Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
the best of Goskas
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87

wszyscy pewnie znaja piekne wypowiedzi Goski na tym forum, pomyslalem ze mozemy zebrac jej najlepsze ywpowiedzi na jedny super temacie

ja cie nie bluzgalam ale chyba zaczne!!!!!! jesli sie nie myle chodzi ci o ten temat z czarodziejka?no i? mam do tego prawo a kiedy to robie to sie do tego przyznaje!ale po co ja sie tobie tlumacze?!

Nie myl faktów!! Wyzwałeœ mnie!!! Założyłeœ temat, którego celem było oœmieszenie Gosi. Po co sie ma bronić?......żebyœcie jš tak zjechali i na niej suchej nitki nawet nei zostawili??? Za coœ takiego gdzieœ indziej już bys dawno bana zarobił!! Masz szczęœcie, że admin nie chce, lub nie ma takiej mozliwoœci!!

wez szuineg spadaj z tym swoim chrzanowem, nawet nie umiesz i zrozumiec co sie do ciebie pisze, zrozumiem jezeli jestes jeszcze w pieluchach, ale cos mi sie nie wydaje wiec moze czas na nadrobie brakujacych klas z podstawowki czy tam gimnazjum? i zacznijcie odrozniac co pisze ona a co ja i nie laczcie tego w jednosc pozdro

Jak mówi przysłowie: "winni się tłumaczš" więc masz odpowiedŸ islandko ;) Anti ja nie wpadłem w paranoję, nie nadšżasz za treœciš?? :D

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

:*naaaraa

w dupe :* nara :)

pomarzyc sobie mozesz;)

wiedz, że marzenia się spełniajš ;)

No nie spinaj się tak, buziaczek dla ciebie, ale pamiętaj co dajesz to w końcu wróci do ciebie. Jak masz wogule na imię, bo taka jedna to takie bezpłuciowe, a jak chcesz się wyżalić to TU jest idealne miejsce, wylej swoje żale na cały œwiat. No i napisz może jak tam z tym chłopcem dla którego wyjechałaœ do islandii? Opłaciło się? PS. I nie przejmuj się tym co pisze koolman z niego jest jeszcze gorsze ziółko.

koolman ty z katowic jesteœ?? bo cuœ zacišgasz :D

hehe czy tu wszyscy majš rozdwojenie jaŸni?

czemu wszyscy??

Jestem z katowic:) ty szuineg tez ?

nie, ale blisko, kiedyœ nawet w katowickiem, ale teraz w małopolskim. Gdyby to była ona ;) http://www.prensa.com/especial/2003/miss/fotos/Islandia.jpg

szuineg: hehe ty już dobrze wiesz czemu

ja wiem tylko że nic nie wiem, o sory wiem że to musiało być niezłe na żywo: http://moa.home.pl/astro/obserw/2003/islandia/astro/12.jpg

http://www.casadepunk.com/inline/2005_04/IMG_0461_670.jpg

hehe, pozostaje powiedzieć YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Ładna kobietka na zdjęciu, ale będšc w kilku krajach nam sšsiednich stwierdzam, że u nas sš przepiękne dziewczyny :) Raz będšc na slowacji na 4 dni, wypatrywaliœmy z kumplem ładne laski......w cišgu tych 4 dni widzieliœmy TYLKO 1 LASECZKĘ :/

Nie wiedziełam, że taki sławny jestem :D
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.