Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Apel!!Ignorujcie żyda i innych chorych ludzi!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 73

Oni potrzebujš pomocy lekarskiej.Np.ćwiczenia z piłkš lekarskš lub kitelem.

Ahmed nie denerwuj się - właœnie rozmawiałem z szefem gminy więc Bracia w Wierze sami sobie ustalš dokładnie nick Żyd i wytłumacza mu co i jak, kwestia tygodnia. Bo to, że podaje raz inny serwer a drugi raz inny to tylko jego denna sztuczka maskowania adresu IP. No ale oni ustalš - jak zakończš Modlitwy to ustalš, namierzš i odwiedzš z Wizytš Duszpasterskš. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Tak? A nawet jakby ktos zdobyl moje miejsce zamieszkania (bylem straszony juz tak wiele razy), to co mi zrobisz? Pod jakim pretekstem? Wolnosci pogladowej? A prosze bardzo wpadaj , moge ci podac moj adres numer telefonu i nawet rozmiar buta, wpadaj sam, policja bronia sie tylko slabi.

Koleœ ty mnie nie rozœmieszaj - bo to co tutaj wypisujesz to opowiesz barciš w wierze doœ już tutaj narobiłeœ smrodu czas zatem ten smród zaczšć wšchać. Ja znam bardzo wielu Żydów i własnie oni chętnie cię poznajš osobiœcie :) życzę ci duzo szczęscia i sukcesów to tyle. Pozdrawiam cię goršco Igor ps. jesteœ po prostu œmieszny, nawet nie wiesz z kim piszesz ?? to tym bardziej dowodzi co możesz i kim jesteœ ;(

Niech Moc Będzie z Tobą

gdyby nie policjaa w twoim domu nie byloby juz zadnego smiecia, i nie dlatego ze sprzataczka by chate ci posprzatala, szanuj blekit, blekit uspokaja. [%sig%]

http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit

To moze teraz wywroz z tarota ile mam wzrostu ile waze i czy trenuje jakas sztuke walki.

Napiszesz do gminy zydowskiej? A pisz sobie :).

ale pompa [%sig%]

http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit

Igor, a ty moze myslisz ze wiesz z kim rozmawiasz?

Chłopie nie rozœmieszaj mie ty i twoje sztuki walki - wiesz co mozesz sobie z nimi zrobić ? Ja trenuję 20 lat i niekomu tego nie mówię bo po co? Jak wpiszesz jaromiko do googli to się przekonasz co trenuję ;) i dlaczego nie mam sparingpartnerów od jakichœ 10 lat ;) Więc kompletnie przestan mnie rozœmieszać bo jak się zirytuję to sam się tobš zajmę ;) I nikt już nie będzie do tego potrzebny. I tak zakończš się twoje cymbałowate wywody, ba jak cię czytam to przypomina mi się taki idiota marokańczyk którego mieliœmy w regimencie co miał miec czarny pas w judo, tylko jak przyszło co do czego to się posrał ze strachu. Więc już mnie dalej nie rozœmieszaj, załóż sobie swój wštek i pisza co tam ci się ubzdura i nie zaœmiecaj wštków i nie obrażaj ludzi - to na tyle. Jak na takiego kogoœ to i tak za dużo napisałem Z Bogiem http://www.jaromiko.republika.pl/jaromiko.GIF

Niech Moc Będzie z Tobą

HAHA igor, dales sie nabrac na te sztuki walki, celowo tak napisalem. Teraz widac jakto lubisz sie chwalic co ty nie trenujesz i jakie masz pasy, gardze takimi.

pozatym polecam strone http://itf.prv.pl/ , moze artykuly tam ciebie czegos naucza, chociaz watpie ;-). W realnej walce mozesz i nawet trenowac 9999 lat sztuki walki. "nawet herkules dupa gdy wrogow kupa" osobiscie do ciebie nic niemam , ale chwalenie sie co to nie trenujesz jest nienamiejscu.

http://sus.univ.szczecin.pl/~maciejs/taktyka/taktyka_walki.html

szczegolnie polecam to http://sus.univ.szczecin.pl/~maciejs/taktyka/taktyka_walki.html#lie2

Kłamstwo #4 "Z zapaœnikiem / bokserem / xxx na ulicy nikt nie ma szans" (za xxx wstaw dowolne) Kłamstwo,a raczej bardzo rozpowszechniony mit. Jak napisałem na samym poczštku - na ulicy raczej nie spotkasz fachowców! (chwytaczy, uderzaczy) Spotkasz natomiast leszczów - ich siła leży w iloœci, nie w umiejętnoœciach. Co by było gdyby, można sobie podarować. Nie będzie po prostu takiej sytuacji! NAJPIERW trzeba się zastanowić co zrobić z jednym, góra dwoma napastnikami! W walce z większš iloœciš przeciwników i tak się wiele nie wskóra! Gdyby realia były inne - nie miałoby dużego sensu trenowanie sztuki walki / systemów. "A spróbuj tak zrobić z szybkim zapaœnikiem" "A jak ktoœ ci wbije nóż w plecy" "A jak wyskoczy grupa ... " "czy w realnej sytuacji na ulicy gdy przeciwników jest kilku i majš jakieœ zabawki jest czas na zastosowanie dzwigni bšdŸ duszenia i czekanie aż przeciwnik się podda, przecież w tym czasie drugi może nam przyłożyć w głowę bejzbolem" "A jak będzie 50 ninja z UZI i granatnikami przeciwpancernymi??" To typowy syndrom trenujšcych nieskuteczne sztuki walki (tj. aikido, capoeira i inne)- wyolbrzymiajš oni zagrożenie, wymyœlajš kosmiczne schematy -aby pokazać, że żadna sztuka walki się nie sprawdzi, zamiast uzmysłowić sobie zagrożenie, pomyœleć co można zrobić aby poprawić swoje bezpieczeństwo, generujš tego typu głupoty na różnych forach dyskusyjnych w Internecie... To nieprawda, że po ulicach biegajš tłumy doskonale wytrenowanych, uzbrojonych po zęby komandosów czy wœciekłych rzeŸników z nożami... W wielu wypadkach stawienie oporu pozwala się obronić. Napastnicy oczekujš biernoœci - inne zachowanie burzy ich schemat!

No niestety jesteœ kolego nie poważny, rzeczywiœcie szkoda na ciebie czasu ;( trudno. Powodzenia Igor ps. ty nie doœc że jesteœ naiwny to jeszcze nie umiesz czytać - a mało tego nie rozumiesz tekstu a wszystkich chcesz pouczać i bawić się w sztuczki dialektyczno retoryczne - taki stan nazywa się paranojš - to jest etap przed depresjš. Wogóle na marginesie ty powinieneœ udać się do psychologa, masz poważne zaburzenia, pomijam już poczucie misji i inne głópoty. Twoje dšżenie do bycia pierwszym na tym forum oraz - narzucanie się œwiadczš o tym, że ty poprostu nie masz kolegów - mało tego tutaj chcesz oderagowac to, że jesteœ ignorowany i odrzucony w swoim własnym œrodowisku. Czemu ja się osobiœcie nie dziwę ;( Ty nikogo nie masz dlatego tutaj œleczysz i kazdemu chcesz coœ udowodnić - tylko widzisz wszyscy to majš w d........ Postawiłem ci karty na Zaklęciach i powinieneœ się do tego zastosować - im wczesniej tym lepiej. Teraz to poprostu ci współczuję ;( Ty jestes naprawdę chory TWOJA CHOROBA NAZYWA SIĘ SAMOTNOŒĆ

Niech Moc Będzie z Tobą

3.1 Obrona przed nożem Wierzysz w obronę przed nożem? Pamiętaj: obrona przed nożem to wielkie oszustwo! Masz minimalne szanse na wyjœcie bez szwanku z takiej sytuacji. Instruktorzy którzy nauczajš tego typu technik ponoszš wielkš odpowiedzialnoœć, za życie swoich kursantów. Wykwalifikowany nożownik może każdego, (obojętnie ile lat i co trenujšcego) zarżnšć w cišgu kilku sekund! Nie potrzeba zresztš nożownika, wystarczy dowolny, agresywnie atakujšcy człowiek z nożem w ręce! W przypadku spotkania z osobš uzbrojonš w ostre narzędzie zamieniasz się po prostu w kawałek mięsa. Nieważne czy jesteœ mistrzem jakiegoœ stylu walki, komandosem czy innym "expertem". I tak postrzegam wszystkich uczšcych obron przed nożem. Krwisty kawał mięsa, łatwy do zaszlachtowania. Nie uważam się za experta czy nożownika. Umiem niewiele - ot 2-3 pozycje, parę uchwytów, kilka technik "na krzyż" + agresywnoœć. Ale już to wystarczy, zapewniam. Sparowałem z wieloma najróżniejszymi osobami. Większoœć z nich miało doœwiadczenia w krav maga, Combacie 56, różnych stylach Jiu-jitsu, BJJ, boksie, karate, taekwon-do, kickboxingu, muay thai (doœwiadczenia tylko z jednego stylu albo nawet w kilku stylach). Obojętne czy ktoœ uczył się obron przed nożem, czy nie. Wszyscy byli łatwiutkim celem. Zawsze kończyło się to tak samo. Najpierw rozproszałem ich uwagę niskim kopnięciem albo uderzeniem przedniš rękš- a potem "chlastałem" (cišłem): po szyi, rękach i na okrasę kilkukrotne dŸgnięcie w brzuch. Zaraz jakiœ wštpišcy napisze mi, że to atrapa, że na ulicy byłoby inaczej. Tak, to prawda byłoby! Skończyłoby się pewnie mojš odsiadkš. Skoro trafiam atrapš, nożem zrobię dokładnie to samo. Tylko atrapa rani dumę i niszczy wiarę w "obrony", a nóż zabija. Im prędzej trenujšcy sztuki walki przestanš wierzyć w brednie serwowane im przez oszołomów i "speców", tym lepiej. Wiem jakie rany zadaje nóż. Byłem kilkukrotnie ranny od ostrych narzędzi w różnych okolicznoœciach. Sam możesz bez konsekwencji prawnych i urazów ciała to sprawdzić: popracuj różnymi narzędziami przy mięsie (zabitych zwierzętach). SprawdŸ: jak nóż wchodzi w tkanki, czy się nie klinuje, jak głębokie rany zostawia! Myœlisz może, że takie mięso (może być także z koœćmi itp.) czymœ się różni w trakcie rozkrawania i ršbania od człowieka? (poza tym, że żywy organizm mocno krwawi i odczuwa ból)

Igor. ja wspolczuje tobie jezeli tak bardzo wierzysz w tarota. Pozatym wchodze na to forum poczytac pare ciekawych tematow, lub ponabijac sie z ludzi twojego pokroju, a wroz sobie dalej. Niemam zamiaru tutaj byc pierwszym bo te forum to kupa gowna teraz, tak jak juz mowilem wchodze tutaj po pare informacji i zeby sie posmiac, jezeli ci sie to niepodoba to wroz dalej, wroz, wroz. Az siebie samego zawrozysz na smierc.

Pozatym niemam zadnego poczucia misji, i wrecz przeciwnie nigdy nie mialem.

A kto Cię lubi? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Jezeli czujesz sie jakis specjalny i OH AH, to wystartuj w wyborach na prezydenta. Bo wymowka "niemam czasu na rozmowy z ludzmi twojego pokroju" tlumacza sie wlasnie tacy ludzie ktorzy mysla ze sa bogami.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 73
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.