Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kobiety
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 16 | 17 | Następna strona

Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoœć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoœć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane . Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!

No i tu problem trzeba wydzwaniać tracić na telefon jedzić po was a jeszcze jak podjadę autobusem to słysze tekst"A gdzie bryka mam jechać autobusem!!":-)

Nigdy nie zapomnę jak w 7 klasie podstawówki pobiły sie o mnie 2 laski z 6 klasy heheh, ale była afera :)))))

No to jeœli takie coœ słyszysz, to znaczy, że wybrałeœ nieodpowiedniš kobietę :D Bo jeœli ona tak mówi to albo jest z tobš tylko dla kasy albo jest egiostkš :D

A tu mamy przykład "szpanu" swoim urokiem osobistym ;)

Nooo co, musiałem sie pochwalic ;)

Œwięta racja chodziłem z niš dwa tygodnie:-)

Dobrze, to powiedz kto wygrał :D:D:D

Hehehe ;P

No ja wygrałem przyłożyłem jej z basi potem prawym sierpowym,upadła i już niewstała:D Oczywiœcie żartuję zaprosiłem jš na kawę i powiedziałem jej,że niepasujemy do siebie.Teraz dziewczyny niemam już 1.5 roku i mam czas na swój własny rozwój:-)

re-ligio tamto pytanie było do Koolmana :D Ale tak na marginesie: To dobrze zrobiłeœ, co ci będzie kobieta marudzić, nie? :D Ooo... 1,5 roku to dużo... ale rozwijaj się, może coœ z Ciebie wyroœnie :D

Tak się domyœliłem(że to do Koolmana) ale było już za puzno bo post poszed a tu niema opcji kasowania ani zmiany.

Kupa, nieważne :) Jego i tak nie widać nie słychać a tym bardziej nie czuć :D No i co ta twoja była na to?

AAAAAAAAAAAA wcale tak kolorowo już niejest wtedy bez kobiety myœlałem,że będzie łatwiej a teraz cišgle wchodzš mi do głowy cišgle wracajš w myœlach do mnie:-) Ach te kobiety.Z babš jest Ÿle, ale bez baby jeszcze gorzej!:-)

Zależy z jakš kobietš. Niektórzy trafiajš na takie które zdarzajš się rzadko... :) Czasem nie widzš co majš i bezczelnie traktujš jak przedmiot. A te paniusie łażš do takich napakowanych łysoli, którzy w głowie majš tylko kluczyki do samochodów i myœli o seksie :/

Może poszukam na tym forum pewnie znajdę tutaj pare mšdrych kobiet,które majš poukładane w głowie i tak oto od tematu,który umieœcił Czarna Magia re-ligio będzie szukał dziewczyny:-D

hahahaha :D zabawmy się w agencje towarzyskš :D Szukamy odpowiedniej kobiety dla re-ligio! :D

yyy... narazie nie ma chętnych :D Już kogoœ znalazłeœ? :D

To może Ja ;D

Nie:-) Widać wszystkie kobiety zajęte. Narazie spadam musze iœć wyładować energie podnoszšc żelazło:-)

Zboszuch przestań se żartować przecież tak naprawde masz dziewczynę:-D
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 16 | 17 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.