Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Natx trzeba usunąć !!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 64

Natx tak napisala w jednym ze swoich postow: " Najlepsze jest to: 'Niech zstšpi Duch Twój! I odnowi oblicze ziemi. Tej Ziemi!' Jan Paweł II " Natx, nie byłaœ mojš ulubienicš..a za szydzenie ze słów Ojca Œwiętego Jana Pawła II w moich oczach jestes juz zerem. Nie bede nikogo pouczał, poieważ Administrator powinien sam działać widzšc takie bezprawie. Jestem adminem na innym forum już prawie rok. Tam taki spam jest poniżej krytyki. Niegdyœ bywalem tu dużo częsciej,ale jak widze co tu sie wyrabia, to bywam tu mało. Jak wchodze i widze idiotyczne wypowoedzi Natx to az mi sie w bebechach wywraca. Prosze Was, zrobcie cos z TYM

wyckret:
"Spam to elektroniczne wiadomoœci rozsyłane do osób, które ich nie oczekujš. Najbardziej rozpowszechniony jest spam za poœrednictwem poczty elektronicznej oraz w Usenecie. Zwykle (choć nie zawsze) jest wysyłany masowo." Tobie twarz się nie zamyka, pleciesz 3 po 3, bez ładu i składu. I gdzie teraz jest prawda? Znajšc ciebie albo to olejesz i przejdziesz do wklejania głupich fotek, albo zmienisz temat. Spójrz prawdzie w oczy. Nie my tu przeszkadzamy, nie my ty jesteœmy niepotrzebni.
Kiedy w 2012 roku nastšpi zagłada, to temat o tym roku będzie zakończony. Ten temat pozwalam sobie uznać za zakończony, trzeba jeszcze tylko posprzštać ;). http://www.nepo.pl/pp/83-11-09175-7.jpg

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Wierz mi, nikt ci nie zazdroœci. Naczytałaœ się i Ÿle to zinterpretowałaœ. Nie interesuje mnie twoje życie prywatne. To forum to nie słońce. Nie chcemy żadnej twojej rzeczy, ani nie chcemy cię zagłuszać w pracy. To ty zagłuszasz to forum, twoje zawsze jest na wierzchu. Zauważyłaœ? I jak ta twoja wspaniała ksišżka okreœla ciebie? Może sama nie rozumiesz co robisz? Fakt, nie rozumiesz. A kiedy ktoœ ci to wytyka, szybciutko uciekasz.

Szuineg jeżeli to co mówisz oznacza, że na forum w końcu będzie spokój to prosze bardzo.

No i nie pomogło tak jak myœlałem. Ja znam skutecznš metodę na walkę (może "walka" to złe słowo) z tym kimœ, lecz na razie nie ma możliwoœci i czasu.

Mam prosta recepte na rozwiazanie. Wy sie odczepcie i przestancie mnie wyzywac (o przeproszeniu mnie nie mysle, to raczej malo prawdopodobne), a wraz z zachowaniem przez was minimum zasad grzecznosci, bede sie stosowac do waszych prosb.

Hahahaha Dobre Natx, sorry, herflik, To Ty wyzwalasz na tym forum negatywne emocje poprzez swoje pojebane zachowanie. Smiesz jeszcze sypac takimi tekstami ? ahahaha Ile żyje nie widzialem czegos takiego na zadnym innym forum. Jestes po prostu nieudacznikiem, taka porazka i nie chcesz tego zmienic. Zamiast tego dajesz sie nosic paranoicznym paplaninom i rozmyslaniom o niczym. Jak to jest ze kiedy KAZDY mowi Ci ze glupoty gadasz Ty dalej uparcie temu przeczysz ? Ja wiem jak to jest, trzeba miec problemy ze swoja psychika, innej drogi nie widze. Lecz sie dziewczyno poki nie jest za pozno. Serio Ci to pisze. ps. Wprowadzasz taki syf rozwniez w swoje nie wirtualne zycie ? Jesli tak to dziwie sie ze jeszcze Cie nie zapakowali w kaftan.

O ile jestes miezczyzna, to dobrze wiesz, co to znaczy syfic, zarowno w domu, jak i na calej planecie. Dobrze, ze organizuja kursy samoleczenia i medytacji, zamiast nakladania natychmiast kaftanow komu popadnie. Widac, ze typowy z ciebie prostak, ktory w kilku zdaniach chce strescic cos, czego navet nie przesledzil, nie widzial i nie wie, od czego cala sprawa sie zaczela. Typowy naiwniak z ciebie, ktory mysli, ze jak mnie postraszy jakimis duperelami, to zaczne sobie robic z tego powage. Otoz zrozum chlopczyku, ze czasy dominacji mezczyzn sie skonczyly i za dwa lata sie skoncza czasy obrazania mnie, i innych lesbijek oraz gejow. Nic na to nie poradzisz, ze tak wlasnie chce Pan Bog i Jezus Chrystus, ktory jest geniuszem ducha, uzdrowienia i porozumienia. Jesli uwazasz, ze jest inaczej, to znaczy ze slepo podazasz za tlumem i jestes jednym z tych, ktorzy maja zamkniete serce na ludzkie potrzeby i potrzeby wieku.

herflik5:
Mam prosta recepte na rozwiazanie. Wy sie odczepcie i przestancie mnie wyzywac (o przeproszeniu mnie nie mysle, to raczej malo prawdopodobne), a wraz z zachowaniem przez was minimum zasad grzecznosci, bede sie stosowac do waszych prosb.
Ja cię nigdy nie wyzywałem i czepiałem się ciebie, spełniłaœ raz mojš proœbę i coœ obiecałaœ, nie dotrzymałaœ obietnicy, a Ja pomimo to nadal cię nie wyzywałem, nie czepiałem się, a nawet starałem się stać po twojej stronie (choć z rozsšdkiem miało to niewiele wspólnego). Dla mnie sytuacja wyglšda tak: Wchodzisz na podwórko pełne psów, dopuki nie wykonujesz gwałtownych ruchów wszystko jest ok. Lecz Ty zaczynasz pajacować i zaczepiać psiaki, w końcu najmniej cierpliwy nie wytrzymuje i zaczyna gryŸć, częœć idzie za tym przodownikiem. A Ty masz pretensję że cię "głupie" psy pogryzły, ale kto je sprowokował? Kto pomimo załagodzenia sytuacji znowy pierwszy zaczepił sforę? Twoje słowa powodujš że jestem coraz bliższy tego, aby stanšć w obronie innych urzytkowników forum.

herflik5:
Otoz zrozum chlopczyku, ze czasy dominacji mezczyzn sie skonczyly i za dwa lata sie skoncza czasy obrazania mnie, i innych lesbijek oraz gejow. Nic na to nie poradzisz, ze tak wlasnie chce Pan Bog i Jezus Chrystus, ktory jest geniuszem ducha, uzdrowienia i porozumienia.
Boga nie ma, a Jezus był takim geniuszem że skończył na krzyżu i zostawił po sobie bandę kretynów, którzy stworzyli piekło na ziemi. Jezus wogule nie przemyœlał tego co zrobił, dał ludziom nadzieję a potem zwiał jak zwykły tchórz. Jedynym usprawiedliwieniem dla niego może być fakt że albo cała jego historia jest zmyœlona, albo nie wiedział co robi.

Hey Flik...
herflik5:
Dobrze, ze organizuja kursy samoleczenia i medytacji, zamiast nakladania natychmiast kaftanow komu popadnie.
Wow, jesli Twoja medytacja prowadzi do wkurzania ludzi na forum to ja podziekuje. Widze ze totalnie nie lapiesz o co chodzi w rozwoju duchowym. Zabarykadowalas sie w swoim ciasnym swiecie i udajesz krolowa.
herflik5:
Widac, ze typowy z ciebie prostak, ktory w kilku zdaniach chce strescic cos, czego navet nie przesledzil, nie widzial i nie wie, od czego cala sprawa sie zaczela.
Moja wypowiedz dotyczyla ogolu Twojego zachowania.
herflik5:
Typowy naiwniak z ciebie, ktory mysli, ze jak mnie postraszy jakimis duperelami, to zaczne sobie robic z tego powage.
W ktorym momencie Cie strasze ? Cos nie tak z Twoja percepcja. Widzisz to co chcesz widziec.
herflik5:
Otoz zrozum chlopczyku, ze czasy dominacji mezczyzn sie skonczyly i za dwa lata sie skoncza czasy obrazania mnie, i innych lesbijek oraz gejow.
Po raz : jestem starszy od Ciebie wiec daruj sobie chlopczyka. Po dwa : masz cholerne kompleksy i nie potrafisz sie od nich uwolnic, widac to na kazdym kroku i Ty to wiesz ;)
herflik5:
Nic na to nie poradzisz, ze tak wlasnie chce Pan Bog i Jezus Chrystus, ktory jest geniuszem ducha, uzdrowienia i porozumienia.
Wlasciwie to no comment ale skad wiesz co chce Bóg i Jezus ? Poza tym widze u Ciebie pewne symptomy schizofrenii.
herflik5:
Jesli uwazasz, ze jest inaczej, to znaczy ze slepo podazasz za tlumem i jestes jednym z tych, ktorzy maja zamkniete serce na ludzkie potrzeby i potrzeby wieku.
Pierwsze zalozenie bez podstaw (ze tak wlasnie chce Pan Bog i Jezus Chrystus) implikuje falszywosc reszty. Poza tym zdefiniuj tlum a takze zamkniete serce na ludzki potrzeby w swietle moich reakcji na twoje wywody.

herflik5 tez juz nie zyje, czy bedzie nastepca??

Wroci wroci Her Natx zawsze wraca :)

Mam mętlik f kłofie...

Skšd wiesz że ktoœ się pod niš nie podszywa?

Jest problemik nie do rozwišzania !:)
herflik5:
To ci dopiero i kto to mówi o grzecznoœci :D

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

czyżby ten niewypał zwany natališ męta vel natx w końcu sobie odpuœcił? :))

Skoro uwazasz za rozkoszne pokochanie Szatna, to trzeba tez pokochac niewypal.

Mój temat widzę pomógł. Natx wprowadzała haos i szum. Mam nadzieje, ze teraz te forum stanie się duzo wartosciowsze. Chcialbym, zeby powrocili: Arwenka, Haghi, Brat i wielu innyh, którzy juz odeszli z naszego forum. Z tymi osobami i z kilkoma innymi obcnymi jeszcze na forum mozna bylo gadac godzinami.

Haha, sukces! Jedna kartka mnie do wysłania na œwięta.

Tak mi się wydaje, że jakiœ mšdrala poprostu do niej napisał żeby przestała i może rzeczywiœcie przestała.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 64
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.