| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Natx trzeba usunąć !!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 64 |
|
Natx tak napisala w jednym ze swoich postow:
"
Najlepsze jest to:
'Niech zstšpi Duch Twój!
I odnowi oblicze ziemi.
Tej Ziemi!'
Jan Paweł II
"
Natx, nie była mojš ulubienicš..a za szydzenie ze słów Ojca więtego Jana Pawła II w moich oczach jestes juz zerem.
Nie bede nikogo pouczał, poieważ Administrator powinien sam działać widzšc takie bezprawie.
Jestem adminem na innym forum już prawie rok. Tam taki spam jest poniżej krytyki. Niegdy bywalem tu dużo częsciej,ale jak widze co tu sie wyrabia, to bywam tu mało. Jak wchodze i widze idiotyczne wypowoedzi Natx to az mi sie w bebechach wywraca.
Prosze Was, zrobcie cos z TYM
|
|
|
Wierz mi, nikt ci nie zazdroci. Naczytała się i le to zinterpretowała. Nie interesuje mnie twoje życie prywatne. To forum to nie słońce. Nie chcemy żadnej twojej rzeczy, ani nie chcemy cię zagłuszać w pracy. To ty zagłuszasz to forum, twoje zawsze jest na wierzchu.
Zauważyła? I jak ta twoja wspaniała ksišżka okrela ciebie? Może sama nie rozumiesz co robisz? Fakt, nie rozumiesz. A kiedy kto ci to wytyka, szybciutko uciekasz.
|
|
|
Szuineg jeżeli to co mówisz oznacza, że na forum w końcu będzie spokój to prosze bardzo.
|
|
|
No i nie pomogło tak jak mylałem. Ja znam skutecznš metodę na walkę (może "walka" to złe słowo) z tym kim, lecz na razie nie ma możliwoci i czasu.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Mam prosta recepte na rozwiazanie. Wy sie odczepcie i przestancie mnie wyzywac (o przeproszeniu mnie nie mysle, to raczej malo prawdopodobne), a wraz z zachowaniem przez was minimum zasad grzecznosci, bede sie stosowac do waszych prosb.
|
|
|
Hahahaha
Dobre Natx, sorry, herflik, To Ty wyzwalasz na tym forum negatywne emocje poprzez swoje pojebane zachowanie.
Smiesz jeszcze sypac takimi tekstami ? ahahaha
Ile żyje nie widzialem czegos takiego na zadnym innym forum.
Jestes po prostu nieudacznikiem, taka porazka i nie chcesz tego zmienic. Zamiast tego dajesz sie nosic paranoicznym paplaninom i rozmyslaniom o niczym.
Jak to jest ze kiedy KAZDY mowi Ci ze glupoty gadasz Ty dalej uparcie temu przeczysz ?
Ja wiem jak to jest, trzeba miec problemy ze swoja psychika, innej drogi nie widze.
Lecz sie dziewczyno poki nie jest za pozno. Serio Ci to pisze.
ps. Wprowadzasz taki syf rozwniez w swoje nie wirtualne zycie ?
Jesli tak to dziwie sie ze jeszcze Cie nie zapakowali w kaftan.
|
|
|
O ile jestes miezczyzna, to dobrze wiesz, co to znaczy syfic, zarowno w domu, jak i na calej planecie. Dobrze, ze organizuja kursy samoleczenia i medytacji, zamiast nakladania natychmiast kaftanow komu popadnie. Widac, ze typowy z ciebie prostak, ktory w kilku zdaniach chce strescic cos, czego navet nie przesledzil, nie widzial i nie wie, od czego cala sprawa sie zaczela. Typowy naiwniak z ciebie, ktory mysli, ze jak mnie postraszy jakimis duperelami, to zaczne sobie robic z tego powage. Otoz zrozum chlopczyku, ze czasy dominacji mezczyzn sie skonczyly i za dwa lata sie skoncza czasy obrazania mnie, i innych lesbijek oraz gejow. Nic na to nie poradzisz, ze tak wlasnie chce Pan Bog i Jezus Chrystus, ktory jest geniuszem ducha, uzdrowienia i porozumienia. Jesli uwazasz, ze jest inaczej, to znaczy ze slepo podazasz za tlumem i jestes jednym z tych, ktorzy maja zamkniete serce na ludzkie potrzeby i potrzeby wieku.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hey Flik...
|
|||||||||||||
|
herflik5 tez juz nie zyje, czy bedzie nastepca??
|
|
|
Jest problemik nie do rozwišzania !:)
|
|||
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
czyżby ten niewypał zwany natališ męta vel natx w końcu sobie odpucił? :))
|
|
|
Skoro uwazasz za rozkoszne pokochanie Szatna, to trzeba tez pokochac niewypal.
|
|
|
Mój temat widzę pomógł. Natx wprowadzała haos i szum. Mam nadzieje, ze teraz te forum stanie się duzo wartosciowsze.
Chcialbym, zeby powrocili: Arwenka, Haghi, Brat i wielu innyh, którzy juz odeszli z naszego forum. Z tymi osobami i z kilkoma innymi obcnymi jeszcze na forum mozna bylo gadac godzinami.
|
|
|
Haha, sukces!
Jedna kartka mnie do wysłania na więta.
|
|
|
Tak mi się wydaje, że jaki mšdrala poprostu do niej napisał żeby przestała i może rzeczywicie przestała.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 64 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |