Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Nieszczęśliwa miłość
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 71

Już 3 razy tak było. Co z tego że 2 ładne i madre były mna zafascynowane jak ja do nich nic nie czułem. Umówiłem sie parę razy bo myslałem ze zaiskrzy ale nic nie było. I co robić. Wiazac sie tylko po to aby nie być samotnym? To bedzie ozukiwanie siebie i koiety. A latka leca. Mam juz prawie 29 lat i powoli odechciewa mi sie wszystkiego. Sam nie jestem zbyt smiały, gadki nie mam zbyt dobrej. I co mam robić.

Mi dziœ dziewczyna którš podrywałem od tygodnia (i chyba nawet sie zak.) powiedziała "nic z tego nie bedzie", wmomęcie w którym akurat dawałem jej kwiaty i chciałem sie umuwić. Podchodzę pełn ambicji myœlšc o randce na którš się dziœ umówie,a to odrazu "nic z tego nie będzie" i ci wy na to???

I wszystko działo sie 14.02 w szkole, normalnie to bym sie nie przejmował ale byliœmy już na jedne randce i było ok, póŸniej nawet byłem u niej w domu i też było ok a w ten j.e.bany.14 luty taki numer nie chce sie Ÿyć

tak, nieszczesliwa ta milosc, byl tu taki jeden na tym portalu co sie skarzyl nam wszystkim, ze sie zakochal i to bez wzajemnosci (sic!) we wlasnym czlonku ! przytaczam dowod smiejcie sie, bo zycie nie trwa wiecznie ! [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

œmiać sie łatwo powiedzieć lepiej j.e.b.nšć wino i skakać z okna

a taka ładna dziewczy na była i nie zajęta, nikt się niš nie interesował tylko ja a ona nie umiała tego docenic

nic sie nie chce tylko skakać z okien

jutro praca lkasowa z chemi a mi sie nic nie chce, najchętniej to bym przez okno poleciał

.

blebleble (---.internetdsl.tpnet.pl) Sama wczoraj komuœ powiedziałam, że "nic z tego nie będzie"... i wcale nie dlatego, że nie chciałam z nim być... Po prostu chyba musimy spróbować się siebie nauczyć... bo pewne sygnały Ÿle odbieramy i potem łatwo o nieporozumienia. No właœnie..., wystarczy pewne sprawy przemyœleć, a potem uczynić kolejny krok by być razem... jeœli się tego chce... Może nie wszystko stracone... może docenia Cię..., a może nie... Nie byłabym taka pewna... :) Nie poddawaj się za łatwo :) Złożyłeœ jej życzenia na Walentynki? Zaprosiłeœ gdzieœ? Dałeœ dziœ kwiaty? Dziewczyny lubiš romantyzm i czasem czekajš na inicjatywę chłopaków... Spróbuj jeszcze raz... A jak trzeba i drugi... :)

Dałem kwiaty i to dużo wczeœniej, byłe nawet bardzo miły,aż sam siebie nie poznawałem

I jak możno coœtakiego zrobić wdodatku w taki dzień 14.02 - to było jak wyrok œmierci "nic z tego nie będdzie"

smutny ty to chyba gej jestes :)

kilka gównianych słów a jak bolało

blebleble właœnie " aż sam siebie nie poznawałem " Czyli twoje miłe podejœcie to gra, a własciwa osobowoœć to nieprzyjemnym byc. Różnica polega na tym , że jesli się starasz przed kimœ być kimœ kim nie jesteœ- a kim próbujesz byc - to wybacz ale nie znasz dziewczyn !

Co ty mówisz bycie miłym to nie żadna gra,tzn. nie przeklinać przy tej osobie,uœmiechać się, odfierać drzwi itd.sam być sobš aż tak, żę będę smarkać na œnieg jak mi sie zachce czy rozmawiać o dupach.

wiesz...mi tez nic ie chce sie ulozyc..bywa tak ze chlopak zakocha sie we mnie ale ja nic nie czuje do niego wiec z tym koncze...ale najgorsze kiedy ja poczuje cos do chlopaka a on nie......tydzien temu wrocilam z obozu poznalam tam mateusza widac bylo ze chlopakowi zalezalo. spedzilismy ze soba naprawde piekne chwile, bylo mi z nim bardzo dobrze ale oboz sie skonczyl...oboje mieszkamy w dwuch roznych koncach naszego miasta a popoludniami mamy dodatkowe zajecia i nie mamy czasu zeby sie spotykac moze jedynie weekendy.. ja za nim bardzo tesknie i nie ma chwili zebym o nim nie myslala:( napisalam mu dzis smsa" nie wiem jak TY ale ja tesknie..:*" i wiesz co odpisal ?? "No ja sie staram o tym nie myslec tak szczerze. bylo fajnieale sama rozumiesz ze wszystko sie konczy niestety" to mnie zabolalo bo mowia ze dla chcacego nic trudnego......nie moge sie uspokoic jest mi tak smutno caly czas placze...bo mi naprawde zalezalo...a tu..................

To mnie wcale nie pocieszyło ale mimo wszystko dzięki.

Jak sobie poradzić ze strachem, że stracę mojego mężczyznę. Obawa sšdzę, że wynika z moich doœwiadczeń z facetami, tego, że jesteœmy daleko od siebie i tak myœlę, że potwierdza to, że go kocham. Czy ten strach czegoœ złego jeszcze nie przyniesie?

Dzisiaj poszlam sie spotkac ze swoim chlopakiem. Czekalam na niego ale niestety nie przyszedl.Kiedy juz wracalam do domu zobaczylam go z inna jak sie calowal i przytulal.Podeszlam do niego i powiedzialam mu pare niemilych slowek. wrocilam do domu zamknelam sie w pokoju i placze nie wiem co mam zrobic! :(

Hej nic się nie martw ja myœlę ze nie natrafiłeœ na tš jedyna co z tego ze ładne czy brzydkie wazne zeby poczus to coœ ta magię. Poznasz to napewno to ze rozmawiasz z kimœ i jest ci dobrze u boku tej osoby masz wrazenie ze się znacie całš wiecznoœć to cos co cie przycišga jest taki mannetyzm między ludŸmi a to ze go nie czujesz tzn ze brak ci do tego bodŸców z drugiej strony pole obojętne:P
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 71
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.