Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Biblia to starożytny brukowiec
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 141

Jezus nie został nigdy ukrzyżowany, ani też nie rozmnożył nigdy chleba i ryb, ani też nie chodził nigdy po wodzie, a te teksty napisano dla naiwnego ludu, aby nim manipulować. Jedyne, co robił Jezus, to uzdrawianie i podróże w snach. Poczęty został normalnie i uprawiał seks z kobietami. Był kolejnym wcieleniem Sokratesa, a ten wcieleniem Jozuego. 70% podań sfałszowano, żeby wbić ludziom do głowy kult ofiary i nagrody za niš, czyli zmartwychwstania, i tak przez wieki ludzie się ofiarowali na krwawych wojnach jak proste owieczki.

Natalia D zacznij dawac datki na kosciol. Do kosciola nie musisz chodzic. Jak bedziesz dawala datki, to zmieni sie o Tobie opinia w miescie. Ludzi nawracali na chrzescijanstwo, bo ten co nie chcial uwierzyc, to nie chcial dawac datkow, a ta religia wlasnie z tego sie utrzymuje.

Ten " wie" najwięcej, kto Biblię najmniej zna :) Prawda jest prawdš, nawet, jeżeli wszyscy sš przeciw niej, a błšd pozostaje błedem, nawet jeżeli wszyscy stojš za nim . Miłego dnia skowronki :))))))

Przepraszam bardzo, w bibilii jest wiele zła. Ktoœ obcina włosy Samsonowi, bracia zdradzajš Józefa, bóg nawiedza Hioba i bez przyczyny go karze, sam potop biblijny sieje zamęt i jest pożywkš dla strachu, cišgle sš tam jakieœ walki, więzienie innych, opis budowy wieży babel przekreœla na przyszłoœć umiejętnoœć budowania multikulturowych zwišzków, poza tym jest tam opis oddawania podańskich rytuałów, a uczniowie Jezusa często tršcš głupotš i go zdradzajš lub mało rozumiejš....

W bibilii brak tematów poruszajšcych ochronę œrodowiska, nic nie wiemy o utilizacji œcieków, bohaterowie biblii i nowego się myjš chyba raz w tygodniu, w misce, to tylko drobny przykład, ile stuleci do tyłu z problemami jest biblia i nowy, niczym stara, wytarta gazeta, która przetrwała do dzisiaj. Iloœć mordów w tych pismach tylko koduje w ludziach nienawiœć i jak brukowiec, żywi się prymitywnymi emocjami ludzi.

Obraz kobiety ukazany w biblii jest iœcie subiektywnym, męskim obrazem, gdzie kobieta kusi, kobieta każe obcišć głowę Janowi Chrzcicielowi, kobieta sprzšta, gotuje, kobieta rodzi, jak by była maszynš do wyrzucania piłek. To majš być prawdy uniwersalne? To sa brukowe sensacje, które wzbudzajš podniecenie, szczególnie facetów.

A co ty masz Watcher do "Królowej Niebieskiej"? Lubię oddawać należnš czeœć żeńskiemu pierwiastkowi we wszechœwiecie i wara prostakom od tego! A poza tym, to podobno Bóg jest kobietš :) [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

"Obraz kobiety ukazany w biblii jest iœcie subiektywnym, męskim obrazem, gdzie kobieta kusi, kobieta każe obcišć głowę Janowi Chrzcicielowi, kobieta sprzšta, gotuje, kobieta rodzi, jak by była maszynš do wyrzucania piłek. To majš być prawdy uniwersalne? To sa brukowe sensacje, które wzbudzajš podniecenie, szczególnie facetów." Czy ty w ogóle rozumiesz co czytasz? Czy Biblia zachęca kobiety do œcinania głów?!?!?!?!?! Chciałabyć aby mężczyŸni rodzili a kobiety wymieniały skrzynie biegów w samochodach? Zbyt wiele naczytałaœ sie na temat równouprawnienia i jednakowych charakterów mężczyzn i kobiet. Niestety kobieta i mężczyzna to dwie totalnie rózne osobowoœci i posiadajšce odmienne predyspozycje i zalety w przeciwnych kierunkach. Pewnie zbyt wiele razy oglšdałaœ Seksmisję i masz pretensje do Boga, że mężczyna jest osobnikiem silniejszym fizycznie i bardziej wytrzymałym psychicznie. Szkoda słów. Wykazujesz wykształcenie oparte na studiowaniu Gazety Wyborczej i Telewizji. Wspólczuję...

Zostaw dziewczyne w spokoju, co ci zrobila, myslisz ze kobiety sluza tylko jako kelnerki dla facetow z piwnym brzuchem?? albo jako zywe inkubatory jak pruboja nam wmowic katolicy?? Kobiety jak mezczyzni sa rowni ale rozni, a biblia zeczywiscie demonizuje kobiety chociaz nie wiem dlaczego. ps. gazeta wyborcza jest ok, nie tak jak zatechle media o. dyrektora ktore ciagle szerza nienawisc, nie potrafia niczego zbudowac wiec szczuja ludzi na siebie

Widzisz, nie czytam żadnej gazety wyborczej, ani nie oglšdam żadnej telewizji. Twoje przypuszczenia sš podyktowane przez emocje. I kto tu jest silniejszy? Proszę, tylko wystrzegaj się sprawdzania tego pod kštem fizycznym ze względu na to, że teraz kobiety uczeszczajš, dzięki wywalczonym swobodom obywatelskim, na różne kursy walk i możesz Ÿle trafić. Jestem oczytana i wiem, co piszę. Literatura to moje hobby, nie mniej biblia i nowy testamet to stęchlizna.

Podoba mi się jak Maryja stopš tego węża przyciska. A poza tym, kobiety sš przeważnie pełniejszymi istotami niż mężczyŸni. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

"Jestem oczytana i wiem, co piszę. Literatura to moje hobby, nie mniej biblia i nowy testamet to stęchlizna." Jest wręcz odwrotnie. Nie znasz litreratury, nie jsteœ oczytana a twójn testament to brednie osoby nie posiadajšcej żadnych szarych komórek. Jesteœ szkodliwa dla otoczenia! Współczuję...

'Sšdzę, że jest prawdš, iż jedyne ograniczenia, to te, które sš nam narzucane przez nasz własny umysł i nasze nawyki myœlowe. Musimy więc być coraz œmielsi w myœleniu. Z drugiej strony zawsze powinniœmy iœć krok po kroku. W przeciwnym razie grozi nam niebezpieczeństwo.'

Każdy ma szare komórki, Ty też kolego Watcher, ale zaczynasz ich dopiero używać.

Co, lub kogo, wyobrażacie sobie myœlšc o Najwyższym Stwórcy? W waszym społeczeństwie nauczono was, że energia boga reprezentuje Ÿródło, a energia żeńska reprezentuje jego wykorzystanie lub działanie. My twierdzimy, że jest na odwrót – to co kobiece jest Ÿródłem, a to co męskie reprezentuje sposób jego wykorzystania. To prawda, że Najwyższy Stwórca jest żeńskš wibracjš. ródło, takie jakim je znamy, jest wibracjš kobiecš. Męska wibracja, małżonek owego żeńskiego Ÿródła, walczšcy o miłoœć Bogini, został miliony lat temu rozszczepiony wskutek złego wykorzystania energii. Jesteœcie jednš z częœci tej błędnie wykorzystanej energii. Bogini Matka podzieliła się na częœci i przybrała wiele form, aby były one małżonkami wielu bogów. Pragnęli oni zaspokojenia, miłoœci, chcieli znaleŸć się w matczynej wibracji, ponieważ to z niej pochodzš wszystkie twórcze siły życiowe. Bogini obdarzona jest takš œwiadomoœciš, która pozwala na wszystko. Jest Ÿródłem, które utrzymuje wszystko razem, klejem stworzenia. Niektórym trudno jest nawet przyjšć tę koncepcję, nie wspominajšc już o jej zrozumieniu. Kobietom nie jest łatwo myœleć o tej pełnej mocy istocie, która kršży w ich własnej krwi. Mężczyzn szokuje myœl, że żeńska wibracja może by㠟ródłem wszystkich rzeczy. W najgłębszym jšdrze swojego jestestwa poczujecie troskę, dar i tajemnicę matki. Energia Bogini Matki przebudzi się i powróci. W tym dziesięcioleciu stwierdzicie, że wszystkie wasze religie opierajš się na błędnych założeniach. Wszystkie oparte sš na kontroli, na zimnym ruchu patriarchatu. [%sig%]

Pierwotne społeczeństwa były matriarchalne. To kobiety przewodziły społecznoœciom, co wynikało z faktu, że były dawczyniami życia. Powiedzmy sobie szczerze, że prawidłowo rozbudzona seksualnoœć kobiet może być duża i doœć łapczywa, mężczyŸni często nie sš w stanie sprostać ich wymaganiom. To właœnie poczucie zagrożenia, neurotyczne lęki i postawy mężczyzn stały się przyczynš rozwoju systemów patriarchalnych. MężczyŸni okiełznali kobiecš seksualnoœć i narzucili inne relacje. Na całe wieki. MężczyŸni zaczęli dominować ze strachu. Hyperkompensujšc własne lęki ograniczyli seksualnoœć kobiet. [%sig%]

Natalio "Widzisz, nie czytam żadnej gazety wyborczej, ani nie oglšdam żadnej telewizji. Twoje przypuszczenia sš podyktowane przez emocje. I kto tu jest silniejszy? Proszę, tylko wystrzegaj się sprawdzania tego pod kštem fizycznym ze względu na to, że teraz kobiety uczeszczajš, dzięki wywalczonym swobodom obywatelskim, na różne kursy walk i możesz Ÿle trafić. Jestem oczytana i wiem, co piszę. Literatura to moje hobby, nie mniej biblia i nowy testamet to stęchlizna." Jesteœ najprawdopodobniej pięknš kobietš w młodym wieku i swojš urodš udaje ci się odbierać niezasłużone w ogóle przysługi czy prezenty. Zawsze pieknej osóbce facet pomoże, z reguły bezinteresownie i życie toczy się pieknie do... 40-tki. Po tym roku kończš się przysługi, pomoce, prezenty i zaczyna się smutna rzeczywistoœć. Na dokładkę do utraty urody dochodzi paskudne zjawisko menopauzy. W duzym skrócie jest to cos takiego, jak okres (miesišczka) ale trwajšca ze 20 lat. Powód, dla którego SAMOTNE kobiety sš unikane przez dojrzałych mężczyzn jak zaraza. Tak się składa, że facet majšc lat 40-60, jeżeli trochę dba o siebie, zawsze może złapać 20-30 latkę do łózka i nawet i na dłużej. Ale panie w wieku lat 40 i powyżej majš niezwykle małe szanse na panów 20-30 letnich. Jeżeli kobieta jest ukochanš żonš, powiedzmy od roku 20 swego życia, uczciwy mšż będzie jš nadal darzył szacunkiem i miłoœciš, kiedy nadejdzie ten wiek po 40-tce. W naszych czasach, w których rozwody i idiotyzm wszczepiany głównie naiwnym kobietom, że sš równe mężczyznom jest skutecznie propagowany, roœnie armia nikomu nie potrzebnych bab po 40-ce których nikt nie chce i unika jak zarazy. Zwłaszcza, jak do objawów menopauzy dochodzi depresja z powodu samotnoœci oraz paskudnego uczucia, że się przesrało życie i jako rezultat jest się zrzędliwš i nieatrakcyjnš babš. Ci, którzy te kretyńskie idee wszczepiajš kobietom doskonale wiedzš o tych NORMALNYCH zjawiskach oraz rezultatach nabierania się na te feministyczne brednie. Niejedna kobieta po 40 nosiłaby swemu chłopu piwo na kolanach byle tylko nadal chciał z niš być. Tak do 40-tki możesz sobie po podskakiwać ale potem zapłacisz za wszystko z nawišzkš. Nie pomyœlałaœ o tym wczeœniej, prawda? Im ładniejsza panienka za młodu, tym bardziej zgryŸliwa i załamana po 40-tce. Jeżeli ktokolwiek jej się przytrafi, jedynie do łóżka ale nie do życia. Sš oczywiœcie wyjštki ale one jedynie potwierdzajš regułę. Znam kilka takich bohaterek osobiœcie. Sš ich masy na różnych czatach, GG, szukajšcych byle jakich portek. Nieważne czy brzuchaty, łysy i z brodawkami. Byle portki nosił. Walka trwa, ale media o tym raczej nie wspominajš, ponieważ sš zbyt zajęte praniem mózgów naszych bohaterek. Ćwicz karate! Myœlisz że po 40 będzie cię chciał ktoœ zgwałcić? Chociaż, sš tacy zboczeńcy. ;-)

