Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Leto wredny jest i wraca....
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 47

...a że prócz wredności jest jeszcze totalnie leniwy i wybredny, przeto ograniczywszy się do gremialnych pozdrowień (ze szczególnym uwzględnieniem dawnych Stronników i Adwersarzy), wyraża prośbę o skierowanie jego boskiej uwagi na najciekawsze wątki... :))) Aprzy okazji też pozdrawia wszystkich tych, którzy pojawili się podczas jego nieobecności i śle im wyrazy głębokiego współczucia, że odtąd będą zmuszeni czytać post'y wyszłe (przykro mi, ale tak brzmi forma dokonana czasu przeszłego, liczby mnogiej) spod jego pióra.... A mniej patetycznie: Alloha ! ;)) [%sig%]

A tak na marginesie to dlaczego niejaki Madox tak wyprowadził cię z równowagi czyżby to był u ciebie 3 dzień po?

Hmmm.. Okresu nie miewam, jeśli o to Ci chodzi. Niejaki Madox wyprowadził mnie z równowagi swoją arogancją, protekcjonalnym tonem i manifestacją innych, równie wysoko przeze mnie cenionych cech ludzkich. [%sig%]

Leto dzięki za szczerość, co do kapłanów druidycznych i obrzędów, to po wszystkich wyczynach kościoła nie wiem czy jeszcze ktokolwiek pamięta obrzędy i tradycję, z tego co wiem była to tradycje ustna, przekazy nie były nigdzie spisywane, a jeśli były to kościół takimi pogańskimi zapiskami dobrze się zaopiekował, tak iż do dziś mamy tylko domysły na temat takich świąt. Więc prosta sprawa, nie spodziewałem się żadnych konkretnych obrzędów, raczej myślałem iż jest to spotkanie w większym gronie ludzi, którzy mają podobne do nas hhh… hobby [lepszego słowa nie znalazłem :)]. Powiem tak jeśli ktoś jeszcze z forum spikną by się z tobą, i jeśli znajdę czas [znasz magiczną cyfrę siedem, otóż 7 dni po Beltaine, dokładnie 07.05.04 zwija mnie WP i przez rok będę żółwia honory czynił :( ] więc jeśli będzie tam ktoś jeszcze z „naszego” forum to bardzo chętnie przemierzył bym pół polski żeby się spotkać… Ale jeśli jest to prywatna impra, Leto + kilku starych kumpli, to mam raczej złe wspomnienia z wpraszania się na takie imprezy… Po prostu niezbyt rozrywkowy ze mnie gość i nie chciał bym wam zepsuć zabawy, jak już mówiłem magiczna cyfra 7 ciąży, więc jest to chyba ostatnia okazja żeby piwko razem wychylić, no chyba że za rok :) Acha, kompletnie nie znam waszych okolic, więc pewnie bym u was wsiąkł, nie mam pojęcie co to za lasek kabacki o którym ciągle piszecie, ale skoro to wyjście awaryjne to chyba macie tam jakąś miejscówę… Pozdrawia Sew

Sew: Puknij do mnie na priv'a, to pogadamy o paru sprawach: leto@autograf.pl [%sig%]

Drogi Sew-ie Nauka taka zwana jest Sztuką Szeptaną na Ucho, a związana jest ze specyfiką pewnych praktyk indywidualanych jak i grupowych, po prostu ni emożna tego opisać - mogło by zgorszyć.

A co to za sptkanie i gdzie koledzy daleko czy blisko???

Leto żyjesz czy już się wyczerpały elektrolity u kolegi? Napisz co bo nuda.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 47
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.