Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Szukam...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 53

Chciałby ktoœ umówić się na wspólne samobójstwo? ( najlepiej Trójmiasto) To jak? Jacyœ chętni? =)

"Wartoœć samobójcy? Chyba niewielka. Szkoda dla niego? Ogromnie wszelka. Zysk dla odbiorcy? Pewnie i spora. Czy dar wykorzysta? Jego to Zmora. :(" A czyje to słowa?

Jablko - www.egzorcysta.pl , nie musisz sie zabijac nie daj satysfakcjii duchom prosze Cie !!!!!!!!!!!!!! nie chodzi tutaj o pozbawionie zycia sensu itp... , tylko nie mozesz dać satysfakcjii duchom ktore chca Cie zabic !!!!!!!!

Ej! Zamknij się! Chcesz mnie pozbawić przyjemnoœci? [%sig%]

Greg, ja nie wierze w duchy +)

"Po co komu częœci zamienne po samobójcy ?" Jak to po co =) Jeœli nie uszkodze ich przy samobójstwie, to zawsze sš coœ warte ( tak mi się wydaje) Sš skażone twoimi czarnymi myœlami, złš energiš - razem z organem możesz przekazać chęć samobójstwa!

mi uda sie ta sztuka za pierwszym razem, nie pete partaczyl roboty, ja jestem z Łodzi, moje gg 5878430, skolujemy jakšœ większa ekipe i sie zalatwimy, odpisz prosze...

Przecież to bezsensu chłopaki.....PO co??? Może nie zawsze jest najprzyjemniej,ale czasem potrafi być,serio...

Załosne...tacy młodzi, ledwie weszli w dorosłoœć, niczego nie widzieli a juz by chcieli odbyć podróz z której i tak bedš musieli skozystac...odrobine cierpliwosci chłopaki, na poczštek zobaczcie moze troche swiata, a nie tylko kawalek piaskownicy za swoim domem...z tamta podroza zawsze zdšzycie. Nie dajcie sie hormonom i innym pulapkom nieopierzonej młodosci, to one wami teraz rzšdzš, dajcie dojsc do głosu umysłowi( kazdy go ma)

to bez sensu! chcecie żeby o was mówiono? tak ale co wam z tego jak to bedzie po waszej œmierci! :( ja kiedyœ też próbowałam ale w ostatniej chwili zrozumiałam ile znacze dla innych nawet dla tych, którzy dawali mi do zrozumienia że mało ich obchodzę...

Miałem kolege co "chyba" przez dziewczyne sie powiesił, dokladnie nie wiem. Ale podczas badan po smierci wyszło ze probował sie ratowac bo miał szyje podrapana. Chyba jak zaczoł sie dusic to nagle zachciało mu sie zyc. No ale troche po niewczasie:/.

pojebało was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co ja mam powiedzieć???????? Ma 19 lat straciłam swoja prawdziwš miłoœć ja uważam że to z mojej winy.... mówiš że to był wypadek...:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( mój były mnie rzucił po czym po 3 miesiacach pisał ze mnei kocha że jestem ta jedynš..... mało tego nie moge normalnie spać!!!!! zakazdym razem jak œpie jest to samo... na dodatek jakies duchy nie dajš mi spokoju!!!!!!!! Możecie sie œmiać ale one nie daj mi spokoju. Zawsze wracaja gdy jestem osłabiona. Cierpisz przez dziewczyne.... chesz wiedziec czy ona Cie kochał chesz wedziec czy załuje?? Ja to sprawdzam. Dowiedziałm sie dużo o moim byłym nidgy mnei nie zdradzał i nie traktował jak maszyne do robinia lodów a ja tak myœlałm. To ze chciał mnei zabic to tylko szantasz zebym wróciła ze by mi nic nie zrobuił. Zyje ze œwiadomoœcia ze gdybym wysłychała duchy a nie srała pod siebi żyło by teraz dziecko:(:(:(:( to za dużo jak na 19 lat!!!! A mimo to jakoœ dalej zyje, nie jest łatwo życ ze œwiadomosciš ze miłosc nie jest mi pisana

rozak czy jak Ci tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mšdżyj sie tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiesz co czuja i nei zrozumiesz ich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dopuki sam nie doswiadczysz... ja tez mam myœli samobujcze ale jkoœ z tym zuje. Mozemy sie skontaktowac pogadac zobaczycie bedzie wam lepiej. Żadni pedagodzi i inne takie na biało ubrani nas nie rozumiejš nie wiedzš co czujemu co przeżyliœmy.... Ja che byc po tamtej stronie ale ja mam cel do wypełnienia ale cholera jeszcze nie moj czas. mam daemowe rozmowy na stacjonarke po 18 służe pomocš. NIe jakšœ tam bedzie tobrze nie załamu sie. tylko wymiana przezyc.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 53
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.