Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dziewczyny szanujcie się
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62

Dlaczego dziewczyny dajš na prawo i lewo Nieważne że to jakiœ pusty dresik. Liczy sie BMW 15 letnie i miesnie wychodowane na sterydach. A że cham i debil to im imponuje. A za kilka lat będzie płacz jak opinia sie rozejdzie Dlaczego zaden chłopak mnie niechce? Kiedyœ słyszałem rozmowe siks w autobusie może 14 -15 letnich. Nie krepowały sie tym że obok stoi dużo ludzi. Jedna do drugiej. Nie boisz sie tak bez gumy? Eee tam Tyle goœci co sie we mnie zlewało i nic mi nie jest. Niewiem czy dla jaj tak gadały ale prawda jeat taka że nawet takie dziewczynki już sie puszczajš i to ze wszystkimi. Niejedna za dwa piwa zrobi facetowi loda. Co sie dzieje. Gdy chodziłem do podstawówki tego nie było. A jesli sie zdarzyło to w min. stopniu. Dziewczyny sie bardziej szanowały a teraz. No tak moda z USA. Ich sprawa. PóŸniej nikogo nie znajdš. No chyba że jakiegoœ buca Róbcie tak dalej. Nikt Was nie będzie chciał

aga Myœle ,że niejedna dziewczyna przychyli sie do Twojego aplauzu :)))) To jest żenujšce , że tak płytko myœlš mężczyŸni - i kogo my mamy kochać ??? Pozdrawiam :))))))))))))

Kogo kochać...? Tych porzšdnych :)))))

DOkładnie! Od nas Wymagajš , a sami nic nam nie ofiarujš.. oprucz płytkich i wšskich jak dla nas torow myslowych ;D (sa wyjatki ;)) Mało jest konkretnych chłopakow.. wrazliwych.. ktorzy potrafiš sie popłakac przy piosence, w nocy spojrzš w gwiazdy, jadac samochodem wpatrujš sie w "uciekajšcš" dal.. Zachwycš się pieknem księżyca o zmroku.. podzielš się swojš refleksjš z bliskš kobietš, bedzie potrafił romawiac o swych słabosciach.. " GDZIE TE CHŁOPY?" :P:P:P POZDRAWIAM..

Greg................piesku..........skowycze do Ciebie........daj mi swojego lodzika..........hm........myœle,że raczej dałbyœ drugiemu pieskowi podobnemu do Ciebie..........., a nie suczce......szkoda żałuje......całuski od suczki.........

Najpierw siebie kochać ! i nie pozwolic sie skrzywdzić, nie pozwolić sobš manipulowac, nie pozwolić wykorzystywac - mieć siłę by cišć co jest destrukcyjne, co powoduje ból. Mamy prawo być szczęsliwe " jestem tego warta " :)))

Kazdy zasługuje na szczecie.. niektorzy potrafiš zakłocac nasze szczescie tylko dlatego bo im sie nie powiodło..niestety.

Midi, czy w odpowiedzi na to pytanie mam napisać adresy? ;))) Uwierz, sš tacy! :) ... i życzę im z całego serca spełnienia każdego ich marzenia! Pozdrawiam :)))

Oj wiem,wiem :D Tacy sš.. znam nawet takiego jednego :D A z tymi marzeniami meskimi to lepiej uwarzac ;)

Zakładam, że sš porzšdni... ;)))

Kobiety najpierw trzeba być kobietš aby chcieć i przeżywać . Doro, Aga ,Iskierka ect. nic o Was nie wiemy { bo i po co } sšdzšc po waszych klikaniach , jesteœcie albo pozostawione lub co lepsze zamieniłyœcie naturalny orgazm na wirtualne wypociny . Co pare godzin zjecie Marsa popijecie kawš ze słodzikiem i to wam wystarczy . I niech tak zostanie . Romantyczne przygody pozostawcie innym , tym , które nie majš czasu na pieprzenie smutków do klawiatury tylko żyjš i nie szukajš u samców wad . Ten kto dobrze włada młotkiem wszystko inne traktuje jak gwożdzie ..... To dla wszystkich Facetów na Forum http://www.agreatlink.com/agl/cindy/images/cc-9301.jpg

Dla Wszystkich Facetów Napisałem !!! Ufita nie dla ciebie Dla ciebie sš inne strony internetowe gdzie kocha się inaczej.

Mimie!:))))) Jestem pod wrazeniem..... Moze częœciej sie odzywaj, co? Pozdrówka......:)

MIM, popieram. to dopiero bunt "maszyn"

O Tak ! Brawo Mim....widzę ,że jednak wiesz czego chcesz ! i Tobie podobni. Ciekawi cię co ? jakie sa też ta Doro..i inne.... Różnica w tym co piszesz jest taka.......że to Ja wybieram i decyduję .....a najlepsze jeto to ,że za cholerę nie czuję się samotna .... Wirtualne wypociny mnie nie interesujš....nigdy co było formš" martwš" nie robiło na mnie wrażenia i nie robi....Tylko natura w jak najrealniejszym jej odzwierciedleniu ! z wysokim IQ !!! Z drugiej strony....nudzić się ? przy Was ? wirtualnie......niemozliwe , zawsze coœ ciekawego się znajdzie ! Pozdrawiam :))))))

Czemu w każdy temat muszš się wdać ci jeb*** prowokatorzy? [%sig%]

Najwiecej szpiegow internetowych jest wsrod Polakow i Amerykanow !!!!

> > Plaża, morze, piękna pogoda. Na kocyku wspaniała laseczka > > > posuwistymi, erotycznymi wręcz pocišgnięciami smaruje swoje > > > idealnie opalone ciało. W bliskim sšsiedztwie tego "zjawiska", na > > > rozpostartym ręczniku leży z przymkniętymi oczami facet w œrednim > > > wieku. Gdyby nie coraz bardziej zwiększajšce się gabaryty jego > > > slipek, możnaby uznać, że œpi i kompletnie nie zwraca uwagi na > > > dziewczynę. Tym zachowaniem myli panienkę, która zerkajšc na niego > > > widzi tylko jego opuszczone powieki i bez żadnych zahamowań wkłada > > > rękę w stringi, kładzie jš na "swym łonie" > > > i półgłosem > > > mówi: > > > -Ty mój skarbie największy, ty moja pieszczoszko. Mamusia pamięta, > > > że wszystko ma dzięki tobie. I mieszkanie i samochód i spore > > > oszczędnoœci. > > > Chcesz się wykšpać? Już idziemy do wody. > > > Wstała i pobiegła w stronę morza. > > > Facet otwiera oczy, unosi się na łokciu i spoglšdajšc w kierunku > > > swojego przyrodzenia warczy: > > > -Słyszysz, kurwa, słyszysz? A ja przez ciebie straciłem willę, > > > dobrze prosperujšcš firmę, samochód. I jeszcze muszę płacić > > > alimenty w trzech różnych miejscach. Chciałbyœ się z niš wykšpać, > > > co? -tutaj przekręca się na brzuch... > > > -A piasek żryj, skurwielu.

http://www.joemonster.org/i/k/rzniecie.jpg

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

http://www.joemonster.org/i/k/rosjanka.jpg

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Wczoraj, gdy zrobiłem wreszcie "Płatnika" (normalnie mam czas do 15-tego, ale księgowoœć wzięła sobie urlop na 14-tego i 15-tego) i wyszedłem z pracy (ok. 19.30) do metra, to w metrze podsłuchałem rozmowę trzech panienek: - Pamiętacie tego Romka ze Szczecina? - Fajny był. - Może wybierzemy się do niego na weekend? - Dobra, mam telefon, zadzwonię. - Ale z Was agentki. Kocham Was. Trzy na jednego?

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 62
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.