Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
uroki:))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 104

Witam zrobiłšm nowy wštek gdyz mam pilnš sprawę kiedys podałam pewnym osoba adres do pana o imieniu Artur Sojka zajmuje się rzucaniem uroków, klštw, itd niestety adres zgubiłam a jest mi bardzo potrzebny więc jesli możecie to przeslijcie mi ci co otrzymali ewentualnie jeœli ktoœ zna osoby które profesjonalnie tym się zajmujš mam na mysli uroki to proszę o namiary obojętne czy na emaila czy tu na forum pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi.

:)))))))))))))

http://www.aik.magazyn.pl/1218_starshineglitter.jpg

http://www.ejsi.com.pl/tajne/logo.gif

http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap050708.html/ngc4565_gendler.jpg

hmm.,powiem że [zadanie] uroku -to nie rzut beretem. Dobrze że już niewielu TO potrafi.W tym temacie jest pewna [zasada] kto wie -nie powie a kto nie wie,-NIEPOWINIEN wiedzieć. Kiedyœ o tym pisałem TU ,i osobiœcie się zajmowałem TYM tematem ,ale pod kštem pewnych zasad energetycznych -że tak TO nazwę.Kilka lat się dowiadywałem i co?-dziœ trochę wiem a nawet umiem ,ale nigdy nie potraktuję tego tematu -[dla zabawy].Badajšc temat rzucania [zadawania] uroków i tematy [pokrewne-energetycznie],-prowadzę w tym roku kilka doœwiadczeń ,które majš zwišzek z TYM co niektórzy nazywajš rzucaniem uroków.Osobista praktyczna wiedza z tematów radiestezyjnych i zainteresowanie fizykš -pomaga mi pewne [sprawy] rozumieć. Co do postawionego pytania ?-sšdzę że nikt kto posiada w/w temacie zdolnoœci i wiedze,-nie wykona [zlecenia], Ale mogę się mylić -dziœ nic nie jest pewne. sorki za ort. Inteligentnym jest każdy kto zdaje sobie sprawę ze swej niewiedzy-duch

Masz rację Duchu, tym bardziej, ze jest prostszy sposób osišgnięcia celu.....:)

remigius napisz na gg bo skasował mi sie twoj numer:((((((((((((( i wszystkie inne

Anka, a Ty nadal uparcie... hmm... Musisz tego kogoœ bardzo nienawiedzieć. Przepis na urok: Najpierw trzeba przygotować kociołek kipišcego naparu. Wlać do niego całš nienawiœć i wymieszać z ziarnkiem goryczy. Dla odpowiedniej barwy dodać żółci. Postawić na żywym ogniu. A gdy już napar będzie wrzał w unoszšcš się nad kociołkiem parę wykrzyczeć całš swojš złoœć i wypowiedzieć życzenie zwišzane z urokiem na danš osobę. Ważne jest by w chwili rzucania uroku nad kociołkiem łapać wydobywajšcš się z niego parę w białš ewentualnie szarš kopertę. Z serdecznego palca lewej ręki utoczyć sobie trochę krwi, która posłuży by na kopercie wypisać nadawcę i adresata. Nadawca wiadomo - Ty, adresat - wpisz "piekło". Kopertę swojej duszy wrzuć w ogień pod kociołkiem - dojdzie napewno do adresata. Uwaga: - białe koperty sš najmilej widziane - nie ma zwrotów do nadawcy - podstawowy składnik naparu - ziejšca nienawiœć

Prostszy sposób poprostu podejdz do tej osoby i pociœ jej z basi efekt gwarantowany:-D

a czy ja powiedziałam ze nienawidze ????????? nie umię nienawidzieć nikogo!!!!!! fakt ze od miłosci do nienawisci jest jede krok zaledwie to moze ty za mnie rzucisz bo widze ze sarkazmem wykonczyłabys tego jegomoœcia!!!:))) a powód tego ze zadne zaklęcie wam nie działš jest jeden - brak wiary w to więc jak ma się coœ stać skoro w to nie wierzycie a to jest podstawš...........zreszta jak we wszystkim!!!

Moge się założyć że żaden z twioch "Spelli" nie zadziała nawet jeœli będziesz w to wierzyć niewiadomo jak. [%sig%]

no z takim podejsciem jak twoje napewno:))))

No to z twoim optymistycznym. I opowiedz mi czy Ci się udało. Deal? [%sig%]

Napewno to zrobie:)))))

Polecam poczytać ksišżkę : Czarna Magia Jej tajemnice oraz zasady praktycznego zastosowania. Wydawnictwo MITEL.Gdynia moja jest z roku 1991.-tam jest ukazane ,ile pracy i wiedzy trzeba poœwięcić w ten temat. Moim zdaniem -dobrze że nie można tej wiedzy zdobyć -zbyt łatwo a jeœli już ktos trochę tej wiedzy nabędzie to-[raczej] nie wpadnie na jakieœ nieprzemyœlane [doœwiadczenia]. pozdrówka

http://bestpics.ru/full/83987.gif Pamiętajcie Człowieki i w większoœci Women by uważać z Urokami ! Uroki sš jak Czekoladka na bieżni , czasem gorzko jej żałujemy gdy nas czasr noszš ! one nie zapominajš gdy się nimi rzuca . Przeważnie to człowieki zapominajš że taki Urok juz stracił szmoc ! a tu Zonka wam zapuszczam u góry na przykładzie Pana Muuuuużina .. biegajšcy urok ciach trach Ups ... Cziorny pan się zuroczył aż nogi go poniosły i wpadł na tš co bawiła się nie znajšc jego Œmoczy .

Ta czekoladka to "czekoladek" [%sig%]

Tak się zastanawiam skoro uroki i zaklęcia to taki mało ciekawy temat to dlaczego tak wiele postów jest na ten własnei temat a nie inny ... myœle że to zagadnienie jest ciekawe bo każdy by chciał znac cudownš receptę na miłoœc itd ... ja wierze ze jest to możliwe ale muszš zajmować się tym osoby które maja lata praktyki ..... a my którzy na tym sie nie znamy mysle ze nam zaklęcia - formułki nie sa potrzebne bo to jest tylko instrument do wykoniaa zadania no więc zwyłemu człowiekowi bez wiedzy medycznej mimo ze dostanie skalpel nie uda sie przeprowadzic udanej operacji.....gorzej zrobia więcej krzywdy..... pozdrawiam :)))

hmm -przypominam sobie wiersz. pt.-Ptaszki w klatce.-traktował o pojmowaniu wolnoœci. Miłoœć to nie klatka,zatem urok by ktoœ kochał ?-to chyba niezrozumienie uczuć zwanych miłoœciš . hmm -a może ja nie rozumiem miłoœci ?

Duchu te dwie mnie Zauroczyły !!!! JEZU JAKIE ONE SĽ BOSKIE :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p no ale znajšc życie na takiego Ufoluda jak ja , i do z 10 planety to nie polecš ani nawer wzroku nie zawieszš . Ech życie czasem bywa niesprwiedliwe Buuuuu Buuuuu ( patrzałki mi łzami się okryły) Buuuu buuuu http://i.wp.pl/a/f/jpeg/8642/untitled-2.jpeg
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 104
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.