Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 30 | 31 | Następna strona

Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejœcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych Œwiętymi . Jak wiele się wypełniło .. mogliœcie przekonać się we wczeœniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006 2005 - rok Rydwana VII liczba "7" 2006 - rok Mocy ( obudzenia Uœpionej Siły ) - podœwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 ! kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoœci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - Œmierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!

Elche ok wezmę hehehe no to zapraszam do umieszczania własnych opracowań tego co ma Spotka㠌wiat w roku 2006 ........ Ciekawi mnie opinia , teksty , wykłady ludzi zajmujacych się : A) Kartami anielskimi B) I - Cing C) Runy D) Channeling E) Jasnowidzenie Zapraszam !!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Aurelu Rok 2006 będzie bardzo podobny do 2009.Będzie obfitował w konflikty i kataklizmy. Sšdze że juz niedługo będzie atak na Israel, i obawiam się pod koniec sierpnia jakiegoœ dużego zagrożenia być może asteroida.

Aurell - co myœlisz na temat ksišżki pt. "Duchy (zapiski medium) Kosmiczne Niewolnictwo Człowieka" autora Zbigniewa Jana Popko? Dla mnie ksišżka bardzo ciekawa.

to nie przepowiednie lecz realne spojrzenie na otaczajaca nas zeczywistosc od zmiany klimatu poczynajac - bardzo prawdopodobne jesli ropa dlugo bedzie tak tania jak teraz miliony samochodow jezdzace w kazdejj chwili na swiecie wywolaja nie kontrolowane i nie do przewidzenia zmainy klimatu na roznych kontynentach nawet w polsce mozna odczuc ze jest coraz cieplej co do wojen to oczywistym jest ze poki istnieja religie i pieniadze to nigdy nie bedzie pokoju na swiecie i takie tam pirdolki heheheh bardzo jestem ciekaw jak to bedzie z tym 2012 oj bedzie sie dzialo coraz wiecej na ten temat mozna znalezc informacji jeszcze kilka lat temu tylko nieliczni cos tam widzili dzisiaj ten temat draza naukowcy i inne niezwykle istotki ktore zyja nietylko przyziemnymi sprawami

Dzisiejszej nocy miałem doœć ciekawy sen. Zostałem zabrany do wnętrza ziemii, pozdóżowałem pod ziemiš z jakimœ dziwnym człowiekiem wyglšdem przypominał budde. Podróżowaliœmy dziwnš windš ze szkła która poruszała się na wszystkie strony.Najlepsze jest to że ja widziałem wszystko co się dzieje nademnš.Wszędzie były tunele ,prowadziły do wszystkich miejsc na œwiecie.

NIN w Australii jest coraz chlodniej !!!!!

Mówisz Gosiu o trendzie krótkookresowym, czy długookresowym?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Zimy sa dluzsze i chlodniejsze. Lata sa tez chlodniejsze i krotsze.

Od kiedy i na jakim obszarze? Cała Australia? A może półkula północna ociepla się szybciej.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

a w Apokalipsie pisze " i nie bedziesz mogl sprzedac ani kupic bez znamienia bestii na czole czy ramieniu" no i dzisiaj wlasnie wyslali nowa sonde ktorych maja wyslac jeszcze 29 stworza one nowy system konkurencyjny dla GPS i znacznie lepszy, to znamie to chip pod skórš, a Bestia to komputer nimi zarzadzajacy nawet istnieje juz taki w Bruxeli :-) jak to sie ladnie w jedna calosc uklada :-) to znak konca czasów.... niedawno czytalem o probach zdajnego strowania ludzmi, doslownie, koles mial pilota jak np tai do samolotow sdalnie sterowanych, a 2 czlowiek rodzaj hełmu stymulujacego impulsy mózgowe, no i jak na pilocie kolo dal wajche w bok to i czlowiek szedl np w lewo, mim oze czujesz ze chcesz isc wp prawo cyz prosto to sie skreca w lewo, naukowcy mowili co to zrobili ze juz nie dlugo bedziem ozna stymulowac ta metoda NASZE POTRZEBY no i teraz se wyobrazmy ze mamy chip pod skura ktory sluzy jako paszport, dowod osobisty i karty kredytowe i on ma mechanizm stymulacji ludzkiego zachowania, wszystko sterowane z satelity, efekt - staniemy sie bydlem dla tych na górze co będš siedziec i żreć za nasza pracę. W apokalipsie pisze też, że pewnego dnia pojawia siej akies urzadzenia tam pisze ze to beda jakies "owady" czycos ? ktore zabijak azdego czlowieka z znamiem bestii. Chip pod skóra bedzie dla nich urzadzeniem naprowadzajacym. Az strach pomyslec, zapewne to zabijanie to bedziej akis blšd systemu bestii. The Bist 666 XXX XXX XXX XXX XXX

a LEchu, biada nam :( i tak 100% lepszy niz Kwasniewski i SLD ale wole Tuska i jego pomysly, przynajmniej nie sprzyja zydom jak Lech i partia ma twarde zasady na wzor zachodni - w niemczech wystarczy ze na kogos padnie podejzenie (raz na 100lat) to juz sie wycofuje juz zaluje przepasza a tu nic kazdy ma jedna wymowke :"to prowokacja polityczna ja jestem czysty jak łza" w PO nei ma czegos taiego jasne konkretne zasady a nie ze ręka ręke myje, Zyta G jak nabroila to ja odrazu wywalili z partii a niby taka mila kobieta byla.... sam ja mialem poznac nawet.

Witam Czytam to forum od dłuższego czasu i muszę przyznać, że trudno się czasami oderwać ;) Odnoœnie końca œw. to ciekawe spojrzenie, choć może trochę 'moherowe' ;) jest na tej stronie www.connect.ab.ca/~dbubel/SpisNadchodzi.htm. Nie sprawdzałem czy było tutaj wczeœniej, a nie pamiętam skšd ten link mam :) Pozdrowienia

http://www.korzik.net/uploads/kol_________5326243642364643.gif NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2006 ŻYCZĘ CZŁOWIEKOM !~!! ALL BY BACK 3 STYCZEN 2006:))))))))))))

hahaha tehnohead :D niezly gif Aurell, udanego sylwka wszystkim ;]

buahahaah! i wanna by a hippy!

i wanna be a hippy!

Najlepszego w Nowym Roku !! :) - (niech to bedzie moja przepowiednia :P- i oby sie sprawdzila ...)

Oby w tym roku œwiatło przebijało się przez ciemnoœć. Oby ludzka głupota zanikała z każdym dniem. Tego życzę wszystkim. :)

Happy New Year?to all Polish Ejsi- crazy Internauts! May the Crazy Arab-US-CIA Terrorist do not bang and crash in his Boeing 737 air - jet;' out with Stalin';s Palace of Culture and Science in Poland;s Capital Warsaw!. May the POLAND be a hit for all round the World in 2006!. Best wishes to Mrs. HAARP Goska from Melbourne in Australia and Mr, Uruguayo from Montevideo! Have a fun and good New Year 2006!.Let the Polish Science be the best in the 2006 World!

Dziekuje za zyczenia ! Zycze Wszystkim zdrowia i duzo radosci od Goski.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 30 | 31 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.