Watcher kilka miesiecy temu podawali w TV, ze chlopaki zgwalcili 80-letnia staruszke. Nie wspomne o glosnym zwiazku malzenskim 40-toletniego faceta z kobieta 87 letnia w Australii. Na calym swiecie jest masa bardzo atrakcyjnych kobiet po 40-ce, ktore wybieraja w facetach jak w ulegalkach. Musisz tez wiedziec, ze wiekszosc kobiet po 40-ce ma rodziny i w nich sie spelnia i realizuje. Nie wspomne o tym, ze masa kobiet w tym wieku decyduje sie na jeszcze jedno dziecko. Sa rozne kobiety w roznym wieku, ktore sa nastawione tylko na sex i ciagle go poszukuja i wcale nie dotyczy to tylko kobiet po 40-ce. Z menopaulzy zrobiono wielki ajwaj, zeby zarabiac na lekach. Kazdy pretekst jest dobry do zarabiania pieniedzy. Czesto dlugimi latami podawano kobietom hormony przed ktorymi teraz australijska telewizja bardzo ostrzega. W Polsce nikt nie zwracal uwagi na menopauze u kobiet jeszcze w latach 70-tych. Nawet tej nazwy nikt nie znal !!!

Myœlę Watcher, że to, co opisałeœ, to obraz Twojej mamy i kobiet w Twojej rodzinie. U mnie w rodzinie kobiety po czterdziestce sš dalej bardzo aktrakcyjne i wyluzowane, do tego dużo podróżujš, a za granicš sš inne klimaty, gdy idzie o podejœcie do kobiet ;-)

Faceci po czterdziestce sš, za przeproszeniem, bardzo obleœni i muszš się upijać, żeby otworzyć usta. W Krakowie jest w weekendy ich pełno. Najczęœciej we dwójkę, a może to starzy geje, którzy w imię biblii i nowego testamentu usiłujš się wykazać z kobietami, lecz im mało co niestety wychodzi. Jest coraz więcej i więcej starszych kobiet, które majš młodych, szybkich kochanków, których potem można wywalić za drzwi. Obok zawodu prostytutki, jest zawód męskiej prostytutki. Bez obawy, wymyœlono wibratory, nie wiem, czy wiesz. Dla panów, którzy po czterdziestce wyglšdajš niestety fatalnie, jest ich cała masa, się zdziwisz, ale schodzš i się na nich zarabia. Dzisiejsze czterdziestki w necie sš plonem biblijnego i nowo testamentowego nauczania, tak zacofanego, że w Polsce rewolucja seksualna się dokonuje dopiero od niedawna. Wkładano im do głowy bardzo monotonne treœci, tak, że te czterdziestoletnie dziœ kobiety sš pewnie zdesperowane i się czujš oszukane. Dobrze, że jest zjawisko postępu, inaczej œmierdziałbyœ potem po przeczytaniu tego, co tu.

A propo wibratorów dla panów, pewnie też mało o tym wiesz, panowie ich używajš, to znaczy wkładajš sobie do pupy, co im sprawia rozkosz.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 141
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.