| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| deja vu | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 134 |
|
ja mam deja vu bardzo często.Gdzie tak trzy razy w tygodniu...Niektórzy twierdzš że to choroba psychiczna, inni że reinkarnacja daje nam znać, inni jeszcze że oczy sš tego głównš przyczynš? no wypowiadajcie się i komentujcie!
[%sig%]
|
|
|
No to musimy wymyleć co innego co by nas mieszyło. :P Ewentualnie jaki cišg dalszy konwersacji na temat deja vu. :P
|
|
|
Ale to dlatego, że się zawsze dopowie do tematu co nie na temat i się komentuje też to, co było dopowiedzianie nie na temat. :P
|
|
|
To ze udowodniono ze kobiety maja Deja vu to nie znacy ze ja mam zadziej. Ja poprostu podbijam meksa statystyke robiac za pieciu ;]
PS
nie znalazlem ksiazki ale pozniej zapytam mame gdzie jest :D
[%sig%]
|
|
|
szczególnie ja kocham dopowiadać :) taka jestem, obiecuję się powstrzymywać :)
|
|
|
Nie powstrzymuj się. :) Mów to co chcesz i kiedy chcesz. :) Po co co dusić w sobie. :)
|
|
|
dziękujemy za to wyróżnienie....szczęcie wróci do ciebie po trzykroć arweno!:) wiccańskie przykazanie
[%sig%]
|
|
|
moge wam podać jeszcze mnóstwo takich przykazań ponieważ zaczynam nowš religie
[%sig%]
|
|
|
A wiec powracajac do tematu.
dla tych co nie lapia o co chodzi i nie chce im sie wejsc na google :P
Déjà vu (fr. już widziane) - odczucie, że przeżywana obecnie sytuacja wydarzyła się już kiedy, w jakie nieokrelonej przeszłoci, połšczone z pewnociš, że to niemożliwe.
Déjà vu jest zjawiskiem posiadajšcym następujšce cechy:
-występuje nagle
-trwa kilka sekund
-osoba dowiadczajšca jest krytyczna wobec swojego odczucia (tzn. wie, że to czego dowiadcza jest w praktyce niemożliwe)
-osoba dowiadczajšca nie jest w stanie podać, kiedy miało miejsce to "wczeniejsze" wydarzenie (które jakoby teraz się powtarza)
-wrażenie dotyczy nie widoku pewnego pojedynczego przedmiotu, budynku czy człowieka, ale całej sytuacji. Osoba ma wrażenie, że powtarza się pewna chwila z jego życia
-czasami pojawia się przekonanie o możliwoci przewidzenia co się za chwilę wydarzy (prekognacja)
-zjawisku temu towarzyszy aura niesamowitoci, tajemniczoci
[%sig%]
|
|
|
jacek> nie jestem szalona...tylko przechodze na innš religie...chyba...to nie znaczy ż nie wierze w boga! naturalnie że wierze....
[%sig%]
|
|
|
Ja nie wierze w Boga. Uwierze kiedy........ no....... kiedy uwierze. :P
|
|
|
Uwierzysz kiedy Cie spowadze na prawidlowa droge zblakana owieczko :]
[%sig%]
|
|
|
A chcesz oberwać ze snajperki? :> Ewentualnie mogę dać Ci wybór... snajperka albo uzi ;P
|
|
|
gothica> tak trzymać..a tak przy okazji to jakiego jeste wyznania?
[%sig%]
|
|
|
No to rzeczywiscie prawdziwe deja vu....
To juz chyba bylo...
to znaczy to z religia, to z Bogiem, nawet to ze snajperka czy z uzi, tez bylo...
deja vu
pozdrawiam (jeszcze raz) pomimo, ze juz pozdrawialem (deja vu-du)
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
ojoj no to mam przechlapane :P
padlem ofiara babskiej solidarnosci :O
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 134 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |