| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| uroki:)) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 104 |
|
Witam zrobiłšm nowy wštek gdyz mam pilnš sprawę kiedys podałam pewnym osoba adres do pana o imieniu Artur Sojka zajmuje się rzucaniem uroków, klštw, itd niestety adres zgubiłam a jest mi bardzo potrzebny więc jesli możecie to przeslijcie mi ci co otrzymali ewentualnie jeli kto zna osoby które profesjonalnie tym się zajmujš mam na mysli uroki to proszę o namiary obojętne czy na emaila czy tu na forum pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi.
|
|
|
hmm.,powiem że [zadanie] uroku -to nie rzut beretem. Dobrze że już niewielu TO potrafi.W tym temacie jest pewna [zasada] kto wie -nie powie a kto nie wie,-NIEPOWINIEN wiedzieć.
Kiedy o tym pisałem TU ,i osobicie się zajmowałem TYM tematem ,ale pod kštem pewnych zasad energetycznych -że tak TO nazwę.Kilka lat się dowiadywałem i co?-dzi trochę wiem a nawet umiem ,ale nigdy nie potraktuję tego tematu -[dla zabawy].Badajšc temat rzucania [zadawania] uroków i tematy [pokrewne-energetycznie],-prowadzę w tym roku kilka dowiadczeń ,które majš zwišzek z TYM co niektórzy nazywajš rzucaniem uroków.Osobista praktyczna wiedza z tematów radiestezyjnych i zainteresowanie fizykš -pomaga mi pewne [sprawy] rozumieć.
Co do postawionego pytania ?-sšdzę że nikt kto posiada w/w temacie zdolnoci i wiedze,-nie wykona [zlecenia],
Ale mogę się mylić -dzi nic nie jest pewne.
sorki za ort.
Inteligentnym jest każdy kto zdaje sobie sprawę ze swej niewiedzy-duch
|
|
|
Masz rację Duchu, tym bardziej, ze jest prostszy sposób osišgnięcia celu.....:)
|
|
|
remigius napisz na gg bo skasował mi sie twoj numer:((((((((((((( i wszystkie inne
|
|
|
Anka,
a Ty nadal uparcie... hmm...
Musisz tego kogo bardzo nienawiedzieć.
Przepis na urok:
Najpierw trzeba przygotować kociołek kipišcego naparu.
Wlać do niego całš nienawić i wymieszać z ziarnkiem goryczy.
Dla odpowiedniej barwy dodać żółci.
Postawić na żywym ogniu. A gdy już napar będzie wrzał
w unoszšcš się nad kociołkiem parę wykrzyczeć całš swojš złoć
i wypowiedzieć życzenie zwišzane z urokiem na danš osobę.
Ważne jest by w chwili rzucania uroku nad kociołkiem łapać
wydobywajšcš się z niego parę w białš ewentualnie szarš kopertę.
Z serdecznego palca lewej ręki utoczyć sobie trochę krwi, która posłuży by
na kopercie wypisać nadawcę i adresata.
Nadawca wiadomo - Ty, adresat - wpisz "piekło".
Kopertę swojej duszy wrzuć w ogień pod kociołkiem
- dojdzie napewno do adresata.
Uwaga:
- białe koperty sš najmilej widziane
- nie ma zwrotów do nadawcy
- podstawowy składnik naparu - ziejšca nienawić
|
|
|
Prostszy sposób poprostu podejdz do tej osoby i poci jej z basi efekt gwarantowany:-D
|
|
|
a czy ja powiedziałam ze nienawidze ????????? nie umię nienawidzieć nikogo!!!!!! fakt ze od miłosci do nienawisci jest jede krok zaledwie to moze ty za mnie rzucisz bo widze ze sarkazmem wykonczyłabys tego jegomocia!!!:))) a powód tego ze zadne zaklęcie wam nie działš jest jeden - brak wiary w to więc jak ma się co stać skoro w to nie wierzycie a to jest podstawš...........zreszta jak we wszystkim!!!
|
|
|
Moge się założyć że żaden z twioch "Spelli" nie zadziała nawet jeli będziesz w to wierzyć niewiadomo jak.
[%sig%]
|
|
|
No to z twoim optymistycznym. I opowiedz mi czy Ci się udało. Deal?
[%sig%]
|
|
|
Polecam poczytać ksišżkę : Czarna Magia
Jej tajemnice oraz zasady praktycznego zastosowania.
Wydawnictwo MITEL.Gdynia
moja jest z roku 1991.-tam jest ukazane ,ile pracy i wiedzy trzeba powięcić w ten temat.
Moim zdaniem -dobrze że nie można tej wiedzy zdobyć -zbyt łatwo a jeli już ktos trochę tej wiedzy nabędzie to-[raczej] nie wpadnie na jakie nieprzemylane [dowiadczenia].
pozdrówka
|
|
|
Tak się zastanawiam skoro uroki i zaklęcia to taki mało ciekawy temat to dlaczego tak wiele postów jest na ten własnei temat a nie inny ... myle że to zagadnienie jest ciekawe bo każdy by chciał znac cudownš receptę na miłoc itd ... ja wierze ze jest to możliwe ale muszš zajmować się tym osoby które maja lata praktyki ..... a my którzy na tym sie nie znamy mysle ze nam zaklęcia - formułki nie sa potrzebne bo to jest tylko instrument do wykoniaa zadania no więc zwyłemu człowiekowi bez wiedzy medycznej mimo ze dostanie skalpel nie uda sie przeprowadzic udanej operacji.....gorzej zrobia więcej krzywdy..... pozdrawiam :)))
|
|
|
hmm -przypominam sobie wiersz. pt.-Ptaszki w klatce.-traktował o pojmowaniu wolnoci. Miłoć to nie klatka,zatem urok by kto kochał ?-to chyba niezrozumienie uczuć zwanych miłociš
.
hmm -a może ja nie rozumiem miłoci ?
|
|
|
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 104 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |