| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| nowe forum? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 174 |
|
...ja nie wam jak wy myslicie,ale od kiedy zmienilo sie forum to jakos tu.....pusto rozmowy nie sa juz tak emocjinujace,dynamika bliska zeru,a wiekszosc tematow sie powtarza
po co zakladac nowy temat jak mozna ciagnac taki sam w ktrorym jest juz duzo wiadomosci? ....ale ludziom sie nie chce...
a mnie sie nie chce czytac w kolko tego samego i powtarzac to samo co juz pisalam na ten temac pare dni temu...
sory ze marudze...
to sa moje subiektywne odczucia,ale mowie jak mi sie cos nie podoba....
..coraz rzadziej tu zagladam i chyba niedlugo juz mi sie to znudzi...
|
|
|
Aneczka, kiedy się mówiło, że takie teksty jak twoje pochodzš spod budki z piwem.
Teraz w szkole podstawowej tak "kulturalnie" się dyskutuje?
Chyba jednak wiat schodzi na psy, a to forum już na pewno.
Straszne fekalia tu wylewasz aneczko, bardzo wysoki poziom smrodu reprezentujesz.
Naprawdę, mam do Ciebie bardzo poważnš probę - nie rób bydła na tym forum.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
darek daj spokuj nie warto....to dno cie pewnie nawet nie rozumie
|
|
|
|||
http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit |
|
|||||
http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit |
|
|||||||||||
|
Nie no wybaczcie, ale jeli to ma tak dalej jebać to będę musiał wybyć.
|
|
|
Połšcz kiedy kepułg kilka wštków w jeden, chodzi o całokształt.
Powiedzmy kepułg (szuineg), że się zgodzę z twoim widzimisie (prowokacjš) i zrobię to, co planowałem od czasu, gdy jaki admin zepsuł to forum (skasował częć tematów, spowodował że większoci nie można kontynuować, nie ma wyszukiwania), mianowicie pożegnam was wszystkich.
Niech aneczka się tu dzielnie udziela i mówi o "skurwiałej łšce" itp. - gratulacje za styl, luz i poczucie humoru, ale ja nie mam zamiaru babrać się w takim forum.
To miało być forum zjawisk paranormalnych, a nie prostacko-chamskich, nie mam zamiaru się tu babrać, znam bardziej rozwijajšce zajęcia.
A więc żegnam wszystkich i opuszczam ten "wymiar rzeczywistoci", wracam 21 grudnia i sprawdzę jak tam poziom tego forum (techniczny i merytoryczny) i jaki język stał się tu obowišzujšcy, oby nie łacina podwórkowa.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Darek rozmawiałem ostatnio z kumplem przy piwie o Tobie i wspominalimy jak głupio było kiedy robilimy rozpierdol dostajšc wspomaganie from other side, niewiele z tego rozumiejšc i mamy nadzieje że Tobie i Tobie podobnym wkońcu przejdzie ta ziemska melancholija :)
Reszta topi się we własnych ekstrementach, żeby wszystko było jasne.
|
|
|
Mam nadzieję darku że twoja decyzja nie jest powodowana jakim urazem do ludzi tu piszšcych. Niech będzie choć trochę jak dawniej, niech każdy pisze co mu się podoba, nawet o dupie maryny czy romana.
Wystarczy się nie udzielać w wštkach które nas nie interesujš i nie moralizować, bo przecież każdy jest najmšdrzejszy i wie lepiej, nikt z nas nikogo nie przekona. Ale każdy może dodać swoje 3 grosze.
Cieszę się że kto zauwazył że to ja (w sumie nick niezbyt zaszyfrowany).
Wraz ze zmianš forum trochę zostało popsute, ale wierzę że w miarę upływu czasu niedogodnoci zniknš, kub przestanš przeszkadzać. Ja się stšd nigdzie nie ruszam, a jak już nikogo nie będzie to założe zamknę bramę i zawieszę kłódkę (mogę też zgasić wiatło).
PS. Liszaju, a kim byłe jak robiłe rozpierdol i co to za support miałe?
|
|
|
|||
|
Nie chcę mówić "a nie mówiłem" (że jak wprowadzicie rejestrację to forum upadnie).
Kepługom wszelakim i aneczkom pewnie to na rękę.
Szkoda, że DW odchodzi, to też wpłynie na zmianę tematyki dyskusji na mniej interesujšcš.
"robilimy rozpierdol dostajšc wspomaganie from other side, niewiele z tego rozumiejšc"
zagadkowo mówisz, czy chodzi ci o prowokacje które pisało tu przecież kilka osób, bo żadnego rozpierdolu poza spambotami (czego nie nazywałbym rozpierdolem) tu nie było hehe. Trochę prowokacji było, specjalnie nakierowanych na zrobienie kontrowersji, jakto mówi siostra Basen z D.O.N "na pomylunek". :-P
Teraz to forum zmieniło się w nudne miejsce jak tysišce innych, kiedy gdy kto chciał wyznać publicznie że zamordował kogo i zobaczyć reakcje innych poprostu to pisał, obecnie jest skazany na przebrnięcie przez procedurę rejestracji co sprawia że ludzie przestajš być przynajmiej w swoim mniemaniu na tyle anonimowi by mówić prawdę (lub fikcję ale takš która bliższa jest ich prawdziwemu obrazowi niż rzeczywista prawda).
Rejestracja - owszem wyeliminowała boty... tylko boty
Ale czy to wystarczajšca cena by zapłacić za wiele ciekawych osób które położyło, bšd położy laskę na to forum.
|
|
... |
|
|
|
|
|
|
|
hahaha xD
Spójrzcie na wasze bogate wewnętrzne życie, cele i aspiracje to takie puste szambo że macie,
do prawdy,
wskrzesić trupa starego forum,
znajdujšc odrobine na waszej doskonałej drodze poznania,
biedzšc i lamentujšc, robišc z wszystkiego problemy.
Takš metodologiš "niechaj mnie kapłan prowadzi co mam czynić, za ręke za ucho, na kolanach byle do słusznego celu" moje drogie krasnale się posłuże taki schemacik :
-Niepodoba się z zmieniamy forum na takie które nam pasuje
-niepasuje? w pierwszej kolejnoci żegnamy się i rozglšdamy się za znakami z nieba co dalej
-kto się komu niepodoba?
to sowicie opierdolić byle wiedzieć za co to podkrelam uzasadnienie było by na miejscu
-kto kogo intryguje/zaskakuje?
zamiast gdybyć "fajnie mówisz", "ciekawe co chciał powiedzieć?" zadać pytanie jasne kurwa, klarowne pytanie od tego duma się niepołamie no chyba że kto cierpi na brak osobowoci(tłum.przyp.Krk)lub cierpi na żel mur beton dume gdzie zdaniami operuje jak chirurg skalpelem byle się nadto niewychylić zza węgła pancerza
-To forum niema żadnej logiki, "Póg z nami!" zdjeli cenzure
swoboda ma swoje granice byle niezniekształcić poczet tego treci własnej wypowiedzi a że typowy szary obywatel to jedna wielka etykieta ograniczeń więc jakš "nić porozumienia" trza na tš rolke nawinšć że się tak wyraże
|
|
|
ke1przez2g dzieki za zrozumienie
|
|||
|
nie to zebym chciala cie urazic
wyszalej sie na tej wycieczce, na ktora teraz jedziesz i jak bedziesz mnial okazje to i tam sie rozwin tylko uwzaj zeby Toba dupy sobie nie podtarli. I nie zlosc sie na mnie bo ke1przez2g znowu mial racje, to jest odwet, klutnie ty zczales.
|
|
|
pasuje do tego forum
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 174 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |