| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kanibalizm | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 100 |
|
Zakładam kolejny głupi temat;)
Widziałem pare filmików i musze przyznać, że jestem trochu wstrzšnięty takim obrotem sprawy. Dla mnie to bestialstwo mieć takš kulturę, poglšdy i sumienie by zjadać ludzkie mięso. Gdzie tam w dziczy sš plemiona, które to praktykujš i to jest najgorsze. Ciekawe ile ludzi już zostało zjedzonych. Sorki, temat trchu brutalny, ale ciekawy (jak dla mnie).
"Cannibal Holocaust" Ten film mnie dobil. Szczególnie 'kamieniowanie' ciężarnej czy akcja na poczštku moviesa.
Pozdro
|
|
|
...ja tam jestem zdania, ze Bogów nie ma. Wiec nie mamy kogo zjesc
|
|
|
Znaczy, zesmy juz ich zjedli (Bogow...)
- Pozeracz Bogow !
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
poprostu ludzi jest zadużo i nie majš co żreć.jedna mała ziemia nie wykarmi miliardów głodnych ludzkich pysków.no ale pomęczymy się siedem lat no i mamy koniec wiata
|
|
|
gowno prawda wiktorm, wiesz czemu w afryce taka bieda bo rzadzi USA lewy handel bronia kwitnie(bo po co im afryka to nie irak tam ropy nie ma ale za to rynek zbytu dobry), na przykrywke organizuje sie akcje humanitarne a zeby miec pewnosc ze sie nie podniesie i nie bedzie silniejsza niz USA(buahaha nonsens) to ustalimy kupe praw i konwencji tak ze wybijemy im z glowy marzenia o rozwoju.ale tam i tak najwazniejsza rzecza jest edukacja bez tego bedzie tam ciemnota a gdzie ciemnota tam latwo rozpetac ludobujstwo - dobry rynek zbytu na bron.i petelka sie zamyka. ostatnio czytalem gdzies o jakiejs murzynce co to zasadzila iles tam tysiecy drzewek ale zanim mogla wdrozyc ten pomyskl w zycie musiala przejsc przez gehenne obozu bo byla ...zagrozeniem dla wladz.
|
|
|
Te kraje trzeciego swiata to niestety sa kontrolowane przez UuEsa. j. ma racje. W takich przypadkach bardzo latwo rozpetac ludobojstwo. Odciecie dostaw zywnosci i zaczynaja sie zjadac wzajemnie.
|
|
|
ehhh romu romu...to ze jestes ateistš nie znaczy ze mozesz masz prawo wciskac kit- no coz sš ludzie i taborety <lol> "trzeba byc człowiekem a nie szmatš" .Sš ku*** chyba jakies granice przyzwoitosci to ze ktos zjadł na sniadanie swoja siostre-kurę (buahahahah) jeszcze nie oznacza ze jest się złym czlowiekiem.A co do zdjec umieszczonych z noworodkiem-rzygac sie chcę ze tacy ludzie istnieja, ja wolałabym ZDECHNĽC straszliwš smierciš i w męczarniach głodu niz wpier***** czlowieka a tym bardziej krewnego,znajomego czy choćby mi zupelnie obcego.A tak pozatym to gadajac o politycę innych krajach czy tam innym badziewem na którego I TAK NIE MAMY ZADNEGO wpływu jest conajmniej bez sensu,zamiast sie ku*** mać wzišćdo roboty to wszyscy majš głeboko wyjeb*** to co potrzebuja inni.A do apokalipsy napewno dojrzalismy podam chocby linka do strony na ktorej ludziska podniecaja sie trupami,egzekucjami i itp.(zeby im stanał w gwoli adrenaliny,robiac sobie przy tym dobrze-ochyda)
www.ogrish.com
|
|
|
do: Can_Dee (---.chello.pl)
- a jaka odpowiedz chcialbys otrzymac ?
- czy Ty oczekujesz moze na jakas specjalna odpowiedz ?
- czy Ty w ogole chcialbys otrzymac jakas odpowiedz ?
- jesli tak, to jaka sprawilaby Ci najwieksza przyjemnosc ?
Pozdrawiam, dziekuje i szacuneczek !
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
zdjecia z noworodkiem sa faktycznie brutalne. I az mnie kurw... bierze ze istnieja takie parapety.....
|
|
|
do: Can_Dee (---.chello.pl)
A po ktorej z moich wypowiedzi wysunales wniosek, ze jestem ateista ?
Czy gdzies sie do tego moze sam przyznalem ?
pozdrawiam
[%sig%]
|
|
|
heh nie musisz sie przyznawac,nic osobiscie nie mam do ateistów,buddystów,hindiustów..i innych.Nie rozumiem po prostu Twojego podejscia do mszy wietej...nie powiem o sobie ze jestem praktykujšca katoliczkš ale trochę mnie zirytowała Twoja wypowiedz.Mam ogromny szacunek do Boga bo wiem jaka przy nim jestem mała.Fakt pozostaje faktem ze ludzie ZAWSZE wykorzystywali religie do swoich własnych celów,majšc jš głeboko w poważaniu...ale szczerze mówišc jednego nie rozumiem...dlaczego chrzescijanie wybrali symbol bólu i mierci? (symbol kocioła-krzyż) to dla mnie mniej niz zrozumiałe (dlaczego nie np.rybę?) kurde trochę sie zagłebiłam i zboczyłam z tematu...
Haghi:ja Romka nie lubie?ja go nawet nie znam więc nie mam go za co lubic a tym bardziej-nie lubic ;)
|
|
|
..."dlaczego chrzescijanie wybrali symbol bólu i mierci? (symbol kocioła-krzyż) to dla mnie mniej niz zrozumiałe (dlaczego nie np.rybę?)"...
symbol kosciola-krzyz ? Ktorego ? Chrzescjanie sa zlozeni mniej - wiecej z okola 3000 roznych kosciolow i sekt chrzescjanskich i pseudochrzescjanskich i "tylko" kilkanascie z tych kilku tysiecy uwaza krzyz za znak chrzescjanstwa. My znamy to glownie z kosciola Rzymsko Katolickiego, ale wystepuje takze w kosciele anglikanskim i luteranskim, a takze (choc jest juz inny) w prawoslawiu. Wiekszosc wyznawcow Chrystusa, protestanci, ewangelicy, pentecostales, zielonoswiatkowcy, metodysci, (a takze, swiadkowie Jechowy, Mormoni itp.) nie uznaja krzyza jako znak kosciola...
Symbol bólu i smierci nie jest symbolem Chrzescjan, krzyz jest symbolem zwyciestwa !
Dla chrzescjan krzyz jest symbolem zwyciestwa i pozniejszego ZMARTWYCHWSTANIA ! A najwazniejszym aktem jest Chrzest i nastepnie eucharystia.
Buzka !!!
[%sig%]
|
|
|
he a co to ma wspolnego z kanibalizmem?;) ---------------> Kto nie bedzie spozywał ciala mojego i krwi mojej ten nie wejdzie do krolestwa niebieskiego
szok
|
|
|
Już gdzie pisałem o pojęciu tzw. Boga ofiarnego.
Chrzecijaństwo jest młodš religiš i pozapożyczali sobie ze starszych religii.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Darek daj do tego linka oks;)
Autor: . (---.97.72.76.es.colt.net)
Data: 03-08-2005 12:26
he a co to ma wspolnego z kanibalizmem?;) ---------------> Kto nie bedzie spozywał ciala mojego i krwi mojej ten nie wejdzie do krolestwa niebieskiego
to raczej przenosnia;)
|
|
|
Haghi
Jest na pierwszej stronie tego wštku moja skšpa wypowied, ale Romek co tam jeszcze dodał.
A tak poza tym, to szukajcie, a znajdziecie. Nie idcie na łatwiznę, tylko szukajcie.
Polecam ksišżki: "Tabu, sex, magia, religia" (czy jako tak) i "Kosmiczny spust".
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 100 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |