| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| the best of Goskas | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87 |
|
wszyscy pewnie znaja piekne wypowiedzi Goski na tym forum, pomyslalem ze mozemy zebrac jej najlepsze ywpowiedzi na jedny super temacie
|
|
|
ja cie nie bluzgalam ale chyba zaczne!!!!!!
jesli sie nie myle chodzi ci o ten temat z czarodziejka?no i? mam do tego prawo a kiedy to robie to sie do tego przyznaje!ale po co ja sie tobie tlumacze?!
|
|
|
Nie myl faktów!! Wyzwałe mnie!!!
Założyłe temat, którego celem było omieszenie Gosi.
Po co sie ma bronić?......żebycie jš tak zjechali i na niej suchej nitki nawet nei zostawili???
Za co takiego gdzie indziej już bys dawno bana zarobił!!
Masz szczęcie, że admin nie chce, lub nie ma takiej mozliwoci!!
|
|
|
wez szuineg spadaj z tym swoim chrzanowem, nawet nie umiesz i zrozumiec co sie do ciebie pisze, zrozumiem jezeli jestes jeszcze w pieluchach, ale cos mi sie nie wydaje wiec moze czas na nadrobie brakujacych klas z podstawowki czy tam gimnazjum?
i zacznijcie odrozniac co pisze ona a co ja i nie laczcie tego w jednosc
pozdro
|
|
|
Jak mówi przysłowie: "winni się tłumaczš" więc masz odpowied islandko ;)
Anti ja nie wpadłem w paranoję, nie nadšżasz za treciš?? :D
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
No nie spinaj się tak, buziaczek dla ciebie, ale pamiętaj co dajesz to w końcu wróci do ciebie. Jak masz wogule na imię, bo taka jedna to takie bezpłuciowe, a jak chcesz się wyżalić to TU jest idealne miejsce, wylej swoje żale na cały wiat. No i napisz może jak tam z tym chłopcem dla którego wyjechała do islandii? Opłaciło się?
PS. I nie przejmuj się tym co pisze koolman z niego jest jeszcze gorsze ziółko.
|
|
|
koolman ty z katowic jeste?? bo cu zacišgasz :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ładna kobietka na zdjęciu, ale będšc w kilku krajach nam sšsiednich stwierdzam, że u nas sš przepiękne dziewczyny :) Raz będšc na slowacji na 4 dni, wypatrywalimy z kumplem ładne laski......w cišgu tych 4 dni widzielimy TYLKO 1 LASECZKĘ :/
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |