| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| PSYCHOTRONIKA - CZYM JEST I CO TAK NAPRAWDĘ DAJE? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 271 |
|
Na tak wyżej postawione pytanie chciałbym znaleć szczerš odpowied.
Na pytanie CZYM JEST psychotronika nie piszcie suchych definicji tylko własnymi słowami. Bo suche definicje mi nic nie dadzš.
Tak samo na drugie pytanie. CO TAK NAPRAWDĘ DAJE? W sensie, po uzyskaniu dymplomu jak można póniej takš wiedzę spożytkować dla dobra innych a także siebie? To chciałbym wiedzieć w szczególnoci. Interesuje mnie też to, gdzie najlepiej uczš.
|
|
|
Hahahahaha !
czyli jednak sie kreci !
pozdrawiam i zycze milego, udanego i wesolego 2007 !
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Romek!
Wszelki duch pana Boga chwali! :)
I Ty tutaj!
Kopę lat!
Co tam słychać w Ameryce Południowej? Chyba wiosna się zaczęła?
U nas chyba też - 10 stopni w styczniu - teraz wszystko jest możliwe :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Wszeli duch pana Boga Chwali....
a ja gore !
a ja gore..........
panie Pogorzelski
co slychac na forum ?, widze zmiany......
duzo zmian !
w ameryce zawsze wiosna..... a w poludniowej poludnie....
jest pelnia lata , 40 stopni, ale jest ok, a w Polsce wiem, ze cieplo..... ocieplenie ....
pozdrowka
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Romek, Romek. Który to był? O_o
W tłumie ludzi zapominam kto się czym szczycił w swoim czasie.
Tak czy inaczej witamy na forum.
|
|
|
Romek miał dużego Baka :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ciekawe kiedy Al-Khaida kierowana przez tajne służby Kremla spowoduje całkowity chaos w zdradzieckich podłych USA...
|
|
After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them... |
|
Wojna psychotroniczna jest częścią ogólnoświatowej wojny para-psychologicznej toczonej pomiędzy rasą kosmicznych Nordyków -ludzkich"Bolchevik"'ów z kosmicznymi Reptoidami i ich emisariuszami-ludzkimi, "Nazistami", odbywającej się w skali całej kuli ziemskiej.
W Polsce to wojna potwornych w swoim kaprawym, wstrętnym wyglądzie, polit-potworków Kaczyńskich i ich stojącego na pozycji całkowicie już przegranych -( ugrupowania politycznego czyli PIS-u z masońską Platformą Obywatelską(odłam związany z "Nazistami" U.S.)Naziści mają więc dużą szansę na ponowne objęcie rządów, poprzednio ich reperezentantem był układ Wachowski-Wałęsa plus upiorna Unia Wolności(następczyni Unii Demokratycznej)a potem AWS.
|
|
After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them... |
|
How to activate hidden mind power that instantly makes you a more dynamic, exciting, fun-to-be-around individual - How to banish stress, curb anger, and control your emotions better than a Zen monk!
|
|
|
No właśnie - aktywacja siły umysłu znacząco poprawia jakość życia.
Jak tego dokonać?
Ja doznałem tzw. "iluminacji" - był to dla mnie proces bardzo burzliwy - "czacha dymiła", power miałem przeokrutny i działy się naprawdę dziwne rzeczy.
Katalizatorem tego procesu było rozstanie z dziewczyną po 6 latach znajomości. Był to dla mnie koniec świata (tak bardzo ją kochałem i nigdy nie przestanę) - umarłem, ale narodziłem się na nowo - przeszedłem katharsis.
Tamte wydarzenia zmieniły mnie na zawsze - mam jasny umysł, mnóstwo energii, zrobiłem się wesoły i dowcipny, a do życia podchodzę z większą rezerwą.
Pewna znajoma bioenergoterapeutka powiedziała, że po tym co wtedy przeszedłem (podobno jakiś kanał otworzyłem), już nic w życiu nie będzie dla mnie problemem.
|
|
|
Mysle, ze nie ma idealnej recepty na pootwieranie w nas kanalow.
Kazdy tutaj musi metodami prob i bledow, szukac probowac i ponosic kleski, po ktorych sie podnosimy i ponownie stajemy do wedrowki, silniejsi o doswiadczenie upadku.
Sa metody mistyczne, sa duchowe, sa wreszcie techniczne czy nawet technologiczne (sprzezanie i modyfikacja fal mozgowych), a wreszcie wstrzasowe, ja wypadki badz przezycie swej wlasnej smierci, smierc kliniczna, a nawet (jak w Twoim przypadku) uczuciowe, ktorych doznawali wielcy poeci i malarze.
Dla prawdziwie zainteresowanych polecam wszystkie te metody i experymenty, proby i trening, literature, a takze sporo cierpliwosci i swiadomosc, ze nie zawsze zalezy to od nas samych, jak gleboko otworzymy kanaly. Sa ludzie posiadajacy takie wlasiwosci bo tak juz przyszli na swiat, sa i tacy, ze przyszli ale sie im "zablokowalo" a cos - potrafilo odblokowac.
Mysle, ze sam wiesz spro na ten temat. Ja jestem na etapie technologiczno - mistyczno - naturalnym (grzybki i ziolka). Szukam wzmacniaczy mysli. Szukam schematu wzmacniacza naskokowego dla neuronow w czasie tanca beta. Podobno oneironauci (niektorzy) czasami stosuja takie wzmacniacze fal. Chodzi o to by wejsc swiadomie w przejscie pomiedzy wymiarami. Mozna stosowac jako wehikul (srodek transportu) np, jakis silny halucynogen wraz ze wzmacniaczem neuro- encefaloidycznym wraz z nasileniem pola bio-elektro magnetycznego.
tylko strach jak zwykle, ze wciaz tylu szarlatanow i oszustow sie gromadzi przy tych tematach, a malo kiedy powazni naukowcy.
Pamietasz moze jak kilka lat temu (dwa? trzy?) zwrocilem sie na tym (i na wielu innych) forum z prosba o pomoc w uzyskaniu dobrych schematow i pomoc w zakresie budowy DETECTORA HIERONYMUS'SA ?
Od kilku lat sie tym bawie i jest moja pasja. Znalazlem kilkaset opisow i roznych schematow. I nic. Probuje i prubuje. A dlaczego ? Bo GOSKA jednak w niektorych przypadkach ma racje. Im blizej sie znajdziesz jakiegos dziwnego tematu, tym bardziej zaczyna innym zalezec aby coi to zagmatwac. I skad sie biora ci inni ? HAARP ?
pozdro
|
|
|
Masz rację Romek!
Coś w tym jest!
Ze trzy razy w życiu udało mi się wejść w zmieniony stan świadomości (osiągnąć wyższe wibracje) - i wtedy właśnie zauważałem dziwnych ludzi, którzy mi się przyglądają. Mieli charakterystyczne cechy odróżniające ich od innych - mianowicie byli wysokiego wzrostu, króciutkie włosy i bardzo charakterystyczny stan umysłu - bardzo inteligentni i poważni, a jednocześnie mentalnie dało się wyczuć uśmiech w ich myślach i duży dystans do rzeczywistości.
Fajnie się z takimi gada:
- Przepraszam, czy mogą mnie panowie (wyglądali jak bliźniaki)poczęstować papierosem, bo dawno nie paliłem.
- A czy ma pan zapalniczkę?
Dopiero jak pokazałem im zapalniczkę, to dostałem papierosa (oni już palili).
- (Ja) Nie będzie końca świata pod warunkiem, że się wszyscy dogadamy (spojrzałem im w oczy), wszyscy.
- A studiował pan psychologię?
Stanęło dwóch takich w wejściu do PKS i patrzą się na mnie.
Jakaś babka miała pretensję do kierowcy, że nie zamyka luku bagażowego na klucz, bo "tu są przecież złodzieje".
Więc ci dwaj patrzą się na mnie, a ja mówię:
- Niech każdy odpowiada za siebie. Po co kraść?
A jeden z nich:
- Tu jest 10% takich, co kradną.
Ale najlepszy numer był jak kiedyś jechałem z młodymi ludźmi - muszę przyznać dziwnymi - czytałem w ich myślach, a oni w moich - najszybciej na moje myśli reagowało dziecko, które siedziało tuż przede mną. Gdy pomyślałem o nich coś złego, to najpierw to dziecko odwróciło się o mnie, a następnie jego matka - miała wyraz twarzy jakbym chciał zrobić jej krzywdę.
Ci ludzie dziwnie ze sobą rozmawiali - pytali się nawzajem: "a ty jaki jesteś?" i podawali jakieś niesamowicie brzmiące nazwy.
Bardzo ciekawie było, gdy usiadłem obok jednej panienki - już po chwili poczułem jakbyśmy zaczęli się łączyć - poczułem jakby nasze przylegające do siebie nogi zaczęły się łączyć na poziomie energetycznym - niesamowicie przyjemne uczucie.
Mięliśmy obstawę w postaci trzech "smutnych panów".
Coś mi się wydaje, że na Ziemi odbywa się zakrojona na szeroką skalę działalność jakichś sił spoza Ziemi.
|
|
|
A oto co napisał mi kiedyś Jakub Niegowski (niektórzy wiedzą o kogo chodzi) :
Przypominasz mi troche osobe z teorii pewnego znajomego. Otoz jego teoria zaklada, iz isnieje wielu zwyklych ludzi, lecz do systemu tej "masy" wprowadzane sa celowo jedoski o podobnych cechach psychicznych, lecz obdazone znacznie wiksza moca Umyslu. Ma to byc rodzajem testowania skutkow w rzeczywistosci jakie wywola odzilywanie osoby tego typu i stanowi pewien "kontroler" jakosciowy dla reszty spoecznosci, bo jej odzialywanie rowniez manifestuje sie poprzez tą osbę.
Takie jedoski mialy podlegac specjalnemu nadzorowi (obserwacji) i mialo by to sluzyc latwijszej kotroli nad rozowjem ludzkosci, przez kotlowanie tych jedostek "kluczowych" majacych nieswiadomie zazwyczaj, wplyw na cala reszte.
To oczywiscie tylko teoria... - ale faktem jest ze bywaja na swiecie ludzie o ponadprzecietnych zdolnosciac, ktoryz jedocznie wcale nie sa tak naprawde przygotowani do "obslugi tej mocy" - pytanie dlaczego, podczas gdy inni, teretycznie bardziej gotowi psychicznie na to - mama problemy z jej rozbudzeniem i "wydarciem" wrecz.
Mam w sumie co jakis czas stycznosc z takimi sytacjami i widze w tym pewna koniecznosc wspolpracy - zuplnie jakby cos sugerowalo, ze powinnismy wspoldzilac.
Mam na mysli to - ze jedni zjawija sie tu z duzymi zdolnosciami, ale zyja w pewnej izolacji od wiedzy. Inni nabywja wiedze, ale nie posiadja az tak duzych zdolnosci. Isnieje jakas potrzeba wspoldzilnia miedzy takimi ludzmi i wzaejmnego uzupleniania sie. Podejzewam, ze to moze byc jakas forma przygotowywania nas na to co ma nadejsc niebawem...
|
|
Obraz z rezonansu magnetycznego mózgu widok z boku.
Obraz z rezonansu magnetycznego mózgu widok od góry.
Mysle, ze droga do osiagniecia tego, prowadzic powinna poprzez badanie i rozwoj naszych odmiennych stanow swiadomosci.
Fale mózgowe - cykle aktywności bioelektrycznej mózgu, rejestrowane za pomocą aparatury elektroencefalograficznej. Charakterystycznym częstotliwościom fal mózgowych, oznaczanym za pomocą nazw liter alfabetu greckiego odpowiadają w dużym stopniu stany świadomości człowieka.
A wtedy wlasnie WSPOLDZIALANIE. Musimy znalezc tych uzdolnionych, a abysmy mogli tego dokonac nalezy samemu sie SPRZEZYC - dokonac sprzezenia zwrotnego - tak bysmy umieli zaufac, ze to jedyna droga.
pozdro |
|||
|
|||
|
zreszta takie zabawy otwieraja nam oczy i uszy...
to powoduje zwiekszenie mozliwosci RV - a to wiecej niz trzecie oko, to wiecej niz byc prorokiem. To bliskosc absolutu.
|
|
|
Oj Romek!
Jak ja Cię doskonale rozumiem!
I to jest właśnie to, co powoduje, że tęsknię czasem do takich stanów, mimo że nie mam wtedy pełnej kontroli nad tym, co się dzieje i może to być bardzo niebezpieczne.
Czytałeś to? :
http://img450.imageshack.us/img450/6559/clipboard013xi.jpg
A co powiesz o tzw. "synchroniczności zdarzeń"?
Bo ja mam to bardzo często - o czymś myślę, coś piszę i dosłownie w tej samej sekundzie w radio słyszę te same słowa. Na mieście widzę reklamy nawiązujące do tego nad czym się zastanawiam. Ludzie często rozmawiają odpowiadając jakby na moje rozmyślania.
No i te "głosy" - masz coś takiego?
Czasem "słyszę" jakieś krótkie uwagi odnoszące się do tego, o czym myślę.
Kiedyś takie rzeczy wzbudzały moje zdumienie, ale dzieje się to tak często, że już przywykłem i nauczyłem się z tego korzystać - traktuję to jako "drogowskazy" i życie jakoś tak rewelacyjnie układa się samo.
Bardzo podoba mi się to wszystko. |
|
|
Wysłałem tamten tekst do redakcji "Nieznanego Świata" i nawet pan Marek Rymuszko odpowiedział, że z czymś takim jeszcze się nie spotkał, a ma on dostęp do bardzo wielu materiałów tego typu.
Dostałem za ten tekst 10 numerów "Nieznanego Świata".
O tak!
Wysoka, czysta technologia w otoczeniu nieskazitelnej przyrody!
To jest to!
http://media.putfile.com/0325
http://media.putfile.com/052176
http://media.putfile.com/065821 |
|
|
Darku, a nie masz przez przypadek takich nuemrow (Nieznanego Swiata?) "NIEZNANY SWIAT" ? - 6/2002 i 5/2005
Nieznany Swiat dwukrotnie publikowal artykuly na temat inz. Hieronymusa i jego aparatow.
Bede niezmiernie wdzieczny gdybys poszukal i mogl udestepnic mi pelna tresc obu artykulow. Zadko bywam w Polsce, a jak na razie nie otrzymalem jeszcze zadnej odpowiedzi od Marka Rymuszko i redakcji.
Juz wkrotce znowu jade do dzungli i nie bede mial jak byc na sieci.
1. Nieznany Świat 5/2005 (173) [Nieznany Świat]
...magię i Zapomniana energia, czyli nigdy dotąd nie publikowane w Polsce fragmenty prasowej publikacji słynnego Hieronymusa sprzed blisko 50 lat. Atlanci pokazują twarz w cyklu poświęconym Odkrywaniu At...
2. Nieznany Świat 6/2002 (138) [Nieznany Świat]
... Kupuję! Magiczna skrzynka za 50 centów Spory wokół słynnego wynalazku nowojorskiego inżyniera Thomasa G. Hieronymusa nie słabną. Na jakiej zasadzie urządzenie to działa? Bo że działa, wydaje się ...
Prosze, przejzyj Swe zbiory ! Moze cos znajdziesz.
dzieki i pozdro
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 271 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |