Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
deja vu
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 134

ja mam deja vu bardzo często.Gdzieœ tak trzy razy w tygodniu...Niektórzy twierdzš że to choroba psychiczna, inni że reinkarnacja daje nam znać, inni jeszcze że oczy sš tego głównš przyczynš? no wypowiadajcie się i komentujcie! [%sig%]

No to musimy wymyœleć coœ innego co by nas œmieszyło. :P Ewentualnie jakiœ cišg dalszy konwersacji na temat deja vu. :P

Qrczę, zawsze zbaczamy z tematów głównych :)

Ale to dlatego, że się zawsze dopowie do tematu coœ nie na temat i się komentuje też to, co było dopowiedzianie nie na temat. :P

To ze udowodniono ze kobiety maja Deja vu to nie znacy ze ja mam zadziej. Ja poprostu podbijam meksa statystyke robiac za pieciu ;] PS nie znalazlem ksiazki ale pozniej zapytam mame gdzie jest :D [%sig%]

szczególnie ja kocham dopowiadać :) taka jestem, obiecuję się powstrzymywać :)

Nie powstrzymuj się. :) Mów to co chcesz i kiedy chcesz. :) Po co coœ dusić w sobie. :)

:) dzięki :) Jesteœcie Wszyscy Mojš Kochnanš Rodzinš :*

Na wzajem. :)

dziękujemy za to wyróżnienie....szczęœcie wróci do ciebie po trzykroć arweno!:) wiccańskie przykazanie [%sig%]

Oj, dzięki :) Miło mi bardzo :)

moge wam podać jeszcze mnóstwo takich przykazań ponieważ zaczynam nowš religie [%sig%]

ooo szalona :P [%sig%]

A wiec powracajac do tematu. dla tych co nie lapia o co chodzi i nie chce im sie wejsc na google :P Déjà vu (fr. już widziane) - odczucie, że przeżywana obecnie sytuacja wydarzyła się już kiedyœ, w jakieœ nieokreœlonej przeszłoœci, połšczone z pewnoœciš, że to niemożliwe. Déjà vu jest zjawiskiem posiadajšcym następujšce cechy: -występuje nagle -trwa kilka sekund -osoba doœwiadczajšca jest krytyczna wobec swojego odczucia (tzn. wie, że to czego doœwiadcza jest w praktyce niemożliwe) -osoba doœwiadczajšca nie jest w stanie podać, kiedy miało miejsce to "wczeœniejsze" wydarzenie (które jakoby teraz się powtarza) -wrażenie dotyczy nie widoku pewnego pojedynczego przedmiotu, budynku czy człowieka, ale całej sytuacji. Osoba ma wrażenie, że powtarza się pewna chwila z jego życia -czasami pojawia się przekonanie o możliwoœci przewidzenia co się za chwilę wydarzy (prekognacja) -zjawisku temu towarzyszy aura niesamowitoœci, tajemniczoœci [%sig%]

jacek> nie jestem szalona...tylko przechodze na innš religie...chyba...to nie znaczy ż nie wierze w boga! naturalnie że wierze.... [%sig%]

Ja nie wierze w Boga. Uwierze kiedy........ no....... kiedy uwierze. :P

Uwierzysz kiedy Cie spowadze na prawidlowa droge zblakana owieczko :] [%sig%]

A chcesz oberwać ze snajperki? :> Ewentualnie mogę dać Ci wybór... snajperka albo uzi ;P

gothica> tak trzymać..a tak przy okazji to jakiego jesteœ wyznania? [%sig%]

No to rzeczywiscie prawdziwe deja vu.... To juz chyba bylo... to znaczy to z religia, to z Bogiem, nawet to ze snajperka czy z uzi, tez bylo... deja vu pozdrawiam (jeszcze raz) pomimo, ze juz pozdrawialem (deja vu-du) [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

ojoj no to mam przechlapane :P padlem ofiara babskiej solidarnosci :O [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 134
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.