Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
radio Maryja dziełem szatana
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 125

skoro TVN jest jego dziełem to czemu nie RM w końcu jest to jakby sekta, która ma swojego przywódce, a on ma swoich fanatycznych wyznawców

w sensie grzechu miałem na myœli robienie czegoœ złego bliŸniemu czy wysyłanie negatywnych emocji w astreal.

"wysyłanie negatywnych emocji w astreal" czy to oznacza wsparcie dla słowa "zgrzeszyłem myœlš"

tak, coœ w tym stylu

dla mnie ważne sš jedynie czyny.

ale myœli i intencje majš często większš moc niż czyny, jeœli nieustannie ktoœ jest nafaszerowany negatywnymi myœlami szkodzi sobie ale również może zaszkodzić innym. Wszystko co myœlimy (zależnie od naszej motywacji i wiary) wpływa na œwiat astrealny, to pewnie banał i większoœć odwiedzajšcych forum to wie. Ale warto to przypomnieć, choć trochę odbiegliœmy od tematu.

Gotowe usprawiedliwienie ! "przekleństwa,bluŸnierstwa i wulgaryzm jest jedynie kulturš nie grzechem" mozna i tak, zawsze to jakieœ wytłumaczenie. Witek K dziękuję bardzo, choc jeden znalazł się, który bez żenady stwierdził rzecz oczywistš i nie idzie za stylem tłumu lecz potrafi wyrazić swojš indywidualnoœc w taki czy inny sposób. "Ludzie troche kultury. Mozna gadac o wszystkim nie uzywajac przeklenstw. To zalezy tylko i wylacznie od nas samych. Przeklenstwo to tylko wyladowanie napiec. Zdaje sobie sprawe z tego, ze przeklenstw sie uzywa i sa one czescia naszej mowy, ale mozna sie porozumiewac bez przeklenstw. Sztukš jest powiedzieć Nie! gdy wszyscy mówiš Tak ! Campari Nie przypominam sobie abym stwierdziła , że znam się na sztuce. Znam się za to dobrze na kulturze i wiem , że czasem trudno zachować kulturę gdy ma się przed sobš "Takš sztukę "........dla mnie jednak nie jest to trudne, nawet nie muszę się starać, gdyż mój œwiat to wielobarwne obrazy. Czy zauważyłeœ na tęczy czerń i biel?

"........dla mnie jednak nie jest to trudne, nawet nie muszę się starać, gdyż mój œwiat to wielobarwne obrazy." Dziœ Doro... za darmo i mów mojemu psu wujo. http://www.gamedesire.com/g/3/6/7/3673686_2.jpg

doro bardzo ładnie ci idzie odkręcanie kota ogonem "Sztukš jest powiedzieć Nie! gdy wszyscy mówiš Tak !" bo to większoœć uważa że przekleństwa sš fee, to właœnie zwolennicy przekleństw sš w mniejszoœci. Hipokryci w tym œwiecie, lubišcy udawać że wszystko jest różowe i fajne,zwolennicy fałszywej skromnoœci i grzecznoœci, stanowiš większoœć. Więc nie rób z siebie męczennika... o nieużywanie przekleństw bo to zaczyna by㠜mieszne.

A to kto Rydzyk po reinkarnacji? [%sig%]

tak wyglšda Rydzyk kiedy patrzy na stan swojego konta ;) sorry, tzn. na stan konta rozgłoœni RM, a nie swojego :P

Autor: ... (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 16-04-2006 10:52 doro bardzo ładnie ci idzie odkręcanie kota ogonem "Sztukš jest powiedzieć Nie! gdy wszyscy mówiš Tak !" bo to większoœć uważa że przekleństwa sš fee, to właœnie zwolennicy przekleństw sš w mniejszoœci. Hipokryci w tym œwiecie, lubišcy udawać że wszystko jest różowe i fajne,zwolennicy fałszywej skromnoœci i grzecznoœci, stanowiš większoœć. Więc nie rób z siebie męczennika... o nieużywanie przekleństw bo to zaczyna by㠜mieszne. NA TEN TEMAT MAM TYLKO TYLE JESZCZE DO POWIEDZENIA.......HIHIHIHIHI.....HAHAHAHAHA.......DLA CHCĽCEGO NIE MA NIC TRUDNEGO !!!! MIEJ SERCE I PATRZ W SERCE.......zobaczysz niezmierzone pokłady, które cię jeszcze zachwycš :))))))))))

idz czytac hharleyking czy jak to sie tam pisze Doro...tko

Autor: Dariusz Wendołowski (---.dialup.supermedia.pl) Data: 08-10-2005 00:05 Nie nie - z tym Campari to było mistrzostwo œwiata :) Soku nie miałem - ani pomarańczowego, ani grapefruitowego. Znalazłem jedynie syrop malinowy, myœlę sobie - cytrynka by się przydała, ale też nie miałem, więc wzišłem trochę kwasku (w proszku). Dolałem do tego wszystkiego wody (na szczęœcie była zimna w czajniku), wymieszałem i się zdziwiłem - pyszny long drink wyszedł (0,33). Autor: Dariusz Wendołowski (---.chello.pl) Data: 15-04-2006 19:15 Autor: Campari (---.chello.pl) Data: 15-04-2006 17:23 Autor: Campari (---.chello.pl) Data: 14-04-2006 23:33 jebiesz Autor: Dariusz Wendołowski (---.chello.pl) Data: 17-04-2006 12:27 Jestem z rzšdu i jestem tu po to, aby Ci pomóc. Dobre? :) Autor: Dariusz Wendołowski (---.wieziennictwo.gov.pl) Data: 14-04-2006 15:17 Jak to, kogo obchodzš œwięta? Ja tam lubię œwiętować, a powód jest nieistotny. Jestem za tym by jeszcze œwiętować u nas szabas i hanuka - każdy po swojemu. I jeszcze koniecznie œwięto lasu wprowadzić! :) Autor: Campari (---.chello.pl) Data: 17-04-2006 01:10 dzięki! próba www.ejsi.com.pl Mam stronę z ksišżkami Zapraszam Autor: Campari (---.chello.pl) Data: 17-04-2006 01:11 próba 2 ejsi.com.pl Mam stronę z ksišżkami Zapraszam Autor: Campari (---.chello.pl) Data: 17-04-2006 01:11 hehe super mi idzie :P Mam stronę z ksišżkami Zapraszam Autor: Campari (---.chello.pl) Data: 17-04-2006 01:14 próba 3 http://wp.pl Mam stronę z ksišżkami Zapraszam

ten post powyzej to nie moja robota na koncu podpisu ktos jebnšł kropke której ja nie uzywam

jasne *****, od jakiegos czasu zasmiecasz forum a teksty masz jak dres spod bloku, juz pisze do admina zeby cie ***** z tego forum ****** bo mi sie zygac chce juz, jestes jednowatkowy ******.

**cenzura** pod kilkoma ksywami. ****************************** MOD: PODSUMOWANIE CAŁEGO WĽTKU I WYCIĽGNIĘTE WNIOSKI: Poczštek tematu, radio maryja jako dzieło szatana będšce komentarzem do załšczonego obrazka dwóch pań z tablicš i napisem: "TVN dziełem szatana". Na taki wštek oburzył się pan ufita, w moim odczuciu niesłusznie i zbyt pochopnie. Po krótkiej wymianie zdań pomiędzy Campari a ufitš, Promyk X załšczył obrazek bez komentarza. I teraz włšcza się Doro: Autor: Doro... (.internetdsl.tpnet.pl) Data: 15-04-2006 00:19 Campari, PromykX i tego typu podobni indywidua......nie dorastajš do pięt Uficie. Mogę się z nim droczyć, mogę nie zgadzać ale nie ulega wštpliwoœci , że ma klasę ....niż ci co językiem soim chłepcš obornik. Nigdy, przenigdy nie będę znosić chamstwa, wulgarnoœci i języka godnego psa co ujada przy budzie jak ten niewyżyty kiejter. Nie rzuca się pereł pod wieprze, choć mniemajš że mózgi kosmiczne majš..... nigdy nie spojrzš w œwiatło . Od robaczywych myœli do zgniłych słów po czyny ochydne. Następnie jest wymiana bluzgów i uwag na swój temat pomiędzy Campari, Promykiem X i Doro, dołšczajš się jeszcze inni. Kto ma rację? Nie znam was, wiemy kto pierwszy rzucił obelgę. Na tej stronie widzimy wklejone jakieœ fragmęty innego wštku przez kogoœ kto podpisał się Promyk X. a jest to ta sama osoba co Doro..., a nie Promyk X. Teraz chcę wiedzieć Doro... co miał sugerować ten wklejony tekst? I będziemy mogli układać układankę dalej. No chyba że cię Ÿle oceniłem i jednak jesteœ z tych co pięknie mówiš, a robiš jak "wszyscy" wtedy zapewne nam nie odpowiesz.

No i co teraz na to Doro... ?? Może ja odpowiem za niš, sugeruje że Campari to DW? Zgadłem?

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

ten komentarz 2 od dołu (teraz to będzie 3), to napisał Promyk, adiministrator czy może Promyk, ktory okazuje sie adminem ;)? szuineg Dariusz to Dariusz, a ja to ja żadnych podpuch

a ja to ja i nie jestem adminem a campari to olla :)

a To co się dzieje to przebiegunowanie na Forum :) MOD: WSZYSTKO TO CO PISZE POD "MOD" TO JA (pożal się boże) MODERATOR. Campari to nie DW, tylko ktoœ kto dał nam się wczeœniej poznać jako marian (i nie jest to ola).
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 125
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.