| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wendol pomoz plz | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62 |
|
ej adam kiedys zamiesciles takšm stronke gdzie mozna bylo dawac mp3 na stronke potem sluchac jej na stronie ?? jesli wiesz oco chodzi to daj linka zgory tex
|
|
Wina tuska |
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
No cóż - doprowadziła do tego, że ja też będę Cię ignorował.
Gadaj sama ze sobš, jeli lubisz.
Pa.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ku mej radosci angielscy chlopcy sa bardziej inteligentnii.
|
|
|
dzieki DAREK :) a teraz cala prawda o trollu :)
Click here to watch cos-dla-natx
|
|
Wina tuska |
|
Bywa chlopcy, bywa, coz. Rozumiem, ze zarabiacie mniej niz ja i macie dola. Wspolczuje wam, nawet bardzo. Trzymajcie sie tam zdrowo!!
|
|
|
Wyszło szydło z worka. Natx się dowartociowywuje się na nas z powodu niskich zarobków. Wspaniale.
|
|
|
Wyckret taka jest prawda, ze wy faceci macie fiola na punkcie kasy i gdy kobieta wiecej zarabia, to dostajecie szajby.
|
|
|
Ja jako nie mam. Może to kwestia wychowania? Nie ma nic gorszego niż zazdroć.
I powiedz że nie uważasz kobiet za rase wyższa...
|
|
|
Dziwi mnie po prostu, dlaczego wiekszosc facetow nie goli nog, pach, nie farbuje wlosow, nie robi sobie manicure.
|
|
|
Uwazam, ze faceci powinni sie bardziej szanowac i przestac sie wstydzic tego, ze chca czegos, co jest 'zarezerowane' dla kobiet....
|
|
|
Kiedys w Egipcie mezczyzni sie malowali rownie mocno jak kobiety :-)
|
|
|
Na tym wiecie pienišdze sš konieczne. Powiniene jednak mieć tylko tyle pieniędzy, ile potrzebujesz, by zaspokoić najważniejsze potrzeby. Powiniene również mieć pienišdze na to, aby pomagać innym. Najlepsze, co możesz z nimi zrobić, to sprawiać innym radoć. Naturalnie powiniene móc również sprawiać radoć sobie.
Nie należy mieć wysokiego mniemania o ascetycznych filantropach, którzy robiš wrażenie, jak gdyby istnieli tylko dla innych, a mimo to idš zgorzkniali i ponurzy przez życie.
Strzeż się jednak zbyt dużej iloci pieniędzy, które nie sš przewidziane na dobre inwestycje. Mogš one szybko sprawić, że staniesz się dumny i nieczuły. Ponadto wiele pieniędzy stwarza wiele kłopotów. Żyj w prostocie. Ciesz się z rzeczy małych. Miej zawsze otwarte oczy i uszy na piękno natury. Rozwijaj swojš miłoć do innych. Będziesz miał wówczas wystarczajšco dużo radoci, która nic nie kosztuje.
Rozważ w końcu jeszcze jedno: pienišdze sš ogromnš iluzjš, która obiecuje ci szczęcie. Pienišdze w ogóle nie przynoszš szczęcia, inaczej zupełnie biedni ludzie nie mogliby być szczęliwi.
Strzeż się przed fałszywymi złudzeniami, jakie dajš pienišdze. Trzymaj się tej nauki i nie zapominaj, że każde pienišdze, również twoje, należš do Boga. Jeli wemiesz sobie te rady do serca i poprosisz Boga o pomoc, twoje korzystanie z pieniędzy będzie przebiegało szczęliwie.
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Model rodziny wedlug kosciola katolickiego sie rozpada. Ludzie powinni sluchac samych siebie, a nie jakiegos ksiedza. Moi rodzice wracaja z mszy jak zaprogramowane zombie. Uf, jak fajnie, ze juz jestem z dala od tego.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |