| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dyktator - Ufita | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55 |
|
Proponuję założyć nowe forum, albo poprostu napisać do administracji by kto taki jak ufita nie mógł bez argumentów sensownych zamykać wštków. Jeli ma się powtarzać zamykanie wštków i pokaz siły, dyskusja nie ma sensu. Ufita pokazał marny lizusowski styl.
[%sig%]
|
|
|
Polakom gratulujemy Ufity.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
(Zwalczanie zła to pomniejszanie jego iloci - słowo
walka nie jest właciwe)
Patrz sercem.
To wystarczy. Rozwišzanie samo przyjdzie i będzie dobrem.
|
|
|
Od tego patrzenia sercem na zlo juz mnie oczy bola. Na zlo nalezy patrzec piescia !!!
|
|
|
Zapraszam wszystkich forumowiczów na nowe forum! http://apokalipsy.fora.pl/
Przepraszam za tę reklame ale nie wiem jak inaczej wylansować forum :( Forum jest bez spamu, głupich tematów itp. jest powięcone zjawiskom paranormalnym i roku 2012, obowišzuje wolnoć słowa, admin poprostu będzie andzorowšł takie rzeczy jak przekleństwa itp. Jeli kogo tym postem zdenerwowałem to bardzo przepraszam i proszę o przemilczenie... :)
Jeszcze raz serdecznie zapraszam na NOWE FORUM
WWW.APOKALIPSY.FORA.PL
|
|
|
Reksio: nie spamuj, już wszyscy wiedzš o tym forum
Gosia: id zasięgnij porady psychoterapeuty, nie ty decydujesz co jest złe a co jest dobre i nigdy nie będziesz decydować.
[%sig%]
|
|
|
Kurcze! Przeciez cała radocha w zyciu bierze sie z łazenia po bezdrozach..... Starzy byli kiedy młodymi i tez szukali, wiec dlaczego teraz mamy my, starzy zabraniać młodym błšdzić? Niech błšdzš, niech zycie ich obija, niech myslš, niech kombinuja po swojemu..... Im wiecej zobaczš "innych", tym bardziej wyrozumiali i dobrzy bedš na staroć..... Jak kazemy im ic nasza droga, to nie bedzie to ICH droga, tylko NASZA.... Błšdzenie ma swój urok:))))))))
To miałem na mysli Ufito piszšc cytat o jednej duszy błšdzšcej....:)))))))))
Więcej usmiechu i luzu!
|
|
|
ooo ufita własnie, kolega ci dobrze podpowiada, na brak argumentów można zawsze użyć argument wieku... To wietny argument przecież. I jak ładnie można zakończyć dyskusje. Zawsze można uznać że przecież się jest starszym i się wie napewno lepiej, nawet jesli się jest zupełnym zerem. To wietne ułatwienie. Skorzystaj z tego!
[%sig%]
|
|
|
Damian K. bardzo glupio gadasz. Kazdy czlowiek w swoim polu widzenia decyduje, co jest dobre a co zle. Inaczej nawet dzieci nie wychowasz !!!!
|
|
|
Tak ! Rower mi rdzewieje. HAARP moglby mi go natluscic tym olejkiem, co wytlacza mi pod piersia i na piecu. Kiedys polal mi tez tym olejkiem galazke drzewa. Lsnila ta galazka bardzo. Olej skapywal na peawing i jakos fantastycznie oczyszczal cegle. Pewnie taki olej moze sie palic ? U mojej znajomej zapalila sie dorosla palma. Ciekawe, jak to sie stalo ?
|
|
|
A ja jestem starym magiem, i mam 3000 lat. Jaki z tego wniosek? Wszyscy majš mnie czczić za wiek! Na ryja wszyscy!! A ty chłopczyku? Co, masz tylko 70 lat? I chcesz się wymigać? NIC Z TEGO! Na kolana gówniarzu! Ja was porzšdku naucze smarkacze. Banda dzieci...zero wychowania.
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |