| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kobiety | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340 |
|
Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane .
Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!
|
|
|
No i tu problem trzeba wydzwaniać tracić na telefon jedzić po was a jeszcze jak podjadę autobusem to słysze tekst"A gdzie bryka mam jechać autobusem!!":-)
|
|
|
Nigdy nie zapomnę jak w 7 klasie podstawówki pobiły sie o mnie 2 laski z 6 klasy heheh, ale była afera :)))))
|
|
|
No to jeli takie co słyszysz, to znaczy, że wybrałe nieodpowiedniš kobietę :D
Bo jeli ona tak mówi to albo jest z tobš tylko dla kasy albo jest egiostkš :D
|
|
|
No ja wygrałem przyłożyłem jej z basi potem prawym sierpowym,upadła i już niewstała:D
Oczywicie żartuję zaprosiłem jš na kawę i powiedziałem jej,że niepasujemy do siebie.Teraz dziewczyny niemam już 1.5 roku i mam czas na swój własny rozwój:-)
|
|
|
re-ligio tamto pytanie było do Koolmana :D
Ale tak na marginesie: To dobrze zrobiłe, co ci będzie kobieta marudzić, nie? :D
Ooo... 1,5 roku to dużo... ale rozwijaj się, może co z Ciebie wyronie :D
|
|
|
Tak się domyliłem(że to do Koolmana) ale było już za puzno bo post poszed a tu niema opcji kasowania ani zmiany.
|
|
|
Kupa, nieważne :)
Jego i tak nie widać nie słychać a tym bardziej nie czuć :D
No i co ta twoja była na to?
|
|
|
AAAAAAAAAAAA wcale tak kolorowo już niejest wtedy bez kobiety mylałem,że będzie łatwiej a teraz cišgle wchodzš mi do głowy cišgle wracajš w mylach do mnie:-) Ach te kobiety.Z babš jest le, ale bez baby jeszcze gorzej!:-)
|
|
|
Zależy z jakš kobietš. Niektórzy trafiajš na takie które zdarzajš się rzadko... :)
Czasem nie widzš co majš i bezczelnie traktujš jak przedmiot.
A te paniusie łażš do takich napakowanych łysoli, którzy w głowie majš tylko kluczyki do samochodów i myli o seksie :/
|
|
|
Może poszukam na tym forum pewnie znajdę tutaj pare mšdrych kobiet,które majš poukładane w głowie i tak oto od tematu,który umiecił Czarna Magia re-ligio będzie szukał dziewczyny:-D
|
|
|
hahahaha :D zabawmy się w agencje towarzyskš :D
Szukamy odpowiedniej kobiety dla re-ligio! :D
|
|
|
Nie:-) Widać wszystkie kobiety zajęte.
Narazie spadam musze ić wyładować energie podnoszšc żelazło:-)
|
|
|
Zboszuch przestań se żartować przecież tak naprawde masz dziewczynę:-D
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |