| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kocham czarodziejke z Księżyca | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 175 |
|
tomek
pooglšdaj trochę " Makowš Panienkę " zawsze bliżej ziemi :)))))
|
|
|
czy ja gadam glupi?....eeee to chyba nie ja tu jestem dziwna! ja pisze co mysle i cala prawde,inni moze staraja sie byc uprzejmi...w przeciwienstwi do ciebie! ...a z tych bluzgow to rzeczywisci e czarodziejka z ksiezyca na pewno nie bylaby dumna!!!!;P
|
|
|
no i moze wyciagniesz wreszcie jakies wnioski bo jak na razie to masz tu 43 wypowiedzi i raczej rzadna chyba do ciebie nie przemawia!!!
|
|
|
ja chcialbym sie dowiedziec co mam zrobic
ale nie inersuja mnie wypowiedzi
typu" zajdz seobie inna blizej zemi" albo nienormalny to jestes ty"
"albo dawaj 500$ a wszystkie bedziesz miał" :/
a takie wypowiedzi jak wy (np. ... z marsa) tu rozwiewa "adres ksiezyc 33e/7 ....
aj sorry przecie ona w tokio mieszka!!!to jak to juz wiesz to tam podskoczi sie o nia popytaj ,w koncu wielu takich tam chyba nie ma:P"
juz swoje powiedziałas czekam na innym
DZIEKI
|
|
|
oki to ja se poczekam i popatrzeco INNI wymysla;P,ale watpie zeby...a zeszta!!!
|
|
|
Wiesz, ja mam rozwišzanie. Nie pisz już takich bzdur. Zajmij sie teraniejszociš i lej na tš swojš "księżycowš panienke".
[%sig%]
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
to n9ie sa zadne jaja jak wy se myslicie. I jelsi myslisz dorgi dariuszu albo wyckret ze sa to po co odpisujesz?
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
lachachachaaaa!!!!!!!!!!dobre ale rysunkowe by go chyba bardziej ...zainspirowaly;P???
|
|
|
KURWA WSZEDZIE CHORZY LUDZIE ZYJA :/
jesli tobie drogie dziecko podobaja sie takie rysuneczki to sobie je przygladaj bo wyobraz sobie ze mnie dziwkarstwo nie interesuje/
A ty z marsa smiej sie z własnej głupoty
|
|
|
Ty, kole, łapy precz od mojej kobiety..... Czarodziejka z Księzyca jest mojš nażeczonš !!!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 175 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |