie ma juz sensu. Zrobil sie bałagan :/ Co nie znaczy ze zmieniam strony <nie> Idiota pozostał idiotš. A campari pozostał wspol wlascicielem muzgu wyckreta (połmózgów). Na szczescie to nie oni sa tutaj adminami. Strasza nas banami chociaz kazdy po troszku wie ze to tylko prowokuje do dalszego spamu. I to tyle. Pozdrawiam :*

www.google.pl

Kiedy to przeczytałem, przez myœl przeszły mi pewne niecenzuralne wyrazy, ale zapytam: Czemu żywisz do nas takš...niechęć?

Chce slubu z moja kobieta w Polsce.

Magicadam: gra w chaos, symulacja gry, której efektem jest powstanie przybliżonego obrazu trójkšta Sierpińskiego.

http://www.mini.pw.edu.pl/MiNIwyklady/fraktale/trojkat0.gif

I jak to się ma do uœwiadamiania nam problemów Ziemian?

Po prostu wyobraz sobie, ze jesli sie zaswieci swiadomosc w tym malym trojkacie, to sie zaswieci w tym wiekszym, jesli sie zaswieci w tym wiekszym, to sie zaswieci w tym malym.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.