| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Mam doła, z domu mnie wyrzucili rodzice.... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 102 |
|
Czy to się zalicza to zjawisk paranormalnych? Jestem teraz u znajomych. Jestem lesbijkš i rodzice o tym wiedzš. Pewnie myleli, że to tylko zabawa i fanaberie, i że mi przejdzie, albo co gorsza, myleli, że udaję.
|
|
|
Oni powiedzieli, że albo kociół i leczenie z homoseksualizmu albo wypier....
|
|
|
A nie rozumiejš że kto może być ateistš/ innego wyznania?
Co do orientacji to samo?
|
|
|
Natx, jeste teraz u znajomych, którzy majš dostęp do neta, tak? i siedziesz u nich na kompie odkšd wyniosła się z domu? musiała się pokłocić ze starymi naprawdę rano, bo od znajomych pisała już jakie 8 godzin temu
hmm
|
|
|
Padały deszcze czasami, ale przelotne. Potem udało się mi przekonać przyjaciółkę z Wawy i zaprosiła mnie do siebie.
|
|
|
|
|
|
Jestescie slabi, dlatego nie potraficie uwierzyc w moja histotrie i choc NIBY jestescie tacy INDYGO i KRYSZTALOWI, wasza intuicja was zawiodla. To, co opisuje tutaj jest prawda, lecz nie mnie zmuszac was do rozrozniania. Moge jedynie teraz po tym wszystkim zauwazyc, kto ma dar rozpoznawania prawdy, a kto nie.
|
|
|
Ty mi nie wierzysz i gardze toba od tego czasu, ze masz takie slabe zdolnosci paranormalne.
|
|
|
ja bym chcial toba gardzic, ale nie umiem, bo juz taki jestem. jestem jak inni Indygo - niezdolny do nienawici
|
|
|
Gdybys nie sugerowal, ze sie mam wynosic z tego forum, bylabym sklonna toba nie gardzic, lecz wobec tego oraz wobec twej niklej zdolnosci odczuwania prawdy, gardze toba podwojnie. Nie mniej nie jest to cel mojego przebywania na tym forum, stad zanzaczam, ze nie musisz sie obawiac juz wiecej mojej osoby. Zebralam wystarczajaco duzo dowodow na to, ze jestes pseudo UFO.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 102 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |