Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
tolerancja -(granice?)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48

Czy WSZYSTKO powinnismy tolerowac ? Czy tolerowac brak tolerancji ? Czy tolerowac zlo ? Czy tolerowac kradzieze i grabieze ? Czy tolerowac korupcje ? Czy tolerowac powinnismy zboczenia i chuc ? Czy mamy uznac NIE- normalnosc za normalne, bi tak jest teraz w modzie ? Kiedys bylo w modzie palenie na stosach, innym razem zamykanie w KZ oraz kolaboracja z jednym badz drugim zaborca, okupantem czy katem... Czy wolno nam jest byc tolerancyjnym wobec WROGA ludzkosci, jakim jest rozwiazlac i upadek norm spolecznych, tylko dlatego, ze w danym momencie moze to byc mile widziane przez otaczajacych nas pol-glowkow i zaprzedancow ? [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

A i jeszcze to, że to moja droga. Każdy ma innš, choć mogš zdarzyć się podobne :-)

Zdarza mi się czasami doœć często balansować. Droga jak droga,byle dawała każdemu spełnienie.

"Zdarza mi się czasami doœć często balansować." Aha :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

pylek moze masz i racje ale na wszystko jest czas , jak przyjdzie odpowiednia chwila to o wszystkim mozna pogadac tylko ze oprocz moich rodzicow musze jeszcze liczyc sie z dziadkami ...jestem jedynaczka a dziadkowie mieli zawsze duuuuzo do powiedzenia na temat mojego wychowania i to oni szczegolnie dbali omoja "wiare",tylko nadzeszla taka chwila ze pokazali ze sami nie sa tacy swieci...zdrady,aborcje i te sprawy...to byl dla mnie szok ale nie dlatego teraz mam takie a nie inne zdanie na temat kosciola i religii katolickiej.

:)

.

Nie wszystko !!!! Sš pewne granice, natury ?....naturalnej :))))

Odnawiam , bo worto.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.