| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Czasy ostateczne | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66 |
|
Czy niesądzicie że żyjemy w czasach ostatecznych, szykuje sie nieciekawa wojna, jakiś wirus czy bakteria atakuje azje, europe i kanade.
Co do iraku Nostradamus i wielu innych mu podobnych przepowiadają że "koniec świata" nadejdzie właśnie gdzieś od strony iraku. Co do daty było to przepowiedziane na rok 2000, a teraz jest 2003, chciałbym zwrucic waszą uwage na fakt że wtedy czas był mieżony mniej dokładnie dopiero kilka lat pużniej "wymyślono" rok przestępny
i kilka innych poprawek, gdyby iść czasem jakim żył Nostradamus to rok 2000 wypadł by gdzieś teraz.
Niewiem może a raczej napewno popadam w paranoje ale ja już pogodziłem się z losem zostało nam tylko kilka lat a może nawet miesięcy, zabawne jest to że czasami jak widze ludzi, staruszków, szczęśliwe małżeństwa z dziećmi, ogarnia mnie takie dziwne ?uczucie?, wiem że to wszystko niedługo przestanie istnieć zaczną się cierpienia. A tyle milionów, miliardzów ludzi nic otym niewie.
I teraz prożba do Was wyleczcie mnie z tego lub podzielcie moje poglądy i dodajcie kilka nowych faktów
|
|
|
A co do widoczności to nie wierzę. Jeżeli przyjdzie to bodajże w maju będzie 3-dniowe zaćmienie.
|
|
|
O tej planecie inf. jest bardzo nieprawdopodobna-powiedział bym nawet -irracionalna, dlaczego? myślę że przy dzisiejszej wiedzy i obserwacji kosmosu ,planeta owa była by opisywana przez oficjalne media a sygnowana przez naukowców.Taka informacja przeszła by -może w latach sześćdziesiątych ,lecz dzisiaj raczej chyba nie.Może nie mam racji , lecz tak właśnie myślę -dziś.cze.
|
|
|
Oj mylisz się Duchu. w mediach nic nie słychać o tej planecie bo gdyby ludzie dowiedzieli sie że za 2-3 tygodnie ich życie może zostać zagrożome... Wyobraż sobie jaka panika by wtedy powstała...
O przybyciu nibiru rządy wiedzą już od dawna wierz lub nie ale między innymi busch[czy jakoś tak:)] zaatakował irak by odwrucić uwage mediów, zwruć uwage że każde szanujące się dzieńiki fakty czy informacje poświęcają ok 2/3 swego czasu antenowego na wieści z iraku pożniej z 2-3 minutki dla grypy z azji i zostaje z 5 min na wieści z poloski...
co do grypy ona też pochodzi z usa to taki zastępczy tamat dla mediów gdyby się wojna za szybko skończyła...
[tak wiem jak tobzmi -spiski i inne szachrajstwa- ale to sie trzyna kupy powietzcie czemu w mediach nic niesłychać o coraz częstszych erupcjach o wulkanów czy coraz częstszych trzęsieniach ziemi?
link do strony z zdjęciem X planety-www.zetatalk.com/teams/rogue/nancy20.htm
pewnie ktos zachwile powie ze ktos to sobie na pancie lub photoshopie zrobił:)
gdzie i kiedy ją wypatrywać-http://www.cyberspaceorbit.com/px_finalappr2.html
|
|
|
Wprawdzie bardzo wiele wskazuje, iż ta planetka odwiedzi nasz układ słoneczny w najbliższym czasie jednak jest też inna możliwość, otóż planeta X, którą opisywali nasi przodkowie mogła być przez nich obserwowana nie na nieboskłonie, ale na przestrzennych mapach bogów, jak wiemy kiedyś nasz układ słoneczny był bogatszy o jedną planetę, niektórzy twierdzą, iż została ona zniszczona przez bogów w celu zbliżenia ziemi do słońca, manipulowali naszym układem słonecznym tak by zasiedlić planetę, która się im wydała odpowiednia, ale czy utożsamiać tę planetę z planetą X, może to dwie różne planety.
Wszystko wskazuje na to iż planeta X zmierza w naszym kierunku, ale trzeba brać wszystkie możliwości pod uwagę.
Co do USA to nie potrzeba wysnuwać zaraz wielkich teorii spiskowych, wszyscy wiemy jak było np. w Komunizmie gdzie partia przy pomocy środków masowego przekazu wmawiała ludziom co tylko chciała, lub Irak sami widzieliśmy jak ludzie byli tam wprowadzani w błąd przez Iracką telewizję, nie widzę powodu by USA miała postępować inaczej, zwłaszcza gdy w grę wchodzi „zagłada gatunku ludzi” lub gdy tak się im wydaje…
|
|
|
Ta planta ma przyjść , ale jeszcze nie teraz. To , że ma to być w 2003 to bujda. Jak już mówiłem sam Zecharia Sitchin temu zaprzeczał. Data jest bliska ale nie aż tak. Nie sąedzę też aby spowodowała aż takie znisczenia. Skoro pojawia się co 3600 lat to muszą one być znacznie mniejsze. Nie będzie też upadku welkich państw.
|
|
|
3 dni bez światła da się przeżyć ( można przespać :) i od codziennego życia odpoczać ) Ale co mogła by ona zrobić więcej, jeżeli piszecie o zagładzie ludzi?
|
|
|
np. odwrucenie biegunów magnetycznych na ziemi [skutki: trzęsienia ziemi, wybuchy wulkanów]
wyjątkowe pływy księżyc jest mniejszy od ziemi a podnosi wode w morzeach i oceanach na ok 2-3 m w naszym bałtyku 0,5m teraz nasza nibiru większa 5x od ziemi przejdzie koło nas w tej samej odległości co znajduje się księżyc takie wielki ciało wywoła niewobrażalną fale która przejdzie przez cały świat powodując "wstępne oczyszczenie" - zobaczcie bogowie maja przyjśc na ziemie która będzie już w gruzach
*********nibiru zacznie czasy ostateczne************
ps. Chyba wyniose się w góry:)
|
|
|
To w jaki sposób przetrwały tamte starożytne cywilizacje i np.Piramidy wtedy też fale musiały być bardzo duże napewno jeśli by ich nie zmiotły to podburzyły i załatwiły całą cywilizacje egipcjan ( jeśli się niemyle ostatnie zbliżenie miało nastąpić około 2400 roku p.n.e) i skąd wiadomo jakie rozmiary ma ta planeta skoro nikt nie wie jak daleko sie od nas znajduje?Poza tym jaki jest sens przemieszczania sie w te i we w te i akurat zatrzymywania się obok ziemi ?
[Praktykuje oobe {tak mowie}]
|
|
|
NIe mówie, że ta planeta nie "przyjdzie" do nas ale zdecydowanie popieram Wintera i jego wczesniejsza wypowiedz : nieduże zniszczenia i dalsza egzystencja ludzi
|
|
|
Dobre pytanie z tym czemu wielkie fale niezniszczyły piramid może są wytrzymalsze niż mozna przypuszczać? O rozmiarach jej wiadomo międzyinnymi z pisemnych przekazów sumerów
Ona nie porusza się wte i wewte nibiru podrużuje po kosmosie jak komety czyli po elipsie. Wcale nie zatrzyma się koło ziemi tylko przeleci koło Nas
|
|
|
a co z innymi antycznymi budowlami - świątynnie w Indiach , Chinach itp. myśle, że mur chiński jednak mógłby przetrwac ale wysokie świątynnie indyjskie jednak by padły, chociaż to wszystko jednak zaczyna nabierać troche sensu bo tłumaczyło by w pewien sposób zagłade dinozaurów (jest również alternatywne uderzenie meteorytu, ocieplenie lub ochłodzenie planety, ewolucyjana ślepa uliczka) lecz są też wątpliwości i nie ponośmy się emocjom - jak przetrwały to ssaki lądowe, a zwłaszcza gatunek ludzi i jego przodkowie?? Widziałem ten filmik ( niczego nie dowodzi) oraz zdjęcie ( to juz może być coś, ale dla sensacji ludzie zrobią wszystko [ wybacz sceptycyzm i wiedz, że to nie wynika z panicznego szukania ratunku spowodowanego strachem])
|
|
|
Co do piramid są tworem obcej cywilizacji tak wię mogą być wytrwalsze niz na to wyglądają. Świątynie w chinach i indiach są położone dość wysoko npm. i daleko od brzegu tak więc fala mogła ich niegosięgnąć.
Uprzedze twoje pytanie [co z miastami wyżej położonymi?] nie zapominaj o erupcjach wulkanów i trzęsieniach ziemi [one dokończą dzieła]
Możesz też się zapytać czemu tych świątyń nie zniszczyłi wulkany i trzęsienia ziemi- to sąświątynie, miejsce na ich postawienie zostało napewno wybrane w jakiś szczegulny sposób
|
|
|
tu mozna sie kłócić, bowiem znam wiele wiele więcej takich budowli, które prawie musiałyby zostać zburzone pozatym nieodopwiedziałeś an pytanie jak przetrwały ssaki, ludzie i ich przodkowie.
Czekajmy więc na Nibiru
Czas pokaże prawde
Pogadamy za miesiąc o ile będziemy żyli, może spotkamy się gdzieś w astralu na dłuższą rozmowe;)
Pozdrawiam
|
|
|
Temat ciekawy , czytając wasze listy przyszly mi do glowy :
1) Biblijny potop
2) zaglada Atlantydy
3) P.Nostradamusa
4) Ost.program nie do wiary :)
Co do pkt. 1 i 2 to myślę że X planeta mogla miec z tym cos wpólnego
Dzięki za linki Moskit , wydaja się wiarygodne
"Chwala za wielkie slowa malych ludzi"
czas pokaże...
pzdr.
szlachcic
|
|
|
Mi osobiście nie pasuje orbita ewentualnego ruchu owej planety i nie pasuje mi prędkość liniowa takiej orbity by planeta mogła zachować owe np.zaćmienie Słońca względem Ziemi.Uważam że by owa planeta mogła nam zasłonić Słońce to orbita,którą by brzebywała cyklicznie co tag znaczny odstęp czasu,-musiała by być niesłychanie eliptyczna i by owa planeta mogła właśnie taką orbitę zachować i powtarzać ,to jej prędkość liniowa musiała by być znacznie większa od takiej ,która by pozwoliła [iść] łeb w łeb z Ziemią przez kolejne trzy dni na planie Słońca-powodując jego zaćmienie.owa orbita jest niemożliwa wg. praw i mas ciał poruszających się po cyklicznych orbitach.Być może jestem nie w temacie ,ale jeśli coś leci z tak daleka i przeleci między Słońcem a Ziemią -to prędkość liniowa musi być znacznie większa od proponowanej.cze.
|
|
|
Wzajemne przyciąganie sie planet wchodzi w grę(grawitacja)?
|
|
|
Duchu , 3 dni ciemności nie mają być z powodu przysłonięcia słońca przez Nibru ale przez to , że NIbiru znalazwszy się blisko ziemi wywże taki wpływ grawitacyjny iż ziemia przestanie się kręcić. jak sie przestanie krecic to będą 3 dni ciemności na jednej półkuli i za...e długi dzień na drugiej
Do r
"[Praktykuje oobe {tak mowie}]"
Podziel się swymi dośw. jeżeli możesz ze mną. Ja próbuję dłuższy czas i nici. Nie wiem co robię źle. Gdybyś mógł to zajrzyj na topic o OBE.
Ma pomysła. Paru z was praktykuje OBE to polećcie i poszukajcie tej planety. Jak cos namierzycie dajcie znać . ; )
|
|
|
Teraz mamy rok 2005, więc koniec wiata jeszcze nie nastšpił.
Czekamy cierpliwie do 2012 roku...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |