Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Natx krzyk rozpaczy ! CZAS
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 105

Nie szkoda ci czasu na krzyk??? Myœli i lęki się materializujš więc otrzšœnij się ze złoœci, rozpaczy i goryczy. To nieprawda, że czas powoli albo, że szybko gna..Czas – niczym monolit trwa.Wiecznie trwa…a to my przemijamy idšc tak schodek po schodku do obiecanej bramy zamknięci w jego œrodku niczym w potrzaskubo na każdym z tych schodów człowiek ziarenkiem jest tylko piasku w klepsydrze narodu.To człowiek jak pienišdz dni liczy napełniajšc godziny a dzieła jego sš niczym Babilonu ruiny..i choć na czasu skali odciœnie œlad swoich nóg,to gdy się wszystko zawali- czas pozostanie. I Bóg.

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

szuineg:
widać że mi to nie wychodzi bo bardzo cię zbulwersowałem.
mnie takie rzeczy nie bulwersujš, mnie bulwersuje, kiedy ktoœ nie szanuje drugiego człowieka
szuineg:
Czemu moja niewiedza jest złoœliwoœciš wymierzonš w twojš stronę?
wydawało mi się, że to pojęcie jest ogólnie znane
szuineg:
Czemu uważasz ża Natalia jest złoœliwa?
bo np. ignoruje nasze proœby

szuineg:
Masz czas i ochotę pisać prowokację pod adresem Natx w innych wštkach a nie umiesz Mi odpowiedzieć na konkretne pytanie
Toże mam czas nieznaczy ,żecišglemuszę siedzieć przed kompem,spędzam swój wolny czas również winny sposób. Chcesz odpowiedzi? proszę bardzo . Natx wciska sięze swoimi topikami i tekstami a raczej hasełkami wszędzie,powodujšc tym samym zamęt. Nie jest nic wjakiœsensownysposób uporzšdkowane, gdziekolwiek się nie wejdzie w temat wszędzie Natx. Żebyjeszcze z jakimœ mšdrym tekstem,skłaniajšcym domyœlenia....ale skšd, raczej jest to monolog,który nic sensownego nie wnosi.Chyba,że tylko dla ciebie, więc sobie z niš rozmawiaj....jeœli masz o czym. Pojechałeœ po mnie :) ulżyło ci????? Taka jazda to pikuœ....proszę o więcej, dopiero się rozgrzewam :))))

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Dodo:
Pojechałeœ po mnie :) ulżyło ci????? Taka jazda to pikuœ....proszę o więcej, dopiero się rozgrzewam :))))
Nie wręcz przeciwnie, zabolało. Nie będzie więcej, przykro mi ale cię zawiode, mnie bawiš tylko spory na jakiœ temat, a nie spory między ludŸmi o to kto jest bardziej ludzki, kto jest irytujšcy, kto jest zły, dobry itp. wady i zalety ludzi mnie nie interesujš, interesujš mnie ich poglšdy na œwiat i to co się na nim dzieje.
Campari:
szuineg:
widać że mi to nie wychodzi bo bardzo cię zbulwersowałem.
mnie takie rzeczy nie bulwersujš, mnie bulwersuje, kiedy ktoœ nie szanuje drugiego człowieka
szuineg:
Czemu moja niewiedza jest złoœliwoœciš wymierzonš w twojš stronę?
wydawało mi się, że to pojęcie jest ogólnie znane
Więc jak już wszystko mamy wyjaœnione to jakiego typu robie błędy, stylistyczne - uniemożliwiajšce zrozumienie tekstu, czy gramatyczne - psujšce wyglšd wypowiedzi?

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Widzisz, navet nie wiesz, ze w New York jest liceum dla homo. Oto jak Polacy sa zacofani. Doda ma racje, ze jestemy daleko za murzynami. Czas to nadrabiac ludzie!!

http://www.ooops.pl/blog/images/rotator/02.jpg http://www.ooops.pl /blog/images/rotator/02.jpg

szuineg:
Nie wręcz przeciwnie, zabolało. Nie będzie więcej, przykro mi ale cię zawiode
Nie tomiałam na celuby bolało.Samostwierdzenie " pojadępododo" też nie brzmi zachwycajšco. Dobrze, że nie będzie więcej i o to chodzi. Umiesz się zatrzymać,ja też życzę tego i Natx. Ciekawe sš poglšdy na œwiat innych ludzi, właœnie o to chodzi by się nimi dzielić , bez wciskania wielu fotek, które bawiš Natx ,może i Ciebie również ale jak zdšżyłeœzauważyćpozostałš resztę zainteresowanych nie ! Koniec, końców efekt jest taki , że postawa Natx sprowokowała do sprzeczki . Teraz się ciebie Natx zapytam....o to tobie chodziło ????

Ty Dodo bys siedziala jak kura na grzedzie i nic nie zmieniala najlepiej.

Dodo:
Ciekawe sš poglšdy na œwiat innych ludzi, właœnie o to chodzi by się nimi dzielić , bez wciskania wielu fotek, które bawiš Natx
Tobie też życzę tego abyœ umiała się w końcu zatrzymać. Pawlak z Kargulem w końcu zapomnieli o co się kłócili bo najważniejszy był spór sam w sobie, on ich utrzymywał przy życiu. To jak dwaj biegacze którzy zapomnieli gdzie i po co biegnš, każdy z nich dawno by się zatrzymał, lecz nie chce być tym pierwszym, bo co jeżeli ten który się nie zatrzyma dotrze do mety (która jest utopiš)? Lecz mety nie ma.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Tak sobie czytam i czytam i koncu sie zagotowalem. Natx, kobieto, po raz pierwszy w zyciu spotykam sie z tak beznadziejnym przypadkiem jak Ty. Emocjonalnie jestes na poziomie dziecka z 1 klasy i to chyba na wyrost ocena. Pierniczysz sama chyba nie wiesz o czym, jesli juz masz takie glebokie spostrzezenia / przemyslenia to racz prosze tlumaczyc o co Ci chodzi, nie kazdy jest tak "gleboki" jak Ty. Miej to na uwadze. Kiedys to forum mialo swoj klimat, jedyny w swoim rodzaju. Wchodzilo sie tu, czytalo, wiele tesktow bylo inspirujacych, madrych. Nie dociera do Ciebie to ze kazdy ma Twoja tworczosc gdzies ? Twoja rozpierducha na forum zwie sie grafomanstwem. Starcilem watek, zreszta i tak to nic nie da. Spadam z tego lajna, miarka sie przebrala, szkoda tego forum, umarlo przez jednego niedorozwoja z przerosnietym ego. Bye Destruktorze

ja się domyœlam kim jest idiota ;)

Twarda gra, pa pa.

Natx:
Ty Dodo bys siedziala jak kura na grzedzie i nic nie zmieniala najlepiej
Nie znasz mnie i nic o mnie nie wiesz. Więc oszczędŸ sobie ocenę. Problem w tym ,że sama nic nie zmieniasz , proszš cię ludzie abyœ zaprzestała w taki sposób zaœmiecać forum, ty ich ignorujesz, ba! z dodatkowym zapędem czynisz to jeszcze intensywniej....czy to nie złoœliwoœć ??? W zakres Twojego życia nie wchodzę, bo cię nie znam być może gdyby było inaczej polubiłabym ciebie i tematów do rozmów byłoby bez końca. Oceniam twojš postawę z perspektywy postawy Twojej na forum....nie w życiu .

szuineg:
Więc jak już wszystko mamy wyjaœnione to jakiego typu robie błędy, stylistyczne - uniemożliwiajšce zrozumienie tekstu, czy gramatyczne - psujšce wyglšd wypowiedzi?
chodzi mi o błędy ortograficzne, które jednak nie przeszkadzajš mi w rozumieniu tego co piszesz, czyli jest OK :)

Ja mysle, ze Idiota to shuineg.

Idiota jest tylko jeden. Rozwieje watpliwosci - to moj pierwszy post na ejsi.

Natx:
Widzisz, navet nie wiesz, ze w New York jest liceum dla homo. Oto jak Polacy sa zacofani. Doda ma racje, ze jestemy daleko za murzynami. Czas to nadrabiac ludzie!!
bezczelna lesba z ciebie. co ma moja niewiedza na temat szkół dla homo w nowym jorku do poziomu zacofania Polaków?!?! a na zachodzie to masz taki hajlajf? nie rozœmieszaj mnie, założe sie, że spora grupa brytyjczyków nie wie gdzie jest Polska.

przypomina mi się sytuacja ze starego forum ejsi, gdzie... a zresztš chyba pamiętacie. p.s. idioto, skoro to Twój pierszy post na ejsi, to skšd wiesz co było kilka miesięcy temu? ;)

Idiota ma podobna forme ukladu pisma do shuineg'a.

Czytalem, obserwowalem a teraz nie wytrzymalem i cos od siebie napisalem.

szuineg:
Tobie też życzę tego abyœ umiała się w końcu zatrzymać
Masz całkowitš rację.Ostatecznie nikt, ani nic na siłę mnie tu nie trzyma. Po moich wakacjach nastałam zmiany, poczštkowo stwierdziłam OK! dobrze jest. Ja się mogę zatrzymać, tak jak wielu innych , Natx rozumiem to nie dotyczy, ona może jak wulkan lawš zalewać wszystko na co spojrzy . To jest jawna dyskryminacja dodonizmu :))))

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 105
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.