Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wendol pomoz plz
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62

ej adam kiedys zamiesciles takšm stronke gdzie mozna bylo dawac mp3 na stronke potem sluchac jej na stronie ?? jesli wiesz oco chodzi to daj linka zgory tex

Wina tuska

Natx:
Grasz dobrego tatusia podejrzewajacego mnie o narkotyki
Naucz się czytać uważnie, skup się i przeczytaj jeszcze raz. Spróbuję Ci to ułatwić: Ale Twoje wypowiedzi (swobodny i bezładny lot myœli) wyglšdajš jakbyœ coœ ćpała (i tu nie dziwię się podejrzeniom Twoich rodziców).

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Trolluj, trolluj :-)

No cóż - doprowadziłaœ do tego, że ja też będę Cię ignorował. Gadaj sama ze sobš, jeœli lubisz. Pa.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ku mej radosci angielscy chlopcy sa bardziej inteligentnii.

dzieki DAREK :) a teraz cala prawda o trollu :) Click here to watch cos-dla-natx

Wina tuska

Tak, DAREK jest trollem.

Alkazam tez jest trollem.

Campari jest trollem.

Wyckret jest trollem tez czasem.

Bywa chlopcy, bywa, coz. Rozumiem, ze zarabiacie mniej niz ja i macie dola. Wspolczuje wam, nawet bardzo. Trzymajcie sie tam zdrowo!!

Wyszło szydło z worka. Natx się dowartoœciowywuje się na nas z powodu niskich zarobków. Wspaniale.

Wyckret taka jest prawda, ze wy faceci macie fiola na punkcie kasy i gdy kobieta wiecej zarabia, to dostajecie szajby.

Ja jakoœ nie mam. Może to kwestia wychowania? Nie ma nic gorszego niż zazdroœć. I powiedz że nie uważasz kobiet za rase wyższa...

Dziwi mnie po prostu, dlaczego wiekszosc facetow nie goli nog, pach, nie farbuje wlosow, nie robi sobie manicure.

Uwazam, ze faceci powinni sie bardziej szanowac i przestac sie wstydzic tego, ze chca czegos, co jest 'zarezerowane' dla kobiet....

Kiedys w Egipcie mezczyzni sie malowali rownie mocno jak kobiety :-)

Lepiej, gdy ludzie sluchaja samych siebie.

Na tym œwiecie pienišdze sš konieczne. Powinieneœ jednak mieć tylko tyle pieniędzy, ile potrzebujesz, by zaspokoić najważniejsze potrzeby. Powinieneœ również mieć pienišdze na to, aby pomagać innym. Najlepsze, co możesz z nimi zrobić, to sprawiać innym radoœć. Naturalnie powinieneœ móc również sprawiać radoœć sobie. Nie należy mieć wysokiego mniemania o ascetycznych filantropach, którzy robiš wrażenie, jak gdyby istnieli tylko dla innych, a mimo to idš zgorzkniali i ponurzy przez życie. Strzeż się jednak zbyt dużej iloœci pieniędzy, które nie sš przewidziane na dobre inwestycje. Mogš one szybko sprawić, że staniesz się dumny i nieczuły. Ponadto wiele pieniędzy stwarza wiele kłopotów. Żyj w prostocie. Ciesz się z rzeczy małych. Miej zawsze otwarte oczy i uszy na piękno natury. Rozwijaj swojš miłoœć do innych. Będziesz miał wówczas wystarczajšco dużo radoœci, która nic nie kosztuje. Rozważ w końcu jeszcze jedno: pienišdze sš ogromnš iluzjš, która obiecuje ci szczęœcie. Pienišdze w ogóle nie przynoszš szczęœcia, inaczej zupełnie biedni ludzie nie mogliby być szczęœliwi. Strzeż się przed fałszywymi złudzeniami, jakie dajš pienišdze. Trzymaj się tej nauki i nie zapominaj, że każde pienišdze, również twoje, należš do Boga. Jeœli weŸmiesz sobie te rady do serca i poprosisz Boga o pomoc, twoje korzystanie z pieniędzy będzie przebiegało szczęœliwie.

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Model rodziny wedlug kosciola katolickiego sie rozpada. Ludzie powinni sluchac samych siebie, a nie jakiegos ksiedza. Moi rodzice wracaja z mszy jak zaprogramowane zombie. Uf, jak fajnie, ze juz jestem z dala od tego.

http://www.salagir.com/gfx/troll-web.jpg
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.