| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| kocham innego | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78 |
|
mam chlopaka od 3 lat na poczatku bylo super dobrze sie rozumielismy i smialismy bez przerwy ale w ostatnim roku wszystko sie popsulo zaczol byc zaborczy i bez przerwy sie klocimy od roku codziennie przebywamy z jego kolega i miedzy nami cos jest nie moge tego opisac patrzymy sie na siebie tak jakby swiat nie istnial widze ze cos nas łaczy co mam robic
|
|
|
" Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień "
Wyznajesz religię katolickš , ale za grosz nie pojmujesz miłoci bliniego. Ferujesz osšdami według własnego mniemania, nie ma to nic wspólnego z chrzecijaństwem. " Jak Cię uderzš w policzek, nadstaw drugi ".....prawda?
Do tego Twój żałosny język nie wiadczy o Tobie- katoliku.
Skšd mniemanie,że jaka sekta, że opowiadam się za homoseksualizmem, aborcjš czy eutanazjš ? Wciskasz w usta słowa, których tu nikt nie wypowiedział !
" Miłoć po lubie jest piękna " ....ależ oczywicie !!! Piękna jest miłoć po lubie , gdy po jakim czasie mšż zaglšda do kieliszka, zaczyna sie przemoc psychiczna i fizyczna, traci pracę - żona i dzieci nie majš co jeć, mieszkajš w gorszych warunkach niż niejeden piesek. Piękna jest taka miłoć, gdy wraca do domu w nocy i dzieci uciekaja bo tatunio mame okłada pięciami......cudowna rozkosz !!!! I w dodatku slubna.....ale jak luby- to luby, do grobowej deski !!!!!
|
|
|
hihi widze ze albo mam rozdwojenie jani albo kto tu jest jednoczesnie Ufitš i Mimem:X sam sobie żaglem okrętem i sterem? :)
|
|
|
Beata ty suko mam serwer angielski to było do ciebie dziwko, bo mówisz do mnie po polsku a powinna po angielsku, wybaczę ci ale masz się wreszcie do NAS dostsowować i zmienić poglšdy na bardziej religijne!
|
|
|
hihihi niezłš kto ma zabawę:) Moze i za Mima i za Ufitę kto sie podszyl??? Ide o zaklad ze to o. Dyrektor;)
|
|
|
DOKŁADNIE ! I za Mima i za Ufitę również..... To nie jest ten ufita !!!! To kretyn do kwadratu!
Prawdziwy Ufita nie jest chamem !
|
|
|
Mim zwlaszcza;) czytalam czytalam"te" poezje" na temacie wiersze hihi
pozdrawiam
|
|
|
tak, kto sie podemnie podszywa, nie jestem chamem, tak jak dora jest pierdolonš SZMATĽ!!! tak ja jestem porzšdnym religijinym katolikiem!
|
|
|
hmm Sprostowanie Ktosik to kobieta . Moja Przyjaciółka :-) i trochę kobietki luzzu dajcie a Ty Ufita swój Smoczy języ zawiń sobie koło Dupy i nie wpływaj na wolę Dygresjš Słownš bo rujnujesz swój Archetypowy obraz Siebie na tym forum . A to że jeste Unikatem to wszyscy wiemy , tylko szkoda tego Przeklinania .. Bóg już kopiuje slowa w niebie i robi wykaz rocznych przychodów i dochodów w uczynkach twej duszy jak i całego wiata . Chciałbym by zastšpił Ojca Rydzyka , dla mnie to Facet i tyle trochę za mocno podkrecony w mediach i show biznesie . No ale takš sobie drogę wybrał i niech sobie robi co tam chce . Możemy cieszyć sie z jednego -- ojciec Rydzyk przynajmiej nikogo jeszcze nie zabił ! --- więc Ok Człowiek z niego . A ty Ufita Hmm ... wiesz kaznodzieja z Ciebie dobry by był w USA , i jak na swój wiek to czasem się tak zastanawiam czemu wizy sobie nie załatwisz i nie polecisz do Chiagago albo New Orlean , tam by się spełnił . Bo jak wiesz Ameryka to Diabła kraj więc tym bardziej twa pomoc by sie tam przydała . U nas w Polsce nieba tez za wiele ale przynajmiej więcej ludzi znajdziemy o dobrych Sercach anizeli w USA . Więc Grzecznie Nawołuje .... Wiarę zachowajcie dla Siebie i mówcie o niej tak jak bycie chcieli opowiedzieć pięknš historie o sobie .. czyli co wam dała itd .. . Ale wciskać komu to już trochę nieładnie . Trochę tu się Czerwona Kreska Agresji podniosła i Nerwów .. W swym imieniu proszę o Zgodę i Przeprosiny - Ugodę zwanionych stron :-):-):-)
i teraz wszyscy krzyczymy przed monitorami ...
Na Raz
Na Dwa
Na Trzy ..
DŻŻŻŻŻŻEEEEMMMMMMM I BUZIE BANANOWE !!!! :):):)
|
|
|
Aurell ciebie już miałem dawno wypierdolić ty sekciarski odrzutku społeczeństwa, twoje proroctwa sš tyle warte co gówno Goki,a mnie tu wszyscy powszechnei szanujš więc możesz się nie omieszać, każdy kto mnie krytykuje musi być chory psychicznie!
|
|
|
Ariel wszystko w porzšdku - po prostu prowokator na forum podszywa sie to pod Mima to pod prawdziwego Ufitę ...se-la-vi...wszystko pod kontrolš jesli patrzysz na to skšd pisze:) pozdro
|
|
|
beataG jak mozna poznac ktory jest prawdziwy? bo ten oszust doprowadza mnie do bialej goraczki. nie mozna bezkarnie kogos nazywac sz... to jest chora psychika.albo koles mial nieszczesliwo dziecinstwo i dzieki takiemu trktowani innych proboje cos zyskac cos dla siebie. ale nie tedy droga.moze zapomnial o czy tak naprawde mowi. mnie ogolnie nie ruszaja takie slowa. niech gada co chce. zapomnial tylko ze jesli rani sie innych to wraca do tej osoby. niechcialabym byc w twojej skorze kiedys bedziesz potrzebowal pomocy i ciekawe czy znajdzie sie ktos kto poda mu szklanke wody
|
|
|
Dobra Spoko Wypierdku Diabelskiego gówienka hehehe ale poleciał Yupiii proszę o więcej :-) :-) lubię odbijać takie gówno jak Ty .. nie wiem kim Ty jeste .. ale jeste jak Kauczuk który kiedy pęknie bo żadna gumowa tandeta podszywajšca sie pod innych na dłuższš metę nie wytrzyma w takiej Agonii hehehe pewnie ze jestem Chory Inaczej :D tu masz Punkta :-) Daje Tobie wygrać prowadzać dalej mistrzu jeli czujesz potrzebę opróznienia swych niskich aspiracji mieszkajacych w twej podswiadomosci . Mmmmmmmm Zeby ty wiedzial jaki ja piekny list do Watykanu wysłałem to by inaczej piewał ale co tam :):) ten Diabełek mieszkajšcy w Tobie jesli nosi czarnš pelerynke to polecam wyprać bo ubieranie tego samego ubranka w nowych twarzach sprawia ze tylko ubierasz na siebie choroby innych i potem grypka i katarek .. poleca leki Voltare jak cie kosci bolš juz od cišgłoci nawalania w klawisze hehe a na gardło jaka Aspirynka albo czopek w dupe to chociaz szacunek dla geji nabierzesz . Pozdrawiam Kolego :):)
|
|
|
aurell ty zboczeńc obrażajšc Punkta obraziłe mnie - Dorę, wypierdalaj pukim dobra!
|
|
|
o to Przepraszam i za dobroć dziękuje . Drzwi same zamkne nie musisz za mnš Trzaskać . Jutro na kawe zapraszam jak juz troche nerwy przejdš ;)
|
|
|
"aurel"
Jakie to obrzydliwe.....widać musi czuć się bardzo sponieniewierany i niedowartociowany.
Z reguły tak bywa, gdy ma sie poczucie niskiej wartoci.
Pozdrawiam
|
|
|
"Dora"
Słuszna Uwaga ... Popieram twe spostrzeżenia . Wartoć każdy ma w sobie Wysokš jestem takiego zdania , lecz przeważnie ludzie zaniżajš wiadomie swš wartoć doprowadzajšc do głosu emocje by mogły sie wyładować . Włanie głownie na wielu Czatach róznych portali możemy dostrzec masowo rozwijajšce się samouzupelniajšce orodki róznej maci pokoje nasycone chorobami psychicznymi bšdż o podłożu psychicznym . Ogolnie jestem zdania że dużo Dobra mieszka w tym kim pomimo tego podszywania i stwierdzam ostentacjonalnie iż owa osobowoć jest ciekawš osobš która może skrywać masę Talentów i Atutów swego ja zamazujšc grš emocjonalnoci nie kontrolowanej . Lepiej by to tu wylał łzy aniżeli miał krzywde komus na ulicy uczynić niepotrzebnie . Bo te Forum to dobra Terapia dla wszystkich nie tylko lecznica lecz i Skarbnica wiedzy opartej na dowiadczeniach wielu ludzi dzielšcych się swymi dowiadczeniami .
Pozdrawiam Koleżankę:-)
|
|
|
:))))))
Fajnie jest mieć czasu pod dostatkiem......:)))))))))))))))))))
Mówie i tym gociu w kilku osobach......:)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |