| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| radio Maryja dziełem szatana | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 125 |
|
skoro TVN jest jego dziełem to czemu nie RM
w końcu jest to jakby sekta, która ma swojego przywódce, a on ma swoich fanatycznych wyznawców
|
|
|
w sensie grzechu miałem na myli robienie czego złego bliniemu czy wysyłanie negatywnych emocji w astreal.
|
|
|
"wysyłanie negatywnych emocji w astreal"
czy to oznacza wsparcie dla słowa "zgrzeszyłem mylš"
|
|
|
ale myli i intencje majš często większš moc niż czyny, jeli nieustannie kto jest nafaszerowany negatywnymi mylami szkodzi sobie ale również może zaszkodzić innym. Wszystko co mylimy (zależnie od naszej motywacji i wiary) wpływa na wiat astrealny, to pewnie banał i większoć odwiedzajšcych forum to wie. Ale warto to przypomnieć, choć trochę odbieglimy od tematu.
|
|
|
Gotowe usprawiedliwienie ! "przekleństwa,blunierstwa i wulgaryzm jest jedynie kulturš nie grzechem" mozna i tak, zawsze to jakie wytłumaczenie.
Witek K dziękuję bardzo, choc jeden znalazł się, który bez żenady stwierdził rzecz oczywistš i nie idzie za stylem tłumu lecz potrafi wyrazić swojš indywidualnoc w taki czy inny sposób. "Ludzie troche kultury. Mozna gadac o wszystkim nie uzywajac przeklenstw. To zalezy tylko i wylacznie od nas samych. Przeklenstwo to tylko wyladowanie napiec. Zdaje sobie sprawe z tego, ze przeklenstw sie uzywa i sa one czescia naszej mowy, ale mozna sie porozumiewac bez przeklenstw.
Sztukš jest powiedzieć Nie! gdy wszyscy mówiš Tak !
Campari
Nie przypominam sobie abym stwierdziła , że znam się na sztuce. Znam się za to dobrze na kulturze i wiem , że czasem trudno zachować kulturę gdy ma się przed sobš "Takš sztukę "........dla mnie jednak nie jest to trudne, nawet nie muszę się starać, gdyż mój wiat to wielobarwne obrazy.
Czy zauważyłe na tęczy czerń i biel?
|
|
|
|
|
|
doro bardzo ładnie ci idzie odkręcanie kota ogonem "Sztukš jest powiedzieć Nie! gdy wszyscy mówiš Tak !" bo to większoć uważa że przekleństwa sš fee, to włanie zwolennicy przekleństw sš w mniejszoci. Hipokryci w tym wiecie, lubišcy udawać że wszystko jest różowe i fajne,zwolennicy fałszywej skromnoci i grzecznoci, stanowiš większoć. Więc nie rób z siebie męczennika... o nieużywanie przekleństw bo to zaczyna być mieszne.
|
|
|
tak wyglšda Rydzyk kiedy patrzy na stan swojego konta ;)
sorry, tzn. na stan konta rozgłoni RM, a nie swojego :P
|
|
|
Autor: ... (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 16-04-2006 10:52
doro bardzo ładnie ci idzie odkręcanie kota ogonem "Sztukš jest powiedzieć Nie! gdy wszyscy mówiš Tak !" bo to większoć uważa że przekleństwa sš fee, to włanie zwolennicy przekleństw sš w mniejszoci. Hipokryci w tym wiecie, lubišcy udawać że wszystko jest różowe i fajne,zwolennicy fałszywej skromnoci i grzecznoci, stanowiš większoć. Więc nie rób z siebie męczennika... o nieużywanie przekleństw bo to zaczyna być mieszne.
NA TEN TEMAT MAM TYLKO TYLE JESZCZE DO POWIEDZENIA.......HIHIHIHIHI.....HAHAHAHAHA.......DLA CHCĽCEGO NIE MA NIC TRUDNEGO !!!! MIEJ SERCE I PATRZ W SERCE.......zobaczysz niezmierzone pokłady, które cię jeszcze zachwycš :))))))))))
|
|
|
idz czytac hharleyking czy jak to sie tam pisze Doro...tko
|
|
|
Autor: Dariusz Wendołowski (---.dialup.supermedia.pl)
Data: 08-10-2005 00:05
Nie nie - z tym Campari to było mistrzostwo wiata :)
Soku nie miałem - ani pomarańczowego, ani grapefruitowego.
Znalazłem jedynie syrop malinowy, mylę sobie - cytrynka by się przydała, ale też nie miałem, więc wzišłem trochę kwasku (w proszku).
Dolałem do tego wszystkiego wody (na szczęcie była zimna w czajniku), wymieszałem i się zdziwiłem - pyszny long drink wyszedł (0,33).
Autor: Dariusz Wendołowski (---.chello.pl)
Data: 15-04-2006 19:15
Autor: Campari (---.chello.pl)
Data: 15-04-2006 17:23
Data: 14-04-2006 23:33
jebiesz
Autor: Dariusz Wendołowski (---.chello.pl)
Data: 17-04-2006 12:27
Jestem z rzšdu i jestem tu po to, aby Ci pomóc.
Dobre? :)
Autor: Dariusz Wendołowski (---.wieziennictwo.gov.pl)
Data: 14-04-2006 15:17
Jak to, kogo obchodzš więta?
Ja tam lubię więtować, a powód jest nieistotny.
Jestem za tym by jeszcze więtować u nas szabas i hanuka - każdy po swojemu.
I jeszcze koniecznie więto lasu wprowadzić! :)
Data: 17-04-2006 01:10
dzięki!
próba
www.ejsi.com.pl
Mam stronę z ksišżkami
Zapraszam
Data: 17-04-2006 01:11
próba 2
ejsi.com.pl
Mam stronę z ksišżkami
Zapraszam
Data: 17-04-2006 01:11
hehe super mi idzie :P
Mam stronę z ksišżkami
Zapraszam
Data: 17-04-2006 01:14
próba 3
http://wp.pl
Mam stronę z ksišżkami
Zapraszam
|
|
|
ten post powyzej to nie moja robota na koncu podpisu ktos jebnšł kropke której ja nie uzywam
|
|
|
jasne *****, od jakiegos czasu zasmiecasz forum a teksty masz jak dres spod bloku, juz pisze do admina zeby cie ***** z tego forum ****** bo mi sie zygac chce juz, jestes jednowatkowy ******.
|
|
|
**cenzura** pod kilkoma ksywami.
MOD:
PODSUMOWANIE CAŁEGO WĽTKU I WYCIĽGNIĘTE WNIOSKI:
Poczštek tematu, radio maryja jako dzieło szatana będšce komentarzem do załšczonego obrazka dwóch pań z tablicš i napisem: "TVN dziełem szatana".
Na taki wštek oburzył się pan ufita, w moim odczuciu niesłusznie i zbyt pochopnie. Po krótkiej wymianie zdań pomiędzy Campari a ufitš, Promyk X załšczył obrazek bez komentarza. I teraz włšcza się Doro:
Autor: Doro... (.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 15-04-2006 00:19
Campari, PromykX i tego typu podobni indywidua......nie dorastajš do pięt Uficie. Mogę się z nim droczyć, mogę nie zgadzać ale nie ulega wštpliwoci , że ma klasę ....niż ci co językiem soim chłepcš obornik.
Nigdy, przenigdy nie będę znosić chamstwa, wulgarnoci i języka godnego psa co ujada przy budzie jak ten niewyżyty kiejter.
Nie rzuca się pereł pod wieprze, choć mniemajš że mózgi kosmiczne majš..... nigdy nie spojrzš w wiatło .
Od robaczywych myli do zgniłych słów po czyny ochydne.
Następnie jest wymiana bluzgów i uwag na swój temat pomiędzy Campari, Promykiem X i Doro, dołšczajš się jeszcze inni.
Kto ma rację? Nie znam was, wiemy kto pierwszy rzucił obelgę.
Na tej stronie widzimy wklejone jakie fragmęty innego wštku przez kogo kto podpisał się Promyk X. a jest to ta sama osoba co Doro..., a nie Promyk X.
Teraz chcę wiedzieć Doro... co miał sugerować ten wklejony tekst? I będziemy mogli układać układankę dalej.
No chyba że cię le oceniłem i jednak jeste z tych co pięknie mówiš, a robiš jak "wszyscy" wtedy zapewne nam nie odpowiesz.
|
|
|
No i co teraz na to Doro... ?? Może ja odpowiem za niš, sugeruje że Campari to DW? Zgadłem?
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
ten komentarz 2 od dołu (teraz to będzie 3), to napisał Promyk, adiministrator czy może Promyk, ktory okazuje sie adminem ;)?
szuineg
Dariusz to Dariusz, a ja to ja
żadnych podpuch
|
|
|
a To co się dzieje to przebiegunowanie na Forum :)
MOD:
WSZYSTKO TO CO PISZE POD "MOD" TO JA (pożal się boże) MODERATOR.
Campari to nie DW, tylko kto kto dał nam się wczeniej poznać jako marian (i nie jest to ola).
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 125 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |