Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
chcę się zabić
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 67

pisz na meila jeœli chcesz mnie powstrzymać... tokoszmarjest!

ja mam sporo linków na temat jak to zrobić, ale chyba głupotš byłoby publikowanie ich tutaj, bo sš ludzie którym się wydaje że majš powód, a w rzeczywistoœci jest to jakaœ głupota coœ w stylu "rzuciła panienka" czy też "wyrzucono z roboty". Wiele osób chce popełnić samobójstwo bo jest słaba psychicznie, ale pomóc chciałbym tylko ludziom których to życie udupia naprawdę, których ten œwiat wyniszcza. Narazie mogš wam polecić fajnš piosenkę na temat: "Manic Street Preachers - Theme from M.A.S.H Through early morning fog I see Visions of the things to be The pains that are withheld for me I realise and I can see That suicide is painless It brings on many changes And I can take or leave it if I please That game of life is hard to play I'm gonna lose it anyway The losing card of some delay So this is all I have to say That suicide is painless It brings on many changes I can take or leave it if I please The sword of time will pierce our skin It doesn't hurt when it begins But as it works its way on in The pain grows stronger, watch it burn That suicide is painless It brings on many changes And I can take or leave it if I please A brave man once requested me To answer questions that are key Is it to be or not to be And I replied oh why ask me That suicide is painless It brings on many changes And I can take or leave it if I... That suicide is painless It brings on many changes And I can take or leave it if I please That suicide is painless It brings on many changes And you can do the same thing if you please" można œcišgnšć w wersji mansona również... Pozdrawiam towarzysze!

link do tej piosenki http://www.swoopshare.com/file/85a4d3ed79da79b7900e380bf35af295/01.+Suicide+Is+Painless.mp3.html

Boże ludzie jacy wy jesteœcie przyziemni! Mnie połowa miasta chce naje___ , Jestem na stronie "stowarzyszenia" Krew i honor, Moja dziewczyna jest opentana przez swojego byłego, W szkole o niczym innym nie mysle tylko o tym czy mi ktos zaraz nie wbije 20cm noża w plecy... To sš problemy a nie "mama mnie nie chce póœcić na dyskoteke" Miejcie jakies powazniejsze powody... ja dalej jakoœ zyje... nie mam lekko a nic nikomu złego w zyciu nie zrobiłem...

A dlaczego chcš Ci zaszkodzić? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

błażej to i tak masz małe powody by się zabić, ale nie mi to oceniać wszystko zależy od tego jak ktoœ jest wrażliwy ja właœnie osłabiłem próg swej wrażliwoœci procentami, najważniejsze w zapobieganiu samobójstwu jest ograniczenie dopływu bodŸców do mózgu. Nie namawiam nikogo do picia czy ćpania. Ale dla kogoœ dla kogo zabicie się jest tylko problemem technicznym, czasem benzodiazepiny albo % jest ratunkiem. Przeczekać chwilę, tš złš chwilę a jutro jakoœ (chyba?) będzie? Ważne by zmieniać nałogi i nie dać się wcišgnšć w żaden z nich na dobre. Samobójstwo jest wygranš, jest okrutnym uœmiechem przewrotnoœci w kierunku tego chorego œwiata, ale zawsze pozostaje nadzieja, bliscy i przyjaciele dla których się żyje... Czy ten œwiat będzie się œmiał czy będzie drżał przed końcem ja zawsze zachowam w sobie ironiczny uœmieszek który będzie mówił wielkim tego œwiata "memento mori" każdy umrze, każda œwinia zdechnie, nigdy nie poddać się tej machinie to jest marzenie ponad marzeniami, czy to się uda? nie wiem.

Zapraszam na mojš stronę www.zyjwmilosci.orge.pl może tam znajdziecie troche radosci i sens zycia. [%sig%]

ja tez

to na co czekasz?

Trucizne kupie

mat: po co kupować jest tyle trucizn które rosnš przy drogach, w każdej wsi, mieœcie itp, nie chce cię zbytnio naprowadzać ale pewna znana roœlinka łudzšco podobna do pietruszki z czarnymi plamkami na łodydze... nie podam nazwy by nie ułatwiać niezdesperowanym, ale ten kto naprawde chce się dowiedzieć się dowie. Zmieszaj z opium czy ewentualnie z psychotropami ażeby mniej bolesny był zgon, w 30 minut będzie po wszystkim...

albo sie wychustaj.... na sznurku, albo skocz z dachu, albo wez rozped i luuup - pierrdolnij lbem w sciane. [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

zastanów się!!!!!!!!!!! jaki sens to ma

anka: zastaNów się na drugi raz "!!!!!!!!!!!" zanim napiszesz kolejny nic nie wnoszšcy post, skoro ktoœ o tym myœli to dla niego raczej samobójstwo ma sens, więc przestań pierdolić że to nie ma sensu. Zamiast pisać komuœ żeby się nie zabijał zacznij zmienia㠜wiat by mniej osób o tym myœlało, nie ma nic bardziej denerwujšcego niż gadanie w stylu "nie rób tego!!!!!!!" albo "to bez sensu!!!!!!!!!!!" To nic nie wnoszšce gadki, nasišknięte hipokryzjš, wyuczone frazesy nic więcej. Chcesz pomóc? OK. Poznaj goœcia, pogadaj z nim, poznaj jego problemy, wczuj się w jego sytuacje, poœwięć czas. Ale daruj sobie pisanie że to nie ma sensu...

łokurva :)

do wszystkich idiotow co myslaa ze zycie ma sens: kij wam w oko jak jestescie slepi, nie pierdolcie mi farmazonow, wszystkich chetnych do samobojstwa prosze o pisanie na moj mail ozitto@vp.pl, moze razem bedzie razniej ^^, z gory wypraszam sobie wasza pomoc...

To, czy Twoje życie ma sens, to zależy już tylko od Ciebie. Życie to takie spędzanie czasu przez duszę, taka gra, ale trwa tylko chwilę. Dobrze robisz, poznaj trochę ludzi, to może życie wyda Ci się ciekawsze. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

http://www.smog.pl/wideo/1737/2_unlimited/

Poczekaj a œmierć się upomni o ciebie.

Nie zabijaj się, bo pójdziesz do rogacza, wyspowiadaj się, wyegzorcyzmuj u księdza, a rogacz się od ciebie odczepi.

jak samo-ubojstwo to tylko z klasa... http://de.fishki.net/pics9/podbor74_53.jpg : http://de.fishki.net/pics9/podbor74_52.jpg [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 67
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.