| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Obłęd! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 70 |
|
jeżeli admin nie zareaguje to nie będzie można prowadzić normalnej dyskusji, bo na każdej stronie będzie 99% spamu natx'owego. nawet spamujšce boty nie były tak upierdliwe, bo każdy spam różnił sie od siebie, a ja tu w każdym wštku widze te same zdjęcia i te same texty. powtarzajš się kilkukrotnie
|
|
|
Slowo ignorancja budzi we mnie zle odczucia. Zatem wymysle sobie wlasna metode walki z trollami.
|
|
|
Kochane trolle, przestancie mnie obrazac i tworzyc topiki na moj temat, a wtedy ja bede, nie to bez sensnu. Trolle beda tworzyc topiki na moj temat, zeby robic mi na zlosc.
|
|
|
Prawo Godwina (Reguła Godwina Analogii do hitleryzmu, znana także jako Prawo Perdono) - użyte pierwszy raz w 1990 r. przez Mike'a Godwina na grupach dyskusyjnych brzmi:
Im dłużej trwa dyskusja internetowa, tym prawdopodobieństwo porównania czego lub kogo do nazizmu lub Hitlera bliższe jest 1.
Wikipedia®
Wow!! Wiedza to potega!!
|
|
|
Te wszystkie teorie matematyczne (fizyczne, psychiatryczne, socjoligiczne, finansowe) sa zbyt proste, jak na ich wszechswiaty.
|
|
|
tyle się kochana napisała a i tak nie można tego zrozumieć. bełkot jak zwykle
|
|
|
Ku mej radosci angielscy chlopcy sa bardziej inteligentnii.
|
|
http://michalovski.free .fr/vignette/e5.jpg |
|
http://www.euronet. nl/users/e_wesker/jpg/7.jpg |
|
|
|
|
|
heh ja już się gubie na tym forum, w każdym wštku góra lodowa i wiatrak, musze looknšć na tytuł wštku, bo inaczej nie wiem o czym on jest
sad
|
|
|
To ty wchodzisz w watek i dopiero potem patrzysz na tytul??
|
|
|
|||
|
gawarantuje, że nie mam. po prostu nie przyklejam sie do kompa, tylko wstaje od niego, żeby wykonac pewne czynnoci ;)
|
|
|
Natx nie założy bloga, bo i tak nikt by na nim nie pisał. Ale rozwišzanie dobre, nie powiem.
|
|
|
Mialam blogi i pisali na nich, luz, lecz wole forum, ze wtedy sie weicej dziej.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 70 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